BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM...Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba sitenizi 3 gündür takip ediyorum ve 3 gündür mp3leri dinliyorum.5 yıldır majör depresif biriyim.günümün her anı üzüntü,keder,alınganlık,çökküntü...aklınıza ne olumsuzluk geliyorsa öyle geçiyor.yani tam bir işkence hali.öğretmenim.yorumları okuduğumda daha kötü olanları gördüm.okulda bana da daha kötü etki eder diye korkuyorum.cevabınızı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
|
11-05-2011, 10:24 PM
|
#1 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... merhaba sitenizi 3 gündür takip ediyorum ve 3 gündür mp3leri dinliyorum.5 yıldır majör depresif biriyim.günümün her anı üzüntü,keder,alınganlık,çökküntü...aklınıza ne olumsuzluk geliyorsa öyle geçiyor.yani tam bir işkence hali.öğretmenim.yorumları okuduğumda daha kötü olanları gördüm.okulda bana da daha kötü etki eder diye korkuyorum.cevabınızı bekliyorum... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
13-05-2011, 11:18 AM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Bu konuda uzman değilim. Ama 2009-dan şimdiye kadar aralıklı olarak telkinleri dinliyorum ve psikolojik açıdan yan etkisini görmedim. Zaman zaman daha agresif olduğum durumlar olduysa da son bir kaç aydır, boyle durum söz konusu değil. Fiziksel anlamda tum geceyi uyuyarak dinledikten sonra gun boyu yorgunluk oluyor. Ama rahatsız edici boyutta degil.
Faydaları ise saymakla bitmez. Kısacası hayata daha olumlu bakmaya başladım ve telkinlerle hayat gerçekten çok daha güzel. | Offline
| |
13-05-2011, 11:25 AM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... İlk birkaç gün bazı dalgalanmalar yaşayabilirsin ama 1 haftayı geçeceğini sanmıyorum.Özellikle suçluluk telkini biraz etkileyebilir.Ama geçici o da.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.sevgiler :) | Offline
| |
13-05-2011, 12:36 PM
|
#4 (permalink)
|
Tesekkür: 9
15 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Merhaba herkese...
nerede neyi yazacağımı bilemedigim icin sanki buraya yazmak daha uygun geldi... evet benimde hayatım değişti... hemde çooook... ben kendim adına güzel birşeyler yapabilmek ve değşmek için 1 yadir telkinleri dinliyorum... benimle birlikte eşimde dinliyor tabiiki... beni daha agresif ve daha fazla hayır cı ,tepkili, bunalımlı yaptı...sürekli yorgunum,sürekli uyumak istiyorum,tamam geceleri telkinleri dinlerken derin uyuyorum ama...keyifsiz,mmutsuz,hiçbirşeye gücü olmayan,içinden hiçbirşey yapmak gelmeyen bir hale geldim.. ısrarla devam ediyorum dinlemeye ama ... olay şu aslında .. eşimde benimle dinlyor demiştim... zaten normalde sinirli ve bencil olan yapisi son 3 gundur daha da beter hale geldi ve en sonunda çok da önemli olmayan bir konu yüzünden bana şiddet uyguladı.. hem fiziksel,hem psikolojik.. dün geceyi nasıl gecirdigimi tahmin bile edemezsiniz... gece uykudan kaldirdi uyumayacaksin seni keserim dedi bıçakla üstüme yürüdü... vurdu defalarca.hakaretler vs vs.anlatmaya bile mecalim yok... su an okadar mutsuzumki!!!! evet gercekten hayatım değişti!!!! | Offline
| |
13-05-2011, 12:45 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Alıntı: minemuh Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba herkese...
nerede neyi yazacağımı bilemedigim icin sanki buraya yazmak daha uygun geldi... evet benimde hayatım değişti... hemde çooook... ben kendim adına güzel birşeyler yapabilmek ve değşmek için 1 yadir telkinleri dinliyorum... benimle birlikte eşimde dinliyor tabiiki... beni daha agresif ve daha fazla hayır cı ,tepkili, bunalımlı yaptı...sürekli yorgunum,sürekli uyumak istiyorum,tamam geceleri telkinleri dinlerken derin uyuyorum ama...keyifsiz,mmutsuz,hiçbirşeye gücü olmayan,içinden hiçbirşey yapmak gelmeyen bir hale geldim.. ısrarla devam ediyorum dinlemeye ama ... olay şu aslında .. eşimde benimle dinlyor demiştim... zaten normalde sinirli ve bencil olan yapisi son 3 gundur daha da beter hale geldi ve en sonunda çok da önemli olmayan bir konu yüzünden bana şiddet uyguladı.. hem fiziksel,hem psikolojik.. dün geceyi nasıl gecirdigimi tahmin bile edemezsiniz... gece uykudan kaldirdi uyumayacaksin seni keserim dedi bıçakla üstüme yürüdü... vurdu defalarca.hakaretler vs vs.anlatmaya bile mecalim yok... su an okadar mutsuzumki!!!! evet gercekten hayatım değişti!!!! | Ilginc bir durum. Dinledigin telkinlerin listesini yaza bilir misin? | Offline
| |
13-05-2011, 01:00 PM
|
#6 (permalink)
| Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... telkin dinlemek hayatınızda hep olumlu olaylar ile karşilacağiniz anlamina gelmiyor.Yillarin birikimi içinizde biriktirdiğiniz kin duygularının açığa çıkmasına neden olabilir.Birbirinize uzun süre katlanmış olabilirsiniz.Eğer böyle davranan bir eşiniz varsa neden halen berabersiniz bu konularda düşünmeye başlayın.Olumlu yada olumsuz olaylarla karsilastiğinizda bunların tamamını telkinlere bağlamak yerine hayatınızda ki olumsuz düşünce ve duyguları farkedip bunları olumlu hale getirebilmek için neler yapabilirsiniz bunlara bakmanız gerekir. | Offline
| |
13-05-2011, 02:17 PM
|
#7 (permalink)
|
15 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... sucluluk ve ego dinledik 1 aya yakın ve daha yeni kendine güven ,mutluluk ,depresyon dünde kaldı,erteleme ekleidm ve sadece 1 gece dinledik... | Offline
| |
13-05-2011, 02:19 PM
|
#8 (permalink)
|
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Atakan bey
güzel söylemişssiniz de ben herşeyi zaten telkinlere baglamıyorum... yazarken yanlış yazmışım benim eşim zaten şiddete eğilimli.... ama 1 aydır ego ve sucluluk dinliyordu geceleri en dinledgim icin... sadece son 2-3 gündür cko degisti durgun oldugu bir dönemden sonra bunları yapması ve gereksiz bir konu yuzunden... bir gece önce cok mutsuz ve keyifsizim içimdne birşey yapmak gelmiyor, ortada bir neden de yok deyip duruyordu.... | Offline
| |
13-05-2011, 03:08 PM
|
#9 (permalink)
|
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... telkinleri yaklaşık bi aydan beri dinliyorum.geçenlerde çok ağır bi travma geçirdim.daha doğrusu eski ben olsaydı çok ağır bi travma olcaktı.tahmin ediorumda öle bi olaydan sonra kendimi bi iki hafta tamamen kapatırdım.ama telkinler sayesinde bi iki günde aştım bu olayı.... atakan beye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum....:) | Offline
| |
13-05-2011, 05:40 PM
|
#10 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: BENİ DAHA KÖTÜ YAPMASINDAN KORKUYORUM... Alıntı: minemuh Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey
güzel söylemişssiniz de ben herşeyi zaten telkinlere baglamıyorum... yazarken yanlış yazmışım benim eşim zaten şiddete eğilimli.... ama 1 aydır ego ve sucluluk dinliyordu geceleri en dinledgim icin... sadece son 2-3 gündür cko degisti durgun oldugu bir dönemden sonra bunları yapması ve gereksiz bir konu yuzunden... bir gece önce cok mutsuz ve keyifsizim içimdne birşey yapmak gelmiyor, ortada bir neden de yok deyip duruyordu.... | Sebep her ne olursa olsun, fiziksel şiddete uğramak ve size bunu uygulayanla aynı evde yaşamak kabul edilebilir bir şey değil, sizi
öldürebilirde, bunu da düşünün... Birisiyle beraberlik mi canınız pahasına, veya huzur içinde,
patırtısız gürültüsüz, özsaygınızın olduğu bir yaşam mı? Eşinizin tedavi edilebilir, ümitvar biri olduğunu düşünüyorsanız bu evliliği sürdürün derim size, ama şiddete eğilimli derken bunu önceden de bildiğinizi ve kabullendiğinizi düşündüm ben ifadelerinizden, ne yazık! Umarım iyi şeyler olur hakkınızda... | Offline
| | |