11-08-2007, 01:16 PM
|
#79 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Başda ağırlık hissi... Merhaba, sitenize bugün kaydoldum.Suçluluk telkinini dinledim.Ancak açıklık getirmem gereken şu ki, ben her hafta cuma günleri bulunduğum şehirdeki bir derneğin bilinç altı yazılım meditasyonlarına gidiyorum.İlk başlarda müthiş baş ağrılarım oldu.Bu ağrılara yabancı değilim, sinirlendiğim zaman bunları genellikle yaşarım zaten.Ancak, bu ani ve sürekli başlayan başağrıları, öfke patlamalarına dönüşmeye başlamış, beni bir hayli zorluyordu.Ayrıca iç sesimin sesi yükselmiş, bana yaptıklarımın ne kadar saçma şeyler olduğunu sürekli yineleyip duruyordu.Ben günlük telkin cümlelerimi küçük kağıtlara yazarak her an görebileceğim yerlere yapıştırdım.Şu an bilinçsiz bir biçimde kendi kendime tekrarlar durumdayım."Ben sonsuz güven içinde yaşıyorum.Ben kendimi seviyorum.Ben kendimi onaylıyorum......"Bu müthiş bir deneyim.Herkese tavsiye ederim.Ayrıca, bu siteyi kuran, emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
| |