Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2007, 12:58 PM   #119 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

çok ilginç:

biraz evvel yemekte öğlen arasında yapı markete gidelim mi diye arkadaşlara soruyordum. ( işyerimizin yakınında var ve ben yapı marketlerde dolaşmayı severim. ) şimdi yerime geldim ve mail kutumda oraan gönderilmiş bir kampanya maili buldum. hani diyorlar ya bir arkadaşınızı düşünün kısa bir sürede ya görürsün ya haberi gelir oyle hissettim.

yapı marketlerle ilişkim dekorasyon, ahşap boyama, yaratıcılığını kullanıp atık malzemleri değerlendirme vs. kaynaklı hobilerimden kaynaklanıyor. ..TAŞ'ın internet sitesinde evimi çok seviyorum diye bir bölüm var. orada evimin salonundan 4 resim var. . ev şu an yazlık modunda, o da bizlr gibi ağırlıklarından kurtuldu ve hafifledi. perdeler kaldırılıp jaluzi ve püfür püfür tüller takıldı. lambalara japon fenerleri asıldı. cdlerden ve amerikan servislerden yaptığım renkli panolar var evin duvarında. ilkbaharda evlenirken aldığımız mobilyaları elden çıkarıp evi hafiflettik. zaten o eşyalarda gereksiz yere alınmıştı. nedense evlenirken pek çok ağır mobilya alınıyor gaza gelinip.