Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

csk günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 17.07.2007 Secret’i film olarak izlemeye başladım. Görsel anlamda da güzel olmuş ama yinede kitabının okunması gerektiğini düşünüyorum. Hem kitabı okumuş olmak hem de filmi izlemiş olmak ise en güzeli. Birbirlerini tamamlıyorlar. 19.07.2007 Dün hizmet aldığımız psikoteknik merkezi ile bir sorun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

csk günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-07-2007, 09:57 AM   #111 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

17.07.2007

Secret’i film olarak izlemeye başladım. Görsel anlamda da güzel olmuş ama yinede kitabının okunması gerektiğini düşünüyorum. Hem kitabı okumuş olmak hem de filmi izlemiş olmak ise en güzeli. Birbirlerini tamamlıyorlar.

19.07.2007

Dün hizmet aldığımız psikoteknik merkezi ile bir sorun yaşadık. Arkadaşlardan biri “ ya bu adamlar bile iş yapıyor bunların yerinde biz olsak tozu dumana katardık” vs. diye konuşmaya başladı. “Gel bi danışmanlık şirketi açalım. Bize ne gerekir, kaça patlar” diye hesaplamaya başladı. “Parayı ben bulacağım, bilgi de senden” diyerek ortaklık teklif etti. O anlatıyor ben gülüyordum. O fırsat yaratmaya çalışıyor, ben “piyasa giderek daraldı, bu hizmeti Bursa’da veren firma sayısı dörde çıktı, Bursa 5. firmayı kaldırmaz, zaten piyasada şoför kalmadı” diye itiraz ediyordum. “Üstelik senin, benim yapabileceğimiz bir iş değil, kanunen bir psikolog ve bir psikiyatrist istihdam etmen gerekir. Sağlık müdürlüğünden onay alman ve istihdam ettiğin adamlara sertifika alman gerekir” diye neden olmayacağını açıklıyordum. O da “amma garantici adamsın, ticaret hayatı risk almayı gerektirir” diyordu. Konu uzadıkça uzadı en sonunda “sen şirketi kur ben sana dışarıdan danışmanlık veririm” deyip konuyu kapattım. Sanırım kapanan sadece konu olmadı. Hayat durduk yere karşıma bir fırsat çıkarmıştı işte ben ise garantici davranıp bu fırsatı tepmiştim.

Bu sabah konular gene açıldı. Ortaklık yapamam ama sana danışmanlık veririm diye tekrar ettim. Sonra kendisine swot analizi yapmasını önerdim. Swot analizini kısaca anlattım ve internetten de swot analizi ile ilgili araştırma yapmasını istedim. Sonra da analize başlayarak, bu işi yapabilmek için kendinde gördüğü güçlü yanlarını, zayıf yanlarını, bu işi yapmakla elde edebileceği fırsatları ve karşılaşabileceği riskleri yazmasını istedim. Şimdi bir hafta süresi var bu analizi yapmak için. Sonra yazdıklarını birlikte değerlendireceğiz. O kendisini ifade etmiş olacak, ben de onu tanıyan biri olarak dışarıdan nasıl algılandığını belirteceğim. Belki onun kendisinde zayıf bulduğu bir alada aslında güçlü olarak algılandığını görüp farkına varmasını sağlayacağım. Belki göremediği birkaç riski ekleyeceğim. Bakalım bu analizin sonunda ne karar verecek.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 20-07-2007, 10:02 AM   #112 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bir süredir farkındalıklar yaşıyorum. Bazı şeyler su yüzüne çıkmaya başlıyor, neredeyse sorunlarımın ilk başlangıç noktaların keşfeder oldum. Belki de böylece sorunlarımı kökünden kazıyacağım gibi geliyor.

Mesela dün birden karın bölgesi ile ilgili problemin başlangıcı su yüzüne çıktı. Ben hiçbir zaman kilolu biri olmadım. İş hayatına başlayana kadar da hep spor giyindim. Ancak okul bitip iş hayatına başladığım zaman bedenime uyan takım elbiseler bulmakta zorlanmaya başladım. İçimden hep kilo almam gerekir diye düşünüyordum. Ve işte hayat bana istediğim kiloları vermişti. Hem de tam istediğim yere. Bilinçli olarak göbek yapmak istemedim ama pantolonlar belime otursun, kemerlerle büzüştürmeyeyim ya da terzilere daralttırmayayım diye düşüne düşüne bel çevremi kalınlaştırmıştım.

Sonra zamanla bundan rahatsız olmaya başladığımda beni engelleyen saçma, komik, okuduğunuzda inanamayacağınız bahaneler bile düşündüğümü fark ettim. Mesela, şu an iyi bir gardrobum var diyordum. Zayıflarsam pantolonlar bana bol gelecek, masraf yapıp yenilerini almak zorunda kalacağım, şu an giyim masrafı yapmak için iyi bir an değil ya da çok sevdiğim bir pantolonu bir daha giyemeyeceğim vs. diye düşündüğümü bile hatırladım. Kendi kendime yarattığım ve sarıldığım dirençleri fark edince resmen afalladım.

Farkına vardığım bir başka nokta ise ablamlar evde 3-5 kilo için kendilerine işkence ettiklerinde, şurası burası nasıl düzelecek diye üzüldüklerinde onlara gülüp, ben çok şanslıyım, istediğim her şeyi yiyor ama sizin gibi kilolarla uğraşmıyorum diyordum. Demek ki o zamanlar öyle düşündüğüm için kilo almıyormuşum. Sonra kilo almayı istedim ve etme bulma dünyası misali, onlara güldüğüm duruma düştüm.
Alt 20-07-2007, 10:05 AM   #113 (permalink)
csk
Üsteğmen

Bu sabah ise gerçek bir imgeleme yaşadım. Sahip olmak istediğim evin mutfağındaydım. Mutfak açık bir mutfak şeklindeydi ve ben “acaba bu, salonla mutfağı birbirinden ayıran alçak duvarı ailecek kahvaltımızı edeceğimiz, eşim yemek yaparken oğlumla benim onu izleyeceğim ve bu arada sohbet edeceğimiz bir bölüme çevirsem mi diye düşünüyordum. Bir tuğla genişliğinde ve 1 metre yükseklikteki bu duvarın salona bakan kısmına açılır kapanır bir kapak monte ettiğimi, bu kapak açıldığında masa olarak kullanılacağını, oraya 2-3 adet yüksek bar sandalyesi alabileceğimi düşünüyordum. Hayal görüyordum ve hayalimdeki ben de evin mutfağında durmuş ne yapabileceğini hayal ediyordu ama her şey çok gerçekti.

Kişisel gelişimimdeki hedeflerle ilgili bazı şeyleri kendime çekmeye başladığımı fark ediyorum. Daha önce adını duymadığım ama ihtiyacıma yönelik internet siteleri keşfediyorum. Bazen okuduğum yazıdaki bir cümle bile bana yetiyor ve ihtiyacım olan noktada bana geliyor.
Alt 20-07-2007, 12:41 PM   #114 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilgün07 is an unknown quantity at this point

hoşgeldin kardeşim.yeni nikin(markan) hayırlı olsun.senin yazdıklarını okuyunca sanki adını koyamadığım bazı şeylerin farkına varıyorum bende...kendi adıma söylüyorum senin hayata bağlılığın bana güç veriyor.hep beraber olalım inş...
Alt 20-07-2007, 12:43 PM   #115 (permalink)
Teğmen

7 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angel2030 is an unknown quantity at this point

Nilgünle bende aynı fikirdeyim coşkun. Sendeki enerji hayat sevinci yazdıklarını okuyunca sanki bana geçiyor. Coşkumuz eksik olmasın . Kendini özletme emiii 44
Alt 20-07-2007, 01:49 PM   #116 (permalink)
csk
Üsteğmen

Alıntı:
nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin kardeşim.yeni nikin(markan) hayırlı olsun.senin yazdıklarını okuyunca sanki adını koyamadığım bazı şeylerin farkına varıyorum bende...kendi adıma söylüyorum senin hayata bağlılığın bana güç veriyor.hep beraber olalım inş...
Alıntı:
angel2030 Nickli Üyeden Alıntı
Nilgünle bende aynı fikirdeyim coşkun. Sendeki enerji hayat sevinci yazdıklarını okuyunca sanki bana geçiyor. Coşkumuz eksik olmasın . Kendini özletme emiii 44
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.

Alt 20-07-2007, 01:59 PM   #117 (permalink)
csk
Üsteğmen

ofisteki arkadaşımın başladığı SWOT analizini isteyen herkes yapabilir. bir kağıdı ortadan kocaman bir + ile 4 e bölerek ya da 4 ayrı kağıda başlıkları atıp altlarına gerekenleri yazarak sizler de yapabilirsiniz. bu konadu isteyen herkese CSK Danışmanlık olarak seve seve yardımcı olabilirim. SWOT analizi bir insanın, bir kurumun ya da sadece herhangi bir konu hakkındaki durumun netleştirilmesi için güzel bir yöntemdir. Bu yöntemi dener ve beğeneriseniz iş hayatında problem çözme yöntemleri olarak bilinen diğer konuları da insan psikolojisine ya da sorunlarına adahte edip çözüm bulma konusunda yeni adımlar da atabiliriz. Pareto analizleri. neden sonuç diyagramları, kalite çemberleri ( ki yeni bir zihni sinir projem olarak yakında bir konu açabilir ve sanal bir çember kurabiliriz belki ) yeterki siz isteyin ben hazırım.

SWOT analizi nasıl yapılır? 4 başlık altına incelediğiniz durum/ kişi / kurum vs hakkında beyin fırtınası ile ya da kendiniz için yapacaksanız içinizden gelen sesi dinleyerek notlar almakla başlayabilirsiniz.

1. başlık: güçlü taraflar
2. başlık: zayıf taraflar
3. başlık: fırsatlar
4. başlık: riskler

swot analizini yapan olursa paylaşımını bekliyorum.

Coşkun'uz eksik olmasın
Alt 23-07-2007, 11:13 AM   #118 (permalink)
csk
Üsteğmen

Merhaba,

hayatımda ilk kez sayısal lotodan para kazandım. Öncesinde çoğu kolanlar boş geçerdi. bir kolonda 1- 2 tutturduğum bile enderdi ancak bu kez 3 tutturdum.

gerçekten sevindim. Çünkü şeytanın bacağını kırdım. şimdilik 3 ytl kazandım ama bu 3 ytl sadece bir başlangıç. sevinçten dans etmem yakındır.

Alt 24-07-2007, 12:58 PM   #119 (permalink)
csk
Üsteğmen

çok ilginç:

biraz evvel yemekte öğlen arasında yapı markete gidelim mi diye arkadaşlara soruyordum. ( işyerimizin yakınında var ve ben yapı marketlerde dolaşmayı severim. ) şimdi yerime geldim ve mail kutumda oraan gönderilmiş bir kampanya maili buldum. hani diyorlar ya bir arkadaşınızı düşünün kısa bir sürede ya görürsün ya haberi gelir oyle hissettim.

yapı marketlerle ilişkim dekorasyon, ahşap boyama, yaratıcılığını kullanıp atık malzemleri değerlendirme vs. kaynaklı hobilerimden kaynaklanıyor. ..TAŞ'ın internet sitesinde evimi çok seviyorum diye bir bölüm var. orada evimin salonundan 4 resim var. . ev şu an yazlık modunda, o da bizlr gibi ağırlıklarından kurtuldu ve hafifledi. perdeler kaldırılıp jaluzi ve püfür püfür tüller takıldı. lambalara japon fenerleri asıldı. cdlerden ve amerikan servislerden yaptığım renkli panolar var evin duvarında. ilkbaharda evlenirken aldığımız mobilyaları elden çıkarıp evi hafiflettik. zaten o eşyalarda gereksiz yere alınmıştı. nedense evlenirken pek çok ağır mobilya alınıyor gaza gelinip.
Alt 25-07-2007, 09:44 AM   #120 (permalink)
csk
Üsteğmen

sevgili günlüğüm ve diğer yavrularım:

ben ne ettimde bunarı kendime çektim diye düşünüyorum. Forumumuzun moderatörleri sitede tadilata başlamışlar ve windows sisteminin disk birleştirme işlemi gibi konuları taşıyorlar. siz de rüzgara kapılıp ordan oraya taşınıyorsunuz birer birer. csk günlük yavrum, şimdilik senin yerin sağlam gibi duruyor ama her an bu bölümden değişim günlüğüm bölümüne taşınabilrsin hazırlıklı ol. anket kardeşlerin çoktan ele karıştı. motivasyon cümleleri ve erkekler nerede isimli kardeşlerin de yakında kaybedebiliriz. ne de olsa üyelerin hikayeleri konusuyla pek ilgili değil ya ondan söylüyorum. sakın kendini yalnız hissetme. bu hayatta hepimizin bir takım görevleri var. zaman geldiğinde her yavru kuş yuvadan uçar ve kendi gerçekliğini yaşamaya başlar. babanızın kanatları altından çıkıp kendi kanatlarınız ile uçma vakti gelmiştir. her nereye taşınırsanız taşının bilin ki ben sizleri unutmayacağım.

sevgiyle kalın..

babanız..

Bookmarks