Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Sularanın günlügü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sularanın günlügü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selamlar herkese ..Ben siteyi bir süredir takip ediyordum.Yeni üye oldum.Telkınlerı ındırdım sucluluk ego .Genelde icine kapanık biriyimdir.Sessiz sakinnn.Sanki birsey solersem ınsanlar yanlıs anlar begenmez.Herkese yaptıklarımı ve soledıklerımı begendırmek zorundaymısım gıbı hıssedıyorum.Dort kardesız en buyuklerı benım.Benım bır kucugum ve babam cok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Sularanın günlügü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-03-2009, 07:16 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sulara is an unknown quantity at this point
Standart Sularanın günlügü

Selamlar herkese ..Ben siteyi bir süredir takip ediyordum.Yeni üye oldum.Telkınlerı ındırdım sucluluk ego .Genelde icine kapanık biriyimdir.Sessiz sakinnn.Sanki birsey solersem ınsanlar yanlıs anlar begenmez.Herkese yaptıklarımı ve soledıklerımı begendırmek zorundaymısım gıbı hıssedıyorum.Dort kardesız en buyuklerı benım.Benım bır kucugum ve babam cok baskın karakterlerdır.Herseyı acımasızca elestırırler.Acaba bu yuzden dıye defalarca dusundum ancak bu sebeple bıle olsa bunu nasıl asabılecegım konusunda en kucuk bır fıkrım yok.En buyuk sorunumda calısıtıgım ıs yerlerınde uc aydan fazla kalamıyorum.Ya haksızlıga ugruyorum ya maasımı alamıyorum.Ya da kendım ısten memnun kalmayıp cıkıyorum.Aslında cok calıskan bırıyımm calıstıgım yerdekı ınsanlar benden hep cok memnun kaldılar.Guzel gerı donuslerı oluyordu yaptıgım ıslerın.Dogru durust para kazanamadım 27 yasıma kadar.Hyatımda bır ıstıkrar yok.Dostum arkadasım dedıgım ınsanlar bır ıkı aylık kısıler oluyor.Cok ıyı anlassaamda soguk duruorum kendımı acmıorum kımseye hayatıma cok yakınıma alamıyorum.Arkadaslıklarımda cok gecıcı oluyor.Ozel hayatımdada boyle.Kendımı bazen cok sıkıcı buluyorum.Bazende baska kısılerı sıkıcı buluyorum.Bır donem cok hedefler koymus mutlu bırıydım ama hedeflerım gerceklesmeyınce elımı etegımı cektım herseyden.Cabuk pes edıyorum.Sabırsızım belkıde.Guzel kalıcı doyum veren bır ısım olsun ıstıyorum.Cok buyuk bır arkadas cevrem olsun istiyorum.Devamlı faal aktıf daha cok gulen eglencelı komık bırı olmak ıstıyorum.Temel sorunum nedır bunuda cozmus degılım.Kafam cok karısık.Insallaah butun sorunlarım gecer ve harıka seyler yazarım ılerleyen gunlerde.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sulara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2009, 08:53 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Hoşgeldin sulara.
Günlüğün hayırlı olsun. Pozitif yönde değişimlerinle dolup taşsın.

Telkinleri ihmal etmeden devam ettiğin sürece olumlu değişimler yaşayacaksın. Yeter ki inan
Sevgiler.....
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 12:29 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Thumbs up Cevap: Sularanın günlügü

mrb sulara ne güzel bi isim...super

Günlügün hayırlı olsun canım

yazını okuyunca mehmet abimin paylaştığı yazı geldi aklıma okudunmu bilmiyorum ama belki sende bi ışık bulursun kendine

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ak-rsanal.html

içindeki gücün sonsuzluğunu en kısa zamanda farkına varman dileğiyle

sevgiler.

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 01:32 PM   #4 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Sularanın günlügü

merhabalar sulara,

Yanımıza hoşgeldin öncelikle..

Telkinleri dinlemeye başlamışsın,çok güzel..Etkilerini yakında hissetmeye başlarsın..Bilinçaltı konularını da incelemeni özellikle tavsiye ediyorum..Olumlamalar,pozitif düşünce,meditasyon ve forum üyeleri birkikte yaptığımız grup çalışmaları,özellikle farkındalığımızı artırma konusunda çok faydalı oluyor..

Zamanla hayat ettiğin kimliğe kavuşacağını umuyorum,sadece istekli ve azimli olman gerekiyor..
Günlük açman da ilerlemeni daha yakından takip edebilme ve kendini harekete geçirmede çok etkili olacaktır..Güzel değişim ve farkındalıklarınla dolu bir günlük olacaktır zamanla..Gelişmeleri paylaşmanı diliyorum, hayırlı olsun..
Bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2009, 04:09 PM   #5 (permalink)
Teğmen

75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Selamlar tüm site sakinleri ve günlügüm .Oncelikle günlügümde ve forumda bana yardım eden destek veren herkese teşekküür ederim.Yenibir hayat melodiss ve keskin38 sizlere ayrıca tşk ler
Melodiss adım Su Lara iki ismim var.Diger kardesleriminde iki ismi var.Ama herkes bitisik okuyup sesleniyor.Sulara diye :)
İlk önce en büyük sorunum haline gelmis isim icin forumdaki tum yazıları okumaya calıstım.Napman lazım sulara dedim.Kendime bir olumlama yaptım.Bilincaltındaki olumsuz kalıpları cözmem gerekli evet ama nasıl dedim icimden.Cok tecrübesizim cünkü.Asıl cekirdek inancıma inemedim bir türlü.İsle ilgili temel sorunum ne ne yapmak ısterdim diye hayal ettiim.Evime yakın doyurucu maası olan taktir edildigim ve en önemlisi KALICI olup uzun yıllar devam edebilecegim bir is istiyorum.Maasım hep az geldi. Düsündügümün altındaydı.İsyerlerıde evıme uzak oluyordu.Yada maasımı alamayıp cıkıyordum.Hep kısa sürdü tüm calısmalarım.Kendime söyle bir olumla yazdım:Evime yakın cok taktir edildigim sıcak bir calısma ortamı olan saygı gördügüm doyucu maasa sahip bir ise sahibi olmayı seciyorum.Benim ve herkesin en yüksek hayrına olacak sekilde bana gelmesini istiyorum.Ben cok mucizeler ve süprizler yasamadim.Yada kendime cekemedim diyelim.Hersey cok mantıklı ve bilimsel olmalıydı.Simdi ben bunu evrene yolladım ama evren bunu nasıl yapacak nasıl bana getircek diye kurup kurup dururum kendimi.O zaman napalım Sulara soyle diyelım '' Benim bile aklımın ermedigi sekilde bana gelmesini'' bu daha icime sindi.
Bir yandan telkinleri dinliyorum.Bütün gece acıktı telkinler laptopumda dinledim.Gündüzde dinliyorum.Sucluluk ve egoyu bitirince kendine güvene gecicegim.Ama bende mide bulantısı olmadı.Bakalım daha erken neler olacak.
Su is sorunumu cözersem diger sorunlarım icinde calısacagim.Ama en önemli bu var
.Biraz daha neseli biraz daha sorumluluk sahibi biri olmam gerekli.SORUMLULUK ne büyük bir kelime benim icin.Sorumluluk almaktan korkuyorum sanırım.Neden Sulara sorumluluk alırsan ne olacak ? Basarisiz olucaksın en kötü senrayo bu .Basarisiz olursan ne olcak.Ya yinemi diyeceksin .Kendine küsüceksin evet sen cıdden basarsızsın diceksinn .Basarılı oldugum hicbir sey bulamıyorum şu aralar eskiyede dönüyorum .Ya cok acı degilmi ? Simdilik canım bu kadar yazmak istedi.Soonra tekrar görüsürüz.
Alt 27-03-2009, 01:31 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Canım günlügümmmmmm seni özlemisimm :) Dümn kendimle hic yapamadıgımı sandıgım icsel konusmamı yaptım.Hayat amacımı yenıden gozden gecırmem geerektıgını anladım.Bazı seylerın bana gelmeyısı zaman alması yada haksızlıklara ugramam tamamen kendı secımımmıs.Meger gercekten cok ıstemıyormusum.Cok ıstersem olurdu cunku bılıyorum.Sımdı yenıden kendımle basbasa kalıp bu hayattaa gercekten ne ıstıyorumm ne olmalı ne yapmalıyım dıye dusunucem .Bulduklarımı sana yazacagım.Bır yandanda telkınlerımı dınlıyorummm.Gorusmek uzeree
Alt 03-05-2009, 11:50 PM   #7 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Tık tık, kimse var mı?

Burada birisi günlüğünü biraz ihmal etmiş gelip hatırlatmak istedim.
Düşündüklerini ve yaptıklarını merak edenler var son yazından sonra, mesela ben :)

Bilgin olsun dedim.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2009, 12:01 AM   #8 (permalink)
Teğmen

Evet yazmadım gelısmeye calısıyorum hala.İş buldum calısıyorum mutluyum hayatım degıstı evet :) Aslında gene olara k ıyıym ama tum hayat amacımı ıs bulmak yapmısım ısım var mutluyumda yenı hedefler arıyorum devamlı sıteyı talan edıyorum gelısmek ıcın.Hersey ıcın tsk ler daha da guzel seyler olunca komple paylasmak ısterım
Alt 06-05-2009, 10:51 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all

sulara işin hayırlı olsun. Yazdıklarını okuyunca aklıma sevgili hocam shamanic in tavsiye ettiği ve şu anda okuduğum bir kitap geldi.ismi dört anlaşma.kitaplar bölümünde de özeti var.arama bölümüne dört anlaşma yazdığında ilk sayfada altta biryerde çıkıyordu.bir göz atmanı tavsiye ederim.
Bütün güzellikler seninle olsun...
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 02:04 PM   #10 (permalink)
Teğmen

Sagol baktım ama dort anahtar dıye bır kıtap var onumu dıyorsun acabaa.Hem o kıtapta sıfa uzerıne anlatım var sanırım.Bılmem hedefler ve ne aradıgımı bulmak ıcın sıfamı lazım bana anlamadım kı

Bookmarks

Etiketler
gunlugu, sularanin