Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

csk günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız coşkun, senin oluşumun başından itibaren işin içinde olman, hem senin hemde,diğer kişilerin hayrınadır,bir şeyi tamamlamak için tüm açıkların nasıl kapatılacağı senin yanında konuşulacak,bir söz var,pehlivan çırağına her türlü güreş taktiğini öğretirmişte bir tanesini öğretmezmiş...günün birinde güreş meydanında karşılaşırlarsa,çırağını yenmek için...sende ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

csk günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-07-2007, 01:02 PM   #131 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: csk günlük

coşkun, senin oluşumun başından itibaren işin içinde olman, hem senin hemde,diğer kişilerin hayrınadır,bir şeyi tamamlamak için tüm açıkların nasıl kapatılacağı senin yanında konuşulacak,bir söz var,pehlivan çırağına her türlü güreş taktiğini öğretirmişte bir tanesini öğretmezmiş...günün birinde güreş meydanında karşılaşırlarsa,çırağını yenmek için...sende her şeyi söyle fakat mutlaka bir şeyi açık bırak...senin söylemediğini başkası söylerse ,başka bir şey üret..her kapıyı kapatacak,kadar akıllı değildir hiç kimse merak etme ,senin avantajın..onların nasıl zihinsel bir mekanızmayla hazırlandığını bilmek olacaktır ,her şey hayırlıya doğru gidiyor...biz bir çekim yasası oluşturduk biliyorsun, kaygılanma...kaygılarını yaratma...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-08-2007, 08:37 AM   #132 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

Teşekkürler Hayal abla ve teşekkürler Lerzan. böyle zamanlarda destek görmek çok güzel.
Alt 01-08-2007, 01:14 PM   #133 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

01.08.2007

Yeni bir ayın ilk günü ve yeni bir başlangıç zamanı diye düşünmeyi tercih ediyorum.

Son yazdıklarımı okuduğunuzda geçen zaman içinde işle ilgili bir dalgalanma yaşadığımı görmüşünüzdür. Neyseki duruldum. Tekrar hedefime odaklandım.

Buradan Atakan’a bir çağrı yapmak geldi içimden. Dalgalanma hissi yaşayanlar için sanat müzikli telkinlerden birinde Müzeyyen Senar’dan “Dalgalandım da duruldum” isimli parçayı kullanabilir misin? Siz ne dersiniz?

3 gündür saçlarım için bitkisel bir hap kullanmaya başladım. Hayal abla tavsiye etmişti. Birkaç ay sonra farkı göreceğimi düşünüyorum. Ayrıca hem çekim yasası için oluşturduğum Powerpoint slayt, hem telkinler, hem yüzme, hem içimdeki coşku hem de sizlerden yardımcı olarak gelen ışık, enerji ve destekler nedeniyle bel bölgemde formuna kavuşuyor. Yani günlüğün başına yazmış olduğum hedefler bir bir gerçekleşiyor. Benim için dönüşüm başladı. Kelebek kozasından çıkıyor. Birkaç ay sonra eski ve yeni halimi yan yana montajlayıp resim eklemeyi düşünüyorum foruma.
Alt 01-08-2007, 02:03 PM   #134 (permalink)
Bugle
Guest

coşkuncum,kararlılığını,umutlu ve heyecanlı bakışını alkışlamak geldi içimden. ..hayatındaki gelişmeleri merakla bekliyor ve takip ediyorum..
Alt 01-08-2007, 06:07 PM   #135 (permalink)
csk
Üsteğmen

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
csk Nickli Üyeden Alıntı
01.08.2007 (tarih atma aliskanligi, imzanda da var mi? cok guzel bir aliskanlik)

Yeni bir ayın ilk günü ve yeni bir başlangıç zamanı diye düşünmeyi tercih ediyorum. (harika ve faydali bir insansin)

dalgalanma / duruldum / hedefime odaklandım. (hayat tecrube deney basari olgu)

Müzeyyen Senar’dan “Dalgalandım da duruldum” isimli parçayı kullanabilir misin? Siz ne dersiniz? ( isteriz isteriz der destekleriz)

bölgemde form /hedefler / dönüşüm /
csk,
galiba en cok sendeki ''disiplin''i seviyorum. yazin cok temiz. acik. net. kisa. oz. kisilikli. biraz acele ve sadece gorunenden bir gozlem bendeki tabi ama o kadar hos-ornek ve yayilsin istenen ki tarzin, bildirmek istedim. daha guzel sayfali gunluklere.
teşekkür ederim. tespitleriniz çok doğru. işim gereği olarak da imzaların altına ya da yanına tarih atma alışanlığım bulunmaktadır. buradaki tarih ise ileride çekim yasası ile ilgili gerçekleşeceklerin başlangıç noktasını, tarihe not düşebilmek açısıyla başlamış bir fikirdi.

yazımı çok güzel analiz etmişsiniz. kelimeler arasındaki bağlantıları kurmuşsunuz. bu kadar kısa bir sürede bu kadar doğru tespitler yapmış olmanıza hayran oldum. ben yazarken konuşur gibi yazıyorum. okurken de sizin yaptığınız gibi yapıp, satır aralarında yazılmayanları görmeye /duymaya çalışıyorum. ( hatta iyi yazılmış bir kitabı okurken , kitabı okur gibi değil televizyonda seyreder gibi hissediyorum kendimi. görsel karakterde bir insanım. ) sizin için bu işin sırrını paylaşabilir misiniz?
Alt 02-08-2007, 08:47 AM   #136 (permalink)
csk
Üsteğmen

Haklısınız.
selamlar
Alt 02-08-2007, 01:04 PM   #137 (permalink)
csk
Üsteğmen

02.08.2007

bugün, yarı ingilizce sohbetler konu başlığında belirtmiş olduğum, yabancı dil ile ilgili telkine sahip olma hedefime ulaşıyorum. yapacağım ilk iş, telkini telefonuma kaydetip saatlerce dinlemek olacak.

Dün yazmış olduğum gibi dönüşümün etkileri birer birer ortaya çıkmaya başladı ve giderek hızlanıyor.
Alt 02-08-2007, 01:20 PM   #138 (permalink)
hayalayaz
Guest

coşkuncuğum powerpoint slayt hakkında bilgi verirmisin.
Alt 02-08-2007, 01:33 PM   #139 (permalink)
csk
Üsteğmen

Hayal abla, secret'ın bir bölümünde sahip olmak istediklerinin resmini işyerindeki bir panoya asan adamın hikayesi vardı. pek çok kişi buradan hareketle evinde ve işinde panolar oluşturuyordu. benim aklıma da böyle bir pano yapmak yerine bilgisayarlarda yer alan powerpoint programında yeni bir dosya açıp her bir slayta sahip olmak istediklerimin resmini yapıştırmak gelmişti. ayrıca her bir resmin yanına o resmin temsil ettiği hedeflerimi de yazıyordum. gün için de de slayt showu birkaç kez çalıştırıp hedeflerime görsel olarak da odaklanabiliyordum. zamanla slayt showa telkinleri de eklemeyi düşünüyorum. şimdilik telkinler zaten bilgisayarda çaldığı için henüz ekleme yapmadım

örnek olması için e-mail adresine hazırladığım slaytı gönderiyorum.
Alt 02-08-2007, 02:19 PM   #140 (permalink)
25emel
Guest

Alıntı:
csk Nickli Üyeden Alıntı
Hyal abla, secret'ın bir bölümünde sahip olmak istediklerinin resmini işyerindeki bir panoya asan adamın hikayesi vardı. pek çok kişi buradan hareketle evinde ve işinde panolar oluşturuyordu. benim aklıma da böyle bir pano yapmak yerine bilgisayarlarda yer alan powerpoint programında yeni bir dosya açıp her bir slayta sahip olmak istediklerimin resmini yapıştırmak gelmişti. ayrıca her bir resmin yanına o resmin temsil ettiği hedeflerimi de yazıyordum. gün için de de slayt showu birkaç kez çalıştırıp hedeflerime görsel olarak da odaklanabiliyordum. zamanla slayt showa telkinleri de eklemeyi düşünüyorum. şimdilik telkinler zaten bilgisayarda çaldığı için henüz ekleme yapmadım

örnek olması için e-mail adresine hazırladığım slaytı gönderiyorum.
vay bee çagın sondugu tüm kolaylıklar elimizin altın da harika ya bende istiyorum o mailden

Bookmarks