Günlük Mesaj

Bu pop-up sadece günde bir kez gösterilir.

Söyleşiyi İzle

Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

csk günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri csk günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Coşkun harika gidiyorsun lahmacun olayına bayıldım ya ne güzel. Bende 10 gündür 2 kitap karşıma çıkmaktaydı ve almak çok istiyordum annem doğumgünü hediyesi olarak alacağını söyledi beklemek zorunda kaldım tabi ama nasıl okumak istiyordum veeeeeeeee 2 gün önce bu konularla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

csk günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-08-2007, 03:32 PM   #151 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: csk günlük

Coşkun harika gidiyorsun lahmacun olayına bayıldım ya ne güzel.
Bende 10 gündür 2 kitap karşıma çıkmaktaydı ve almak çok istiyordum annem doğumgünü hediyesi olarak alacağını söyledi beklemek zorunda kaldım tabi ama nasıl okumak istiyordum veeeeeeeee 2 gün önce bu konularla bile ilgili olmayan bir arkadaşım bana bu kitapları hediye etti şok olmuştum nasıl mutlu oldum anlatamam

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-08-2007, 08:29 AM   #152 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

hepinizden güzel haberler almak hepinize güzel haberler verebilmek ne güzel..
Alt 07-08-2007, 09:54 AM   #153 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

07.08.2007
dün akşam Burcunun programın kapanış şarkısı beni bitirdi. Üniversite yıllarımda en favori parçalarımdandı Sezen aksunun küçüğüm şarkısı. işte tam beni anlatıyor derdim. saçmalam. endişem, kırılganlığım, kendimi özel önemli zannetme bu yüzden derdim. ne kadar az yol almıştım. yolun başındaymışım meğer. elimde yalandan kocaman rengarenk geçici oyuncak zaferler ..vs vs. duygularımın. yaşadığım gelgitlerin ifadesiydi benim için.

bu sabahta serviste yine çok sevdiğm bir parçayı hissettim. aslında kulaklıklardan telkinleri dinliyordum ve birden parçayı algılayıp çıkardım kulaklıkları. işe gelince de internete girip sözlerini buldum sizlerle paylaşmak için. şarkı ingilizce olduğu için, sözleri bizler için çevirmek isteyenlere kapımız açıktır. bence site sakinleri de kendilerinden bir pay bulabilecektir. müziği ve şarkıcının sesi de çok etkileyici. indirip dinlemenizi isterim.

Author/Artist/Singer: Patti Smith
Music Title/Track: China Bird

One fine day these words I pray
Will breathe a truth
Within yourself upon a shelf
A life anew
So many roads
It's hard to know what to do
All your dreams
All it seems
Is as you choose
For destiny my china bird
Is calling for you

The world turns
The flame burns
Bright and true
Near and far
Where you are
Guiding you china bird
The open skies
Are yearning for you

If they say it's not that way
Hold your view
With my love fly above
A light anew
Oh spread your wings
The open sky
Is calling to you china bird
My heart is yearning for you

If you fly away
I'll be waiting come what may
All my love a fragile ray
For you for you

Alt 07-08-2007, 05:05 PM   #154 (permalink)
csk
Üsteğmen

07.08.2007 son dakika / flash haber / şok gelişme vs.

biraz evvel işten çıkış evraklarımı hazırladım. kişi insan kaynaklarında olunca çıkış evraklarını da kendi hazırlayabiliyor dusun

merak etmeyin arkadaşlar hala burdayım. sadece gerçeğini en kısa sürede ve hayırlısıyla görmek üzere çekim yasasını bir kez daha çalıştırdım. birden ilham geldi firmamızın çıkış formunu alıp, üzerine sicil bilgilerimi yazdım ve bugün itibariyle kendi kendime tazminatlı çıkış verdim. Sonra formu kopyaladım ve powerpoint dosyama ekledim. ne de olsa bu da benim hedeflerimiden biri değil miydi? slaytlar arasında tek satırlık bir cümle olacağına kendine özel slaytı bulunsun istedim.
Alt 08-08-2007, 07:58 AM   #155 (permalink)
hayalayaz
Guest

günaydın coşkun
sen gideceksin ...hemde fikrini, zekan ile bütünleştirirsen..istediğinden ala olacak..artık iş çekim yasasından çıktı senin fikrini kullanmana kaldı...hani bazen çocuklarımıza dua ederiz...allah akıl,fikir versin diye sonrada hemen eklerizçok akıllı maaşalllah..allah fikrini kullanmayı nasip etsin diye ..işte öyle..saygılı sevgiler
Alt 08-08-2007, 08:42 AM   #156 (permalink)
csk
Üsteğmen

Günaydın Hayal abla,

Yazdıklarınla günüm güzel başladı. Teşekkürler.
Alt 08-08-2007, 09:27 AM   #157 (permalink)
csk
Üsteğmen

Bu şarkının sözlerini koymasam olmazdı.. youtube'tan klibini günlüğüme ekleyen olursa çok çokminnettar olurum.
teşekkürler

The Beatles (Lennon/McCartney)

When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

And when the broken hearted people
Living in the world agree,
There will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
Let it be, let it be. Yeah

And when the night is cloudy,
There is still a light that shines on me,
Shine on until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music
Mother Mary comes to me
Let it be, let it be.
Let it be, let it be,
Whisper words of wisdom, let it be

Alt 08-08-2007, 09:37 AM   #158 (permalink)
csk
Üsteğmen

08.08.2007
dün danışmanlık şirketi sahbi arkadaşımın yanındaydım. öncesinde birkaç kitapçı dolaşıp parasal zeka isimli bir kitabı aradım ama bulamadım. hepsi sipariş verip getirtiriz dedi. gerek yok dedim. internetten sipariş vereceğim siteler biliyorum ordan alırım diye düşündüm. sonra eve dönüş yolunda " yahu koca Bursa'da bi kitap bulamadım diye konu açtım. hangi kitap derken duyduğum cevapla şok oldum. 2008 eğitim döneminde kitabın yazarını Bursaya aynı konudaki semineri için davet etmeyi planlıyorlarmış. ben kitabını ararken adamı canlı dinleme fırsatı bulacağım diye çok sevindim. istersen kitabı sana ben getirtirim dedi arkadaşım. daha ne isteyeyim ki.

işte devamı:

laf lafı açtı. söz kuraldışı yayınlarına geldi. daha önce bana bir kitap hediye etmişti. Nilgün'den bahsettik. iş ortağı Nilgün'ü şahsen tanıyormuş. bütün workshoplarına da gitti vs diye anlatıyordu. 1-2 ay sonra yeni ofislerine taşınacaklar. güzel bir açılış yapmayı istiyorduk. ben de ' açılışa Nilgün'ü çağırsanıza" dedim. hatta belki kendisiyle Bursa'da bir iki eğitim bile organize edebilirsiniz dedim. bu fikir çok hoşuna gitti. daha ne olsun.

işte devamı:
eve gelişim 22:50 idi. hayal ablanın yayınına ancak yetiştim. dün akşam banttan da olsa Hayal ablanın meditasyonunu sonuna kadar dinledim. uyumadan önce de harika bir imgeleme yaşadım. bilinçli olarak birşey yapmadım. görüntüler kendi kendine canlandı gözümde. uyanıktım ama rüya görür gibiydim.

kendi şirketimi kurmuştum. şu anki firmamdan iki arkadaşım ve sevgili elif malkoç benimle birlikte çalışıyordu. Elif'e iş verdiğim için çok mutluydum. kendisi asistanım olarak çalışıyordu ve gün içinde forumda olanları takip edip gelişmelerden beni haberdar etmek de görevleri arasındaydı. kızını yanında getirebilmesi için firmaya kreş bile açtırmıştım. bu yüzden diğer küçük çocuklu çalışanlar da çok mutluydu.
Alt 08-08-2007, 12:10 PM   #159 (permalink)
Teğmen

7 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
angel2030 is an unknown quantity at this point

Sonra birgün ben izmire giderken bursaya uğramam gerekiyor meğer görüşeceğim kişi senmişsin birlikte harika bir işe imza atıyoruz kazanç mükemmel bunu kutlamak ve işin izmir ayağını oluşturmak için beraber izmire gidiyoruz sözleşmeleri yapıp imzaları attıktan sonra hep beraber burcu ve hayalin yanına gidiyoruz tabi elif ve küçük kızı da var..... daha ne olsun
Alt 08-08-2007, 12:49 PM   #160 (permalink)
csk
Üsteğmen

ne olursa olsun hepsi harika olsun.

bun bu "daha ne olsun" işini çok sevdim. eklemek isteyenler varsa konuyu devam ettirsinler lütfen. bakın hayallerimizle başlayan yollarımız nasıl birbirine çıkıyor. inşallah gerçekleşecek.

daha ne olsun?

Bookmarks