Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 01:23 AM   #22 (permalink)
zoyasonsuz
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 54
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 159 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zoyasonsuz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: SECRETA INANMAYIN

Spritüel bir olay bu eczanelerde satılması gereken bir ilacı bakkalarda satılması bakkalın ilaç bilgisiyle sonuçlandırılır ancak.Bu sır kitlelere yayıldı hem de spritüellikten anlamayan kitlelere.Eğer ki bunları okuyan zaten spritüel bir kişilik olsaydı ortada asla bir kötü niyet çıkmazdı.Kim söylebilir ki ben sprirüellikten anlarım çok yol geçtim çok eğitimden geçtim şunları yaptım bunları yaptım ve bu sır elime geçti.Size bir üstadımın yazılarını gönderiyorum.Sadece bir paragrafınI

Cekim yasasInIn tekamul surecinden bagImsIz olarak, tek basIna satIsa sunulmasI… Rab bu yolu asla tercih etmez. O, kisiye kadim bir bilgi vermeden onu bilgiye hazIrlar. ArIndIrarak.
ArInma olmadan kisi “cekmeye” baslarsa ne olur… Secret, olumlu dusun olumlu seyler basIna gelsin der. Bu mistik bir yalandIr. Insanlara bu haliyle sunulan cekim yasasInIn ise yarayacagI tek varlIk grubu Meleklerdir. Insanlar degil… Melekler, nefs sahibi olmadIklarI icin iclerinde olumsuz hicbir zerrecik yoktur. Bu nedenle olumsuzu cekmezler. Peki ya insan? Tekamul yuruyusundeki insanoglu oyle midir? Insanoglu nefs sahibidir, zihin carkInI dondurmeye basladIgInda icinde arInmamIslIlIgIn olumsuz potansiyelinden oturu, kendine musibetleri de cekecektir. Denizde attIgIn oltaya, nukleer atIklarIn tutulmasIdIr bu. SaglIklI balIklar tutabilmen icin, once denizin temizlenmesi gerekir. OltasInIn ucundan olumsuz musibetler cIkan insanlara, “Olumlu dusunseydin boyle olmazdI” demek ve isin icinden boyle cIkmak bu hic de farkIndalIgI yuksek bir tavIr degildir. Insanlar icin yazIlmIs kitaplarIn yazarlarInIn, okuyucularInIn birer “insan” oldugunun “farkInda” olmasInda buyuk yarar var.
Cunku PolyannacIlIk, kisiyi arIndIrmaya yetmez.
ArInma, esaslI ve derinlikli bir istir.
Kisinin TanrI ile arasIndaki mesele cozulmeden yapIlacak hicbir suni teneffus,
kisiye kalIcI bir nefes aldIrmayacaktI r.


zoyasonsuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline