Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2007, 12:37 AM   #19 (permalink)
avi907
Teğmen

Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
avi907 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: THE SECRETİN ASIL SIRRI(Haşmet Babaoğlu)

Bu yazıyı daha önce okumuştum mantıklı buldum ancak bu sır da bahsedilenlerin tamamiyle uydurma olduğu anlamına gelmez ...
Sır' da bahsedilen tekniklerin etkinliğine inanıyorum bunlar zaten bilinen şeyler; başarıya ulaşan ve tarihe adını yazdıran çoğu insanın farkında olarak yada olmadan geçtiği yollar sır'da anlatılanlar...

Ama ben birşeylerin sadece oturup istemekle ve hayal kurmakla gerçekleşeceğine inanmıyorum mesala yazdığı kitap için 1.000.000 $ lık teklif alan adam vardı sadece sırrı uygulayarak mı kazandı? Sonuçta ortada bir emek, çaba var.. Hiç birşey karşılıksız değildir... Hayallerinizi elde etmek için çaba harcamakta gerekiyor kitapta yanılmıyorsam şöyle bir cümle vardı " evren hızı sever " bunu bazen ilk adımı bizim atmamız gerektiğini söylerken ifade etmişti...

Ancak ben bir yaratıcı olduğuna da inanıyorum ve aslında SIR islamdaki yada diğer dinlerdeki dua ve dileklerden çokta farklı değil...
SIR' ı maddi beklentilerim için bende uyguluyorum ama evrenden değil Allah'tan istiyorum, evrene değil Allah' a şükrediyorum bazen dua edip bazen hayalini kuruyorum kendimi hep pozitif tutuyorum... ama hepsinden önce bunu gerçekleştirmek için elimden geldiği kadar çalışıyorum ve her geçen gün isteklerimin adım adım gerçekleştiğini görmek beni daha da güçlendiriyor...
Ben sır' ın ancak bu şekilde gerçek olabileceğine inanıyorum... Benimle aynı fikirde misiniz?
avi907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla