Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2009, 10:17 PM   #242 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sevgili günlük..

bilgisayarımı kitlendiği için iki defa resetledikten sonra nihayet açabilmişken yılın ilk satırlarımı yazmak istiyorum..

iki gün geriden başlayacağım..

31.12.2008
yılbaşı gecesini evde tek kişilik parti vererek geçirmeyi planlamışken, saat 22.00 de çok değerli bir arkadaşımın davetiyle evdeki partimi iptal etmek durumunda kaldım ve güzel bir yılbaşı gecesi geçirdim..

piyango bileti alamadığım için zengin olma hayallerimin olmaması gecemi gölgelendiremedi..

01.01.2009
saat 12 de başlayan diş ağrımın şiddeti artınca, 13.00 ile 18.00 saatleri arası içtiğim üç değişik ağrı kesiciye rağmen ağrım hafiflemedi bile. matkapla oyulurmuşcasına bir ağrıyla ne yapacağımı bilmez bir halde iki tane diş hekimini aradım ama bana acil müdahale konusunda yardımcı olamadılar. üç ağrı kesiciyle geçmediği için diş hekimi midemi daha fazla yormamamı, kalçadan ağrı kesici iğne yaptırmamı önerdi ama okadar yüklenmeyi vücudum kaldıracakmı diye cesaret edemedim. evde yalnızım, bişey olsa kim ne bilecek..
arkadaşımın önerisiyle cezvede kekik kaynattım ve suyuyla gargara yaptım.
biraz rahatladıktan sonra uzandım.
saat 20,30 da elektrik sobası, pc, tv, ışık açık olarak sabaha kadar uyumuşum.. çok şükür ki uyuyabilmişim..

02.01.2009 (yani bu gün)
güne yine şiddetli bir diş ağrısıyla başladım.. tek tesellim işyerimde olacağım için yalnız kalmadığımdı. günü bir şekilde bitirdim ve iş çıkışı diş hekimine giderek kanal tedavisine başladık..

şu an botokslu gibi ifadesiz bir şekilde oturuyorum.. peki tamam gerçeği söyleyeyim, acıların çocuğu küçük emrah duruşu mevcut

çünkü canım yanıyor...

2009 yılında gerçekleşmesini istediğim dileklerimi yazmak üzere bir defter aldım bugün. hatta dileklerimin bir tanesinin resmi mevcut üzerinde..

benim, evrenin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde gerçekleşmeleri için azmedeceğim..

uzun oldu biliyorum da, içimi dökme ihtiyacım varmış..
forumda okuyamadığım 11 sayfa birikti..yeni yılı kutlama adına da mesaj yazamadım..

istiyorum ki herkes gönlündeki tüm dileklerine en huzurlu şekilde ulaşsın ve 2009 yılı gelecekteki mutlu yaşamlarının temeli olsun..

sevgiler