Negatif Limanlardan Pozitif SularaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim ne kadar duygulandırdın beni allah hep yüzünü güldürsün mutlluğun daim olsun bu güzel haberlerini aldıkça bizde daha mutlu olacağız... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
24-11-2008, 11:24 PM
|
#241 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? | Offline
| |
02-01-2009, 10:17 PM
|
#242 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| sevgili günlük.. bilgisayarımı kitlendiği için iki defa resetledikten sonra nihayet açabilmişken yılın ilk satırlarımı yazmak istiyorum.. iki gün geriden başlayacağım.. 31.12.2008 yılbaşı gecesini evde tek kişilik parti vererek geçirmeyi planlamışken, saat 22.00 de çok değerli bir arkadaşımın davetiyle evdeki partimi iptal etmek durumunda kaldım ve güzel bir yılbaşı gecesi geçirdim.. piyango bileti alamadığım için zengin olma hayallerimin olmaması gecemi gölgelendiremedi.. 01.01.2009 saat 12 de başlayan diş ağrımın şiddeti artınca, 13.00 ile 18.00 saatleri arası içtiğim üç değişik ağrı kesiciye rağmen ağrım hafiflemedi bile. matkapla oyulurmuşcasına bir ağrıyla ne yapacağımı bilmez bir halde iki tane diş hekimini aradım ama bana acil müdahale konusunda yardımcı olamadılar. üç ağrı kesiciyle geçmediği için diş hekimi midemi daha fazla yormamamı, kalçadan ağrı kesici iğne yaptırmamı önerdi ama okadar yüklenmeyi vücudum kaldıracakmı diye cesaret edemedim. evde yalnızım, bişey olsa kim ne bilecek.. arkadaşımın önerisiyle cezvede kekik kaynattım ve suyuyla gargara yaptım. biraz rahatladıktan sonra uzandım. saat 20,30 da elektrik sobası, pc, tv, ışık açık olarak sabaha kadar uyumuşum.. çok şükür ki uyuyabilmişim.. 02.01.2009 (yani bu gün) güne yine şiddetli bir diş ağrısıyla başladım.. tek tesellim işyerimde olacağım için yalnız kalmadığımdı. günü bir şekilde bitirdim ve iş çıkışı diş hekimine giderek kanal tedavisine başladık.. şu an botokslu gibi ifadesiz bir şekilde oturuyorum.. peki tamam gerçeği söyleyeyim, acıların çocuğu küçük emrah duruşu mevcut çünkü canım yanıyor... 2009 yılında gerçekleşmesini istediğim dileklerimi yazmak üzere bir defter aldım bugün. hatta dileklerimin bir tanesinin resmi mevcut üzerinde.. benim, evrenin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde gerçekleşmeleri için azmedeceğim.. uzun oldu biliyorum da, içimi dökme ihtiyacım varmış.. forumda okuyamadığım 11 sayfa birikti..yeni yılı kutlama adına da mesaj yazamadım.. istiyorum ki herkes gönlündeki tüm dileklerine en huzurlu şekilde ulaşsın ve 2009 yılı gelecekteki mutlu yaşamlarının temeli olsun.. sevgiler | Offline
| |
03-01-2009, 03:45 AM
|
#243 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| geçmiş olsun
canım benim uff mu oldun sen ..
kıyamam ben sana ..
2009 a köklü bir değişiklik ile başlıyorsun.. bu iyiye işaret tatlım.. ne zamandır ertelediğin işler biraz acı bir yoldan da olsa senden arınıyor ve yerini sağlığa sıhate ferahlığa bırakıyor..
duygusal arınmalarımızda böyledir aslında..
bizi üzecek bir takım şeyler yaşarız ancak korkumuzla yüzleşip kökten sorunu halletmek yerine önce erteleriz fazla rahatsılık vermediği için.. beklemeye alırız.. sonra bir gün hiç olmayacak yerde karşımıza çıkar ağrı kesici alırız bastırmak için..
duygularımızı ruhumumuzu bedenimizi şiflandırırken uygulamamız gereken önemli bir noktaya dikkat çekiyor aslında başına gelen bu tatsız durum tatlım.. acıda olsa gerçeği kabullenip çözüm için emek vermeliyiz.. yoksa çabalarımız boşa gider..
tekrar geçmiş olsun tatlım.. tüm kalbimle bir an evvel iyileşmen için yanındayım.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
03-01-2009, 12:48 PM
|
#244 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Çok geçmiş olsun canım bir an önce acil şifalar diliyorum ,diş ağrısı halledene kadar çektiriyor biliyorum :( Yaptır kurtul en güzeli ,çok öpüyorum canım herzaman yanındayım
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
03-01-2009, 05:52 PM
|
#245 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sanemce canım benim çok geçmiş olsun.Şimdi nasıl oldun?Daha iyimisin? | Offline
| |
03-01-2009, 06:02 PM
|
#246 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Geçmiş olsun tekrar. Benim de çürük bir dişim var ve soğuklarla birlikte, ağrımayan dişim ağrımaya başladı. Sıcak tutmaya bak gene de. Ayrıca, yeni defterinden, yeni bir dünyanın penceresi açılır inşallah. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi temennilerimi gönderiyorum buradan. | Offline
| |
03-01-2009, 06:55 PM
|
#247 (permalink)
| Moderator
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| şamanım öyle güzel yazmışsın ki yine, içimi ısıttın pamuğum, durucum, mehmet hepinize çok teşekkür ederim.. bir kaç seans sonrası işlem bitecek ama ağrım geçti çok şükür.. iki günün ardından az önce keyifle yemek yedim sevgiler | Offline
| |
04-01-2009, 05:57 AM
|
#248 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Geçmiş olsun sanemce,biraz geç olsa da..
Diş ağrısını çok iyi bilen biri olarak neler hissettiğini anlayabiliyorum..bundan sonra tekrarlamaz inşaallah.
Yeniden sağlığına kavuşmana sevindim..Yeni yılda tüm sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..
sevgiler.. | Offline
| |
04-01-2009, 12:23 PM
|
#249 (permalink)
| Moderator
| teşekkür ederim yeni bir hayat'çım. işlem bitmese de ağrısı geçti çok şükür.. canım yeni umutlar için yeni bir yıl ve yeni fırsatlar mevcut önümüzde. yeni yılın sana ve sevdiklerine de çok cömert davranmasını diliyorum sevgiler | Offline
| |
07-03-2009, 12:34 AM
|
#250 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| merhaba sanemce.( yoksa ben de abla mı demelıydım ) günlüğünü bir solukta okudum.okudukca kendımden bır parca buldum sanki.sanki senin değil de kendi gunlugumu okuyormusum gıbı hıssettım...her ne kadar yazılı bır gunlugum olmasa da zıhnen tuttugum gunluktu sankı okuduklarım.iş yaşamın,sosyal yasamın,duyguların ne bıleyım yaa kendımı buldum sankı..yalnız olmadıgımı hıssettım.benım de hayatımda cok iniş çıkışlar oldu.yenemeyecegım dedıgım yerde bazen sans eserı bazen ufak cabalarımla yendım bazılarını.yenemedıklerım karsısında ezıldım ufaldıkca ufaldım.vazgectım herseyden...forumda gezındıkce ve gunluklerı okudukca anladım ki her sey kişinin kendinde bitiyor.ben hayata karsı hep negatıftım.beklentılerım yoktu cunku yıne bır aksılık olup gerceklesmeyecekler nasılsa deyıp hıc sarılmadım ısteklerıme..ama aartık aklım basıma geldiii tabı sizlerin sayesınde.artık hayata,insanlara,olaylara herseye daha olumlu bakıyorum.insan ıstedıkten sonra neler yapabılırmıs bır ornegını de senın hıkayen de gordum...o halde ben neden yapamayım ki istediklerimi.neden vazgecıp pes edeyim.savasmaman ıcın ne engelım var ki.ben ıstedıklerıme ulasmak ıcın ne yaptım da vazgectim..hiç..o halde neden duruyorum neden ıstedıklerıme ulasmak ıcın bırseyler yapmıyorum.şimdi tam zamanı...neden mutlulugu erteleyım ki...hiç...
neyse ki aklım basıma geldiii..hepinize cok tesekkur edıyorum.sizin de dediginiz gibi saygılı sevgiler.mutlu yarınlarınız olsun efendim....iyi geceler
( az evvel daha uzun bır mesaj yazmıstım ama gonder asamasında sayfa acılmadı tekrar da aynısını yazamadım ıste )
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) | Offline
| | | |