Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 05:32 PM   #2 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

Hatırladığım tüm ayrıntıları ve duyguları yazarım.Hatırladığım sembollerin yaşamda benim için ne anlama geldiklerini düşünürüm.Eğer isim varsa bu isimlerin anlamlarını rüyamın yorumu ile birleştiririm.

Sayılar rehber rüyaların en önemli işaretlerinden..Tüm sayıların hem ruhsal hem de uyanık yaşamda işaret ettikleri bir anlamları vardır.
Bir ile yedi sayıları vücudumdaki enerji noktalarına işaret edebilir.
Örneğin..Dokuz sayısı tamamlanmayı eskinin sonuna gelindiğini yeni bri başlangıcı …ifade eder..Dokuz sayısını yorumlarken ;
Dokuz sayısı yılın dokuzuncu haftasına yada yılın dokuzuncu ayına işaret edebilir yada rüyayı gördüğüm günden sonraki dokuzuncu güne..sayılarla oynarım..zihnimdeki pek çok seçenekten birini yada birkaçını seçerim.Gördüğüm sayıları ruhsal anlamları ile birleştiririm.
Sayılar uyanık yaşamda benim için önemli olan günlere işaret edebilir. Bu sayıların denk geldiği günlere takvimimde birer gülen yüz çizerim.
O günlerde hayat dersimi iyi öğrenmemi aynı deneyimi tekrar tekrar yaşamamam için bana istediğim farkındalığı verirler..

Rüyama hissettiğim duyguya göre isim veririm.

Rüyamı hatırlar, yorumlar ve unuturum.İyileştiğimi rehberlik aldığımı bilir güne güven ve bilgelikle başlarım.

Rüyalar uykuda kalmak için değil, uyanıp onları hayata geçirmem için birer araç.. Rüyalar benim gerçeğim..beni başarıya ve mutluluğa götürecek olan sihir değnek benim eylemlerim..Tek gerçek bu..Eylemde Olduğumda rüyalar amacına ulaşır.. ,

Rüyamda gördüğüm renkler, mekanlar, kişiler, objeler, şekiller, sayılar ve tüm zaman dilimleri benimdir. Yaşadıklarım ve gelecekteki tüm yaşayacaklarımdır onlar.
Zaman akıp giderken bana dünü hatırlatan yarını ve daha sonraki günleri yaşamak için ilham kaynağı veren tüm rüyalarımı sevgi ve neşeyle kucaklarım.

Mavi renk kararlılığı- doğruluğu ve kendini ifade etmeyi,
kırmızı gücü – kontrol arzumu- ,
sarı bilgeliği- farkındalığı- işbirliğini-,
yeşil şifa-huzur-sevgi- paylaşım ve mutluluğu ..
mor ruhsal gücü- tanrıyla bütünleşmeyi- ,
pembe – hassasiyet -koşulsuz sevgiyi,
turuncu ailemi ve ilişkilerimi gri kararsızlığımı,
siyah endişe- korku,
gri belirsizliği bir noktada takılı kalmışlığı- karamsarlığı ,
beyaz arınma- saflık - tanrısal olanı ,
Turkuaz tahmin bile edemeyeceğim güzel değişimleri ve ruhsal yükselişi
gökkuşağı hayatı tümüyle görmeyi, hayattan keyif ve haz almayı ..
gece korkularımı , bir şeyleri net göremeyişimi …

gündüz aydınlığa ve feraha çıkacağımı hayatımda pek çok şeyin yakın zamanda şekilleneceğine , alacakaranlık çözümlere yaklaştığımı ifade eder..
tüm sembollerin anlamları birleşir ve ortaya o rüyayı hayata geçirmek için izleyeceğim yol haritam çıkar..

Rüyalarımı kucaklıyorum..hayallerimi kucaklıyorum…kendimi seviyor ve onaylıyorum..Rüyalarımı hatırlamayı, hedeflerimi gerçekleştirmeyi seçiyorum.

Rüyalarda gördüğüm insanlar yakınlarımsa uyandığımda duygularıma bakarım.O insanla aramda sorun varsa yada onu merak ediyorsam bu rüya bilinçaltı olabilir .Rüyamı doğru yorumlamak için önce rüyanın hangi düzeyde gerçekleştiğini belirlerim.
Uyandığımda duygularıma bakarım.Sıkıntı varsa bu beklide rüyama giren kişiyle alakalı olabilir.İfade ederken pozitif bir şekilde bunu yapar..Kaygı yaratmadan yorumumu aktarırım.
Rüyalarıma giren insanlar isimlerinin anlamları ile rüyamı zenginleştiriyor olabilir.Onların isimlerinin anlamlarına bakarım..uyanık yaşamda onlara karşı hislerime bakarım..bende yaratıkları olumlu yada olumsuz tüm duygularımı gözlemler bunlara neden ihtiyaç duyduğumu anlamaya çalışırım.
Kaybettiğim insanlar rüyama girdiğinde bu onları özlediğim için, hala onlara aşırı bağlı olduğum, onlarla ilgili suçluluk duygum olduğuna işaret edebilir.Rüya sırasında onların görünüşü ve diğer ayrıntılar rüyamı doğru yorumlamamı sağlar.Eğer çok sık rüyama giriyorlarsa uyanık yaşamda bağışlama ve farkındalık çalışmaları yaparak onları ve kendimi özgür bırakırım.
Yüksek benliğim , rehberlerim bazen kaybettiğim hayatta olmayan sevdiklerimin bedeninde rüyama girer ve önemli olan mesajları iletirler.Rüyaları hatırlamamı sağlamak için , üzerinde düşünmem için seçtikleri etkili yollardan biridir. Tanıdığım insalrın ölümü onlarla ilişkilerimin farklılaşacağına ve onlara karşı bağımlılıklarımın son bulacağına işaret eder.

Eğer kendimin öldüğünü görürsem bu benim hayatımda köklü ve önemli bir değişim olacağına işaret ederi.Bu değişim hayatımın her alanında olabilir.

Tanınmış , değer verdiğim insanlar rüyama girdiğimde onlarla ilgili olumlu yada olumsuz duygu ve düşüncelerimi yazarım.Beni en çok hangi özellikleriyle etkiliyorlar , yada onları en çok hangi davranışlarından ötürü eleştiriyorum.Tüm bunları gözden geçirir..Pozitif olanları hayatımda var etmeye, eleştirdiğim yada kızdığım durumlara neden tepki verdiğimi keşfeder onlar benim hayatımda yada karakterimde varsa onları değiştiririm.

Büyümeyi ve kendi kaderimin yolunu izlemeyi seçiyorum.Karalarıma güveniyorum.Hayatı ve geleceği güzel görüyorum.Rüyalarımı net ve berrak görüyorum. Kendimi sevdikçe kendime karşı dürüst oldukça rüyalarım berraklaşıyor ve kolayca hatırlıyorum.

Rüyalarımdaki melekler yalnız olmadığımın korunduğumun işaretleri..Onlar onlarla bağımı güçlendirmek ve yardım istemeyi bana öğretmek için rüyama gelirler..Rüyalarımda ve hayatımda onlardan yardım ve rehberlik alırım.
Benim bir rüya meleğim var ve onunla işbirliğine hazırım...Rüyalarımda bana ihtiyacım olan mesajları düzenleyen melek...sadece bu işten sorumlu, özel olarak. Meleği çağırıyorum yardıma. Gelişip kendi potansiyelimi açmak ve kendim olmak için gereken mesajları iletiyor bana....O benim rüya meleğim...tatlı sevimli, şakacı ve bilge..tam ihtiyacım olduğunda, en uygun şekilde mesajları bana yollar...Uykuya yatınca rüyalarımın olağanüstü bilgeliği onun yardımıyla bana ulaşıyor..Huzur, sukunet ve dinginlik içindeyim. Gerçeği bilmek ve kendimi gerçeğe uyanmak için hazırım..
Çünkü gerçek beni daha özgür, hafif ve güçlü kılar..Rüyalarımda altın ışıklı meleğiyle buluşmaya hazırım...Her geçen gün onunla dostluğumuz ilerliyor. Hatta uyanıkken de devam eden bir dostluk. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz..O beni destekliyor..Tanrının binlerce görevlisinden biri. Sadece bana özel biri. Rüyalarımın altın ışığında..Kendimi mesajlara açıyorum..

Rüyalarımda ki çocuklar içsel neşemi , saf ve sevgi dolu tarafımı işaret eder..Yaşlı kişiler bilge ve olgunlaşan yanımı, genç kişiler anının keyfini çıkartmamı yeni bir şeyler için geç olmadığını, kadınlar dişi yanımı erkekler erkeksi yanımı işaret eder.
Rüyalarımı bir bütün olarak görmeyi ve yorumlamayı seçiyorum.Hayatımı bir bütün olarak görmeyi ve yaratmayı seçiyorum.Uyku ve uyanık yaşamdan haz almayı seçiyorum..Bunu yaptığımda güvende ve mutlu olurum..Sevginin ve başarının benimle olduğunu bilirim.Güneşin her sabah doğacağını bildiğim gibi.Rahat ve kolaylıklı nasıl nefes alıyorsam hayatında bana aynı kolaylıkları vereceğini biliyorum.
Hayata ve rüyalarıma güvenmeyi seçiyorum.

Tüm rüyalar kişiye özeldir tüm rüyalarım bana özeldir..tüm semboller bana özeldir.Hayata karşı net olduğumda, sevgi dolu ve bağışlayıcı olduğumda, sorumluluklarıma sahip çıkıp başkalarının sorumluluklarına hayır dediğimde..korkularımla yüzleştiğimde , onları kabul ettiğim ve özgür bıraktığımda bakış açımı güzele ve pozitife çevirdiğimde , uykuya yatmadan önce zihnimi bedenimi ve ruhumu dinlendirdiğimde rüyalarım net, berrak olurlar.

Bazen gördüğüm rüyalardan korkarım.Bu rüyaların bir oyunudur.Yaşamda pozitif olana mı yoksa negatife mi odaklanıyorum.Olumsuz olanımı güzel olanı mı konuşuyorum.Rüyalarım dikkatimi çekmek için neden bu yolu seçiyor ? Neden rüyalarımda bunları yaratıyorum
Hayatıma bakıyorum korktuğum, kaçtığım ve tekrar eden durumlara, duygulara..ve onları değiştirmeyi seçiyorum.
Teşekkür ediyorum özellikle beni sarsan kendime getiren bu özel rüyalara….

Gördüğüm tüm mekanlar bir anlam taşır evler ailemi ve bilinçaltımı, eskiden getirdiğim inançlarımı..Okul hayat derslerimi , öğrenmem gerekenleri..Hastane iyileşme ve sevgiye olan ihtiyacımı..karakol güvene Kızılay yardıma ihtiyacım olduğuna ,
Dini mekanlar inancımın gücüne yada inançsızlığımı ifade ederler.
Tüm sembollerin diğer sembollerle birleştiğinde yeni bir anlamı oluşturduklarını bilir rüya günlüğümü düzenli olarak tutarak bana özel olan sembolleri ve anlamlarını keyifle keşfederim.Rüyalarımda değişen sembolleri, tekrar eden sembolleri tek tek not alırım.
Rüyalarımda yukarı doğru çıkıyorsam yükseleceğimi aşağı iniyorsam başa döndüğümü kaçırdığım fark etmediğim bir şeyler olduğunu, sağ gelecek , sol geçmişi ifade eder..

Rüyalarımda ki araçlar, hayatımın kontrolünün bende mi başkasında mı olduğuna işaret eder.Her biri rüyadaki yönü rengi ile ayrı bir anlam taşır.Gemi içsel bir yolculuk başladığına, uçak ruhsal büyümeye, otobüs sosyal ilişkilerimin, bulunduğum toplumun benim üzerimdeki etkilerini, Bisiklet kaygı ve endişeyi bırakmamı..yaptığım her neyse onu keyifle yapmamı ifade eder.
Rüyalarımda uçtuğumu gördüğümde duygularıma odaklanırım..beni mutlu edip etmediğine, korkup korkmadığıma..Uçmak ruhsal büyümeyi, yükselişi işaret eder.

Yılan gördüğümde gücü hatırlarım..Gücümü kabul etmem gerektiğini yada gücümden kaçmak için hayatımda benim büyümemi değişmemi engelleyen inaçlarımı bulur onları kolayca değiştiririm.
Gördüğüm hayvanların özelliklerine bakarım onlarla ilgili duygu ve düşüncelerime..Rüyada onları gördüğümde bende hissettirdikleri duygulara..Bana hatırlattıkları biri yada bir olay var mı ? Hayalimde karşıma alır..”Sen kimsin” diye sorarım..” Benim rüyama seni neden çağırdım” Korktuğum değiştiririm zihnimde onu olabilecek en komik hale getirir.Onu güçlendiren tüm olumsuz inanç ve düşüncelerden kendimi arındırırım.
Rüyalarımda ki semboller rüyalarıma girdikleri an..beni iyileştirir..Anlamasam bile iyileştiğimi bilir , teşekkür ederim.

Gördüğüm rüyalar ve sembollerle ilgili yine kendime sorular sorarak resmin parçalarını birleştiririm.Rüyamda gördüğüm bir sembol için anlamını sormam önemlidir..Ama sadece bu anlama bağlı kalmak beni sınırlar.Rüya içindeki duygu , düşünceler, rüya sonrası hislerimin önemi unutmam.Her şey uyanık yaşamda bize ifade ettiği anlamda rüyalarımızda görünüyor olsaydı o zaman rüyaların bir anlamı olmazdı.Araba benim için özgürlük demekse ve sadece bu anlamla rüyamdaki sembole bakarsam sonuç beni yanıltır.Rüyaları anlamak benim kendimi tanımama ve rüyaya geniş bir perspektiften bakmamı sağlar.

Gördüğüm tüm sembollerle ilgili sorular sorarım..
- Bu sembolün hangi özellikleri bana yakın
- Bu sembol benim için uyanık yaşamda ne ifade ediyor?
- Rengi , yönü, nasıl?
- Eski mi? Yeni mi?
- Geçmişte yada şimdide bana herhangi bir şey hatırlatıyor mu
- Rüyada neler hissettiniz? Düşünceleriniz nelerdi?
- Bu sembol neden dikkatimi çekti
Aklıma gelen sorulabilecek tüm soruları sorarım.Rüya günlüğümü düzenli tutukça, rüyalarıma inandıkça rüyalarımı uyanır uyanmaz yorumlarım.Düşünmeme gerek kalmadan rüyanın benim için anlamını çözerim.Rüyalarıma değer verdikçe rüyalarım net ve açık olur.

Rüyalar bana bulunduğum noktayı, gideceğim yeri gösterirler..Tekamülümü gerçekleştirmek için neleri yapmam gerektiğini..Rüyalar sır değildir..onlar benim gerçeğimdir…Kendi gerçeğimi görmeyi seçtiğimde..kendi kaderimi izlemeyi seçtiğimde ..yardım istediğimde tüm sorularıma rahatlıkla cevap alırım..rüyamı hatırlar..yorumlarım..uyanık yaşamda tüm bunların keyfini çıkarmak hayata geçirmek için sınırsız zamanım vardır..Uyanık yaşamın değerini bilirim..olumlu düşünmeye, yaşadığım durumlardan neler öğrenmem gerektiğine odaklanırım..bana heyecan veren şeylerin peşinden giderim..sınırlarımı belirlerim..kendime saygı duyarım..yaratıcılığımı hayata geçirmek için neler yapacağımı düşünür ve eyleme geçerim..rüyalar sır değil..onlar benim ruhumun aynası..o yanaya bakmayı ve kendi gerçeğimi görmeyi seçiyorum..kendimi bildiğimde güvende olurum.Üç sihirli değneğim var..birincisi hayallerim ikincisi cesaretim üçüncüsü eyleme geçirme..Yaşamda acıyı getiren , olumsuzlukları çeken..değişime ve bilinmeyene karşı gösterdiğim dirençtir..Görmeyi, duymayı, hissetmeyi..seçiyorum…Rüyalarımı hatırlıyor , yorumluyor ve unutuyorum..Ruhumun unutmadığını bilerek..Derin bir nefes alıyorum..yeni bir gün başlıyor..Rüyaları hatırlayarak yada hissederek uyandığım her sabah güne bir adım önde başlıyorum..Şimdi yola çıkma zamanı yapılacak çok şey var..Hayat bir armağan ve beni bekliyor..Derslerim devam ediyor..Büyümem devam ediyor..Büyümeyi ve öğrenmeyi seçiyorum..Hak ettiğim mutluluğu ve huzuru yaşamak için..Hayatımda öğrenek için yarattığım tüm anları benim yarattığımı kabul ediyor..hayatımın sorumluluğunu alıyorum.Rüyalar hayatıma nasıl yön verdiğimi gösteriyorlar..Rüyalar uyanık yaşamda keyifle yol almamı sağlıyorlar..Rüyalarımı seviyorum..Kendimi seviyorum..Kendi deneyimlerimle , kararlarımla, duygularımla geleceğimi ve rüyalarımı yaratmayı seçiyorum…Çünkü ben buna değerim..Tanrının sonsuz sevgisi benimle..Anlayış ve bilgelik dolu..Sabırla beni bekliyor sabırla kendim için iyi olanı seçmemi bekliyor..Kendimi o’nun bilgeliğine ve yardımlarına açıyorum..O’nunla birlikte olmak kendimle barış içinde olmamı kendimi anlamamı, hayat sahnemi , o sahnede öğrenmem için benim yanımda olan insanları anlamamı sağlıyor.

Işık Elçi-derki.com
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla