Rüyalarımı YorumluyorumSerbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Rüyalarımı Yorumluyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Rüyalarıma güveniyor ve kendimi rüyalarımın bilgeliğine bırakıyorum.
Her rüya gördüğümde iyileştiğimi biliyorum.
Her rüya ruhumla, evrenle iletişimimi güçlendiriyor. Rüyalarımın sorumluluğunu almayı ,bana koşulsuz bir sevgiyle öğretmeyi seçen ruhumun açtığı yoldan ilerlemeyi seçiyorum.
Rüyalarımla işbirliği uyanık yaşamda güven , sevgi, huzur ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi |
|
03-01-2009, 05:31 PM
|
#1 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Rüyalarımı Yorumluyorum Rüyalarıma güveniyor ve kendimi rüyalarımın bilgeliğine bırakıyorum.
Her rüya gördüğümde iyileştiğimi biliyorum.
Her rüya ruhumla, evrenle iletişimimi güçlendiriyor. Rüyalarımın sorumluluğunu almayı ,bana koşulsuz bir sevgiyle öğretmeyi seçen ruhumun açtığı yoldan ilerlemeyi seçiyorum.
Rüyalarımla işbirliği uyanık yaşamda güven , sevgi, huzur ile ilerlememi yaşamda ki mucizeleri görmemi sağlıyor.
Rüyalarıma güveniyorum.Rüyalarıma inanıyorum.
Beni düşündüren, bana heyecan veren rüyalarımın peşinden gidiyorum.Onların bilgeliğini hayata geçirmek için tüm kaynaklarla işbirliğini seçiyorum.
Rüyalarımı hatırlamak için her gün sık sık “Rüyalarımı hatırlıyorum “ diyorum.Rüyalarla ilgili her zaman olumlu cümleler kuruyorum. Rüyalarımla ilgili bilinçaltında şimdiye kadar oluşmuş tüm olumsuz düşünceleri ve deneyimleri “Rüyalarıma güveniyorum, rüyalarım bana yol gösteriyor” diyerek değiştiriyor ve rüyalarla olan bağımı güçlendiriyorum.
Gün boyunca hayatın sunduğu güzellikleri görmeyi seçiyor, yaşadığım tüm deneyimlerin bana kattığı kazancı bilgeliğe dönüştürüyorum.
Gün içinde kendime kendimi dinlemek için zaman ayırıyorum.Zihnimdeki saati durduruyor.Gözlerimi kapatıyorum.Bedenimi dinliyorum önce.Rahat olup olmadığıma bakıyorum.Derin bir nefes alıyorum.Gerginsem nefes verirken bu gerginliğin dışarı gittiğini aldığım her nefeste rahatlığı içime çektiğimi hissediyor ve yaşıyorum.
Zihnimi dinliyorum bana ait olmayan tüm düşünceleri özgür bırakıyorum.Korku ve kaygıları bırakıyorum.Beyaz bir kuşa dönüşüyor hepsi onlara teşekkür ediyor ve özgür bırakıyorum.
Ruhumu dinliyorum.Mutlu olduğu şeylere odaklanıyor tüm dikkatim.Onun rehberliğine güveniyorum.Mantığım ve ruhum bir elmanın iki yarısı gibi ..Dengede ve tam.
Gözlerimi açıyorum.Tüm varlığımın farkında olarak.Etrafa bakıyorum.İnsanları izliyorum.Yaşamdaki tüm sesleri dinliyorum.Kendi varlığımı hissediyorum.Hayatın içindeyim ve değerliyim.Seyrettiğim bu yaşamın bir parçasıyım.Tamamlayan ve güzellik katan.Kuşları her gördüğümde onlar kadar özel onlar kadar özgür olduğumu hissediyor ve yaşıyorum.
Hayatın içinde yaşadıklarımın farkında olmam rüyalarımı gördüğümde rüya gördüğümün farkında olmamı sağlar.Böylece rüyalarımı daha görürken yorumlar uyandığımda çözümlerle ve tarif edilemez bir huzur duygusu ile güne başlarım.
Kendi varlığımın farkında olmak rüyalarımın ve ne istediğimin farkında olmamı sağlar.
Uyku ve uyanık yaşamın iş birliği içinde yaşıyorum.
Rüyalarım benim hayat sahnemin derin düzeydeki anlamını görmem ,anlamam için yol gösteriyorlar.
Yarattığım her şeyin sorumluluğunu alıyorum.Rüyalarımın sorumluluğunu alıyorum.
Uyku bana verilen bir armağan değerini biliyor yatmadan önce ılık bir duş alıp tüm negatif enerjiden arınırım.Yaşadığım her an ve varlığım için bir kez daha teşekkür ederim.Şükrederim sahip olduğum her şey için.Şükreder ve yaşamda gerçekleştirmek istediğim hayaller , üstesinden gelmek istediğim tüm durumlar için yardım isterim.
Meleklerimin, rehberlerimin ve Tanrı’nın sonsuz sevgisine bırakırım kendimi.Onlara peşinen teşekkür ederim.Rüyalarımda ve uyanık yaşamda gelecek cevaplara açarım kendimi.
her şeyin kendi doğallığında geliştiğini bilir , yapmam gerekenleri yaptıktan sonra bırakmayı seçerim.Unutmayı seçerim.???;?Bıraktığımda , esnek olduğumda güvende olduğumu hissederim.
Bazen sıkıntı, bazen heyecan, bazen çaresizlik, bazen hafiflik ve mutluluk hissettiğim tüm rüyalarımı net olarak hatırlarım .. Bilirim ki rüyamda gördüğüm her ayrıntı her sembol bana katacağı farkındalıklarla hayatımı daha kolay daha sağlıklı daha mutlu kılmak içindir.Rüyalar sıkıntıyı sevince, çaresizliği çareye dönüştüren kaynaklardır.Rüyalarımı hatırlar yorumlar onları nasıl hayata geçireceğimi planlar ve unuturum.
Yatağıma uzanır gözümün önünde bir balon hayal ederim.Kızgınlıklarımı , yaşadığım günün tüm olumsuz durumlarını ve duygularımı baloncuğun içine koyarım.Bağışlarım kendimi ve kırgın olduğum herkesi .
Zihnim dinlenmiş bir şekilde yavaş yavaş uykuya dalarım.
Rüya baloncuğumu yaptığımda rahat ve keyifle uyur.Berrak rüyalar görürüm.
Rüyalarımı hatırlamak ve keyifle uyumak için
Uyku sürecinin değerini bilirim
Uykunun keyfini çıkarırım
Yatak odamı temiz ve düzenli tutarım
Yatmadan önce duş alır tüm bedenimi rahatlatırım
Dua ederim..Şükreder ve yardım isterim
Yaşadığım her an ve varlığım için teşekkür ederim.
Gün içinde beni mutlu eden şeyleri düşünürüm.
Rüya olumlarını dinleyerek uykuya dalarım.
Rüyalarımı hatırlamasam bile rüya gördüğümün farkında olur, rüyanın beni iyileştirdiğini hisseder ve keyifle uyanırım.Dinlenmiş , yaşam enerjisiyle dolu bir şekilde güne başlarım.
Rüyalarımı hatırlayarak uyandığım her an saat kaç olursa olsun başucumda duran rüya günlüğüme rüyalarımı yazarım.Uyandığımda duygularım dinlerim ..sonra hatırladığım sembolleri ve onların rüya görürken bende yaratığı tüm düşünceleri yazarım tek..tek..Dikkat çekici , farklı , şaşırtan ayrıntıları …
Pek çok rüyalar görürüm. Uyandığımda bana farklı duygular veren. Ama bilirim ki benimdir onlar .. Sadece bana özel ve benden.. Hepsinde kendi öz düşünce ve duygularım saklıdır ve hepsinde bir işaret bir anlam yüklüdür uyanık hayatıma bir şey katacak olan…
Rüyamda kimi zaman yüksek dağlardan tepelerden aşarım , bazen çaresiz hissettiğim anlar olur kendimi ama bilirim ki bana vermek istediği bir mesajdır bilinçaltımın bu gösterdikleri..
Kalabalık da, yalnızlıkta, sevdiklerim ve geride bıraktıklarımla uyku halindeyken bana gelen her durum benimdir ve bana farkındalık katmak için rehber olacaktır, bilirim…
Işık Elçi -derki.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
03-01-2009, 05:32 PM
|
#2 (permalink)
| Binbaşı
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Hatırladığım tüm ayrıntıları ve duyguları yazarım.Hatırladığım sembollerin yaşamda benim için ne anlama geldiklerini düşünürüm.Eğer isim varsa bu isimlerin anlamlarını rüyamın yorumu ile birleştiririm.
Sayılar rehber rüyaların en önemli işaretlerinden..Tüm sayıların hem ruhsal hem de uyanık yaşamda işaret ettikleri bir anlamları vardır.
Bir ile yedi sayıları vücudumdaki enerji noktalarına işaret edebilir.
Örneğin..Dokuz sayısı tamamlanmayı eskinin sonuna gelindiğini yeni bri başlangıcı …ifade eder..Dokuz sayısını yorumlarken ;
Dokuz sayısı yılın dokuzuncu haftasına yada yılın dokuzuncu ayına işaret edebilir yada rüyayı gördüğüm günden sonraki dokuzuncu güne..sayılarla oynarım..zihnimdeki pek çok seçenekten birini yada birkaçını seçerim.Gördüğüm sayıları ruhsal anlamları ile birleştiririm.
Sayılar uyanık yaşamda benim için önemli olan günlere işaret edebilir. Bu sayıların denk geldiği günlere takvimimde birer gülen yüz çizerim.
O günlerde hayat dersimi iyi öğrenmemi aynı deneyimi tekrar tekrar yaşamamam için bana istediğim farkındalığı verirler..
Rüyama hissettiğim duyguya göre isim veririm.
Rüyamı hatırlar, yorumlar ve unuturum.İyileştiğimi rehberlik aldığımı bilir güne güven ve bilgelikle başlarım.
Rüyalar uykuda kalmak için değil, uyanıp onları hayata geçirmem için birer araç.. Rüyalar benim gerçeğim..beni başarıya ve mutluluğa götürecek olan sihir değnek benim eylemlerim..Tek gerçek bu..Eylemde Olduğumda rüyalar amacına ulaşır.. ,
Rüyamda gördüğüm renkler, mekanlar, kişiler, objeler, şekiller, sayılar ve tüm zaman dilimleri benimdir. Yaşadıklarım ve gelecekteki tüm yaşayacaklarımdır onlar.
Zaman akıp giderken bana dünü hatırlatan yarını ve daha sonraki günleri yaşamak için ilham kaynağı veren tüm rüyalarımı sevgi ve neşeyle kucaklarım.
Mavi renk kararlılığı- doğruluğu ve kendini ifade etmeyi,
kırmızı gücü – kontrol arzumu- ,
sarı bilgeliği- farkındalığı- işbirliğini-,
yeşil şifa-huzur-sevgi- paylaşım ve mutluluğu ..
mor ruhsal gücü- tanrıyla bütünleşmeyi- ,
pembe – hassasiyet -koşulsuz sevgiyi,
turuncu ailemi ve ilişkilerimi gri kararsızlığımı,
siyah endişe- korku,
gri belirsizliği bir noktada takılı kalmışlığı- karamsarlığı ,
beyaz arınma- saflık - tanrısal olanı ,
Turkuaz tahmin bile edemeyeceğim güzel değişimleri ve ruhsal yükselişi
gökkuşağı hayatı tümüyle görmeyi, hayattan keyif ve haz almayı ..
gece korkularımı , bir şeyleri net göremeyişimi …
gündüz aydınlığa ve feraha çıkacağımı hayatımda pek çok şeyin yakın zamanda şekilleneceğine , alacakaranlık çözümlere yaklaştığımı ifade eder..
tüm sembollerin anlamları birleşir ve ortaya o rüyayı hayata geçirmek için izleyeceğim yol haritam çıkar..
Rüyalarımı kucaklıyorum..hayallerimi kucaklıyorum…kendimi seviyor ve onaylıyorum..Rüyalarımı hatırlamayı, hedeflerimi gerçekleştirmeyi seçiyorum.
Rüyalarda gördüğüm insanlar yakınlarımsa uyandığımda duygularıma bakarım.O insanla aramda sorun varsa yada onu merak ediyorsam bu rüya bilinçaltı olabilir .Rüyamı doğru yorumlamak için önce rüyanın hangi düzeyde gerçekleştiğini belirlerim.
Uyandığımda duygularıma bakarım.Sıkıntı varsa bu beklide rüyama giren kişiyle alakalı olabilir.İfade ederken pozitif bir şekilde bunu yapar..Kaygı yaratmadan yorumumu aktarırım.
Rüyalarıma giren insanlar isimlerinin anlamları ile rüyamı zenginleştiriyor olabilir.Onların isimlerinin anlamlarına bakarım..uyanık yaşamda onlara karşı hislerime bakarım..bende yaratıkları olumlu yada olumsuz tüm duygularımı gözlemler bunlara neden ihtiyaç duyduğumu anlamaya çalışırım.
Kaybettiğim insanlar rüyama girdiğinde bu onları özlediğim için, hala onlara aşırı bağlı olduğum, onlarla ilgili suçluluk duygum olduğuna işaret edebilir.Rüya sırasında onların görünüşü ve diğer ayrıntılar rüyamı doğru yorumlamamı sağlar.Eğer çok sık rüyama giriyorlarsa uyanık yaşamda bağışlama ve farkındalık çalışmaları yaparak onları ve kendimi özgür bırakırım.
Yüksek benliğim , rehberlerim bazen kaybettiğim hayatta olmayan sevdiklerimin bedeninde rüyama girer ve önemli olan mesajları iletirler.Rüyaları hatırlamamı sağlamak için , üzerinde düşünmem için seçtikleri etkili yollardan biridir. Tanıdığım insalrın ölümü onlarla ilişkilerimin farklılaşacağına ve onlara karşı bağımlılıklarımın son bulacağına işaret eder.
Eğer kendimin öldüğünü görürsem bu benim hayatımda köklü ve önemli bir değişim olacağına işaret ederi.Bu değişim hayatımın her alanında olabilir.
Tanınmış , değer verdiğim insanlar rüyama girdiğimde onlarla ilgili olumlu yada olumsuz duygu ve düşüncelerimi yazarım.Beni en çok hangi özellikleriyle etkiliyorlar , yada onları en çok hangi davranışlarından ötürü eleştiriyorum.Tüm bunları gözden geçirir..Pozitif olanları hayatımda var etmeye, eleştirdiğim yada kızdığım durumlara neden tepki verdiğimi keşfeder onlar benim hayatımda yada karakterimde varsa onları değiştiririm.
Büyümeyi ve kendi kaderimin yolunu izlemeyi seçiyorum.Karalarıma güveniyorum.Hayatı ve geleceği güzel görüyorum.Rüyalarımı net ve berrak görüyorum. Kendimi sevdikçe kendime karşı dürüst oldukça rüyalarım berraklaşıyor ve kolayca hatırlıyorum.
Rüyalarımdaki melekler yalnız olmadığımın korunduğumun işaretleri..Onlar onlarla bağımı güçlendirmek ve yardım istemeyi bana öğretmek için rüyama gelirler..Rüyalarımda ve hayatımda onlardan yardım ve rehberlik alırım.
Benim bir rüya meleğim var ve onunla işbirliğine hazırım...Rüyalarımda bana ihtiyacım olan mesajları düzenleyen melek...sadece bu işten sorumlu, özel olarak. Meleği çağırıyorum yardıma. Gelişip kendi potansiyelimi açmak ve kendim olmak için gereken mesajları iletiyor bana....O benim rüya meleğim...tatlı sevimli, şakacı ve bilge..tam ihtiyacım olduğunda, en uygun şekilde mesajları bana yollar...Uykuya yatınca rüyalarımın olağanüstü bilgeliği onun yardımıyla bana ulaşıyor..Huzur, sukunet ve dinginlik içindeyim. Gerçeği bilmek ve kendimi gerçeğe uyanmak için hazırım..
Çünkü gerçek beni daha özgür, hafif ve güçlü kılar..Rüyalarımda altın ışıklı meleğiyle buluşmaya hazırım...Her geçen gün onunla dostluğumuz ilerliyor. Hatta uyanıkken de devam eden bir dostluk. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz..O beni destekliyor..Tanrının binlerce görevlisinden biri. Sadece bana özel biri. Rüyalarımın altın ışığında..Kendimi mesajlara açıyorum..
Rüyalarımda ki çocuklar içsel neşemi , saf ve sevgi dolu tarafımı işaret eder..Yaşlı kişiler bilge ve olgunlaşan yanımı, genç kişiler anının keyfini çıkartmamı yeni bir şeyler için geç olmadığını, kadınlar dişi yanımı erkekler erkeksi yanımı işaret eder.
Rüyalarımı bir bütün olarak görmeyi ve yorumlamayı seçiyorum.Hayatımı bir bütün olarak görmeyi ve yaratmayı seçiyorum.Uyku ve uyanık yaşamdan haz almayı seçiyorum..Bunu yaptığımda güvende ve mutlu olurum..Sevginin ve başarının benimle olduğunu bilirim.Güneşin her sabah doğacağını bildiğim gibi.Rahat ve kolaylıklı nasıl nefes alıyorsam hayatında bana aynı kolaylıkları vereceğini biliyorum.
Hayata ve rüyalarıma güvenmeyi seçiyorum.
Tüm rüyalar kişiye özeldir tüm rüyalarım bana özeldir..tüm semboller bana özeldir.Hayata karşı net olduğumda, sevgi dolu ve bağışlayıcı olduğumda, sorumluluklarıma sahip çıkıp başkalarının sorumluluklarına hayır dediğimde..korkularımla yüzleştiğimde , onları kabul ettiğim ve özgür bıraktığımda bakış açımı güzele ve pozitife çevirdiğimde , uykuya yatmadan önce zihnimi bedenimi ve ruhumu dinlendirdiğimde rüyalarım net, berrak olurlar.
Bazen gördüğüm rüyalardan korkarım.Bu rüyaların bir oyunudur.Yaşamda pozitif olana mı yoksa negatife mi odaklanıyorum.Olumsuz olanımı güzel olanı mı konuşuyorum.Rüyalarım dikkatimi çekmek için neden bu yolu seçiyor ? Neden rüyalarımda bunları yaratıyorum
Hayatıma bakıyorum korktuğum, kaçtığım ve tekrar eden durumlara, duygulara..ve onları değiştirmeyi seçiyorum.
Teşekkür ediyorum özellikle beni sarsan kendime getiren bu özel rüyalara….
Gördüğüm tüm mekanlar bir anlam taşır evler ailemi ve bilinçaltımı, eskiden getirdiğim inançlarımı..Okul hayat derslerimi , öğrenmem gerekenleri..Hastane iyileşme ve sevgiye olan ihtiyacımı..karakol güvene Kızılay yardıma ihtiyacım olduğuna ,
Dini mekanlar inancımın gücüne yada inançsızlığımı ifade ederler.
Tüm sembollerin diğer sembollerle birleştiğinde yeni bir anlamı oluşturduklarını bilir rüya günlüğümü düzenli olarak tutarak bana özel olan sembolleri ve anlamlarını keyifle keşfederim.Rüyalarımda değişen sembolleri, tekrar eden sembolleri tek tek not alırım.
Rüyalarımda yukarı doğru çıkıyorsam yükseleceğimi aşağı iniyorsam başa döndüğümü kaçırdığım fark etmediğim bir şeyler olduğunu, sağ gelecek , sol geçmişi ifade eder..
Rüyalarımda ki araçlar, hayatımın kontrolünün bende mi başkasında mı olduğuna işaret eder.Her biri rüyadaki yönü rengi ile ayrı bir anlam taşır.Gemi içsel bir yolculuk başladığına, uçak ruhsal büyümeye, otobüs sosyal ilişkilerimin, bulunduğum toplumun benim üzerimdeki etkilerini, Bisiklet kaygı ve endişeyi bırakmamı..yaptığım her neyse onu keyifle yapmamı ifade eder.
Rüyalarımda uçtuğumu gördüğümde duygularıma odaklanırım..beni mutlu edip etmediğine, korkup korkmadığıma..Uçmak ruhsal büyümeyi, yükselişi işaret eder.
Yılan gördüğümde gücü hatırlarım..Gücümü kabul etmem gerektiğini yada gücümden kaçmak için hayatımda benim büyümemi değişmemi engelleyen inaçlarımı bulur onları kolayca değiştiririm.
Gördüğüm hayvanların özelliklerine bakarım onlarla ilgili duygu ve düşüncelerime..Rüyada onları gördüğümde bende hissettirdikleri duygulara..Bana hatırlattıkları biri yada bir olay var mı ? Hayalimde karşıma alır..”Sen kimsin” diye sorarım..” Benim rüyama seni neden çağırdım” Korktuğum değiştiririm zihnimde onu olabilecek en komik hale getirir.Onu güçlendiren tüm olumsuz inanç ve düşüncelerden kendimi arındırırım.
Rüyalarımda ki semboller rüyalarıma girdikleri an..beni iyileştirir..Anlamasam bile iyileştiğimi bilir , teşekkür ederim.
Gördüğüm rüyalar ve sembollerle ilgili yine kendime sorular sorarak resmin parçalarını birleştiririm.Rüyamda gördüğüm bir sembol için anlamını sormam önemlidir..Ama sadece bu anlama bağlı kalmak beni sınırlar.Rüya içindeki duygu , düşünceler, rüya sonrası hislerimin önemi unutmam.Her şey uyanık yaşamda bize ifade ettiği anlamda rüyalarımızda görünüyor olsaydı o zaman rüyaların bir anlamı olmazdı.Araba benim için özgürlük demekse ve sadece bu anlamla rüyamdaki sembole bakarsam sonuç beni yanıltır.Rüyaları anlamak benim kendimi tanımama ve rüyaya geniş bir perspektiften bakmamı sağlar.
Gördüğüm tüm sembollerle ilgili sorular sorarım..
- Bu sembolün hangi özellikleri bana yakın
- Bu sembol benim için uyanık yaşamda ne ifade ediyor?
- Rengi , yönü, nasıl?
- Eski mi? Yeni mi?
- Geçmişte yada şimdide bana herhangi bir şey hatırlatıyor mu
- Rüyada neler hissettiniz? Düşünceleriniz nelerdi?
- Bu sembol neden dikkatimi çekti
Aklıma gelen sorulabilecek tüm soruları sorarım.Rüya günlüğümü düzenli tutukça, rüyalarıma inandıkça rüyalarımı uyanır uyanmaz yorumlarım.Düşünmeme gerek kalmadan rüyanın benim için anlamını çözerim.Rüyalarıma değer verdikçe rüyalarım net ve açık olur.
Rüyalar bana bulunduğum noktayı, gideceğim yeri gösterirler..Tekamülümü gerçekleştirmek için neleri yapmam gerektiğini..Rüyalar sır değildir..onlar benim gerçeğimdir…Kendi gerçeğimi görmeyi seçtiğimde..kendi kaderimi izlemeyi seçtiğimde ..yardım istediğimde tüm sorularıma rahatlıkla cevap alırım..rüyamı hatırlar..yorumlarım..uyanık yaşamda tüm bunların keyfini çıkarmak hayata geçirmek için sınırsız zamanım vardır..Uyanık yaşamın değerini bilirim..olumlu düşünmeye, yaşadığım durumlardan neler öğrenmem gerektiğine odaklanırım..bana heyecan veren şeylerin peşinden giderim..sınırlarımı belirlerim..kendime saygı duyarım..yaratıcılığımı hayata geçirmek için neler yapacağımı düşünür ve eyleme geçerim..rüyalar sır değil..onlar benim ruhumun aynası..o yanaya bakmayı ve kendi gerçeğimi görmeyi seçiyorum..kendimi bildiğimde güvende olurum.Üç sihirli değneğim var..birincisi hayallerim ikincisi cesaretim üçüncüsü eyleme geçirme..Yaşamda acıyı getiren , olumsuzlukları çeken..değişime ve bilinmeyene karşı gösterdiğim dirençtir..Görmeyi, duymayı, hissetmeyi..seçiyorum…Rüyalarımı hatırlıyor , yorumluyor ve unutuyorum..Ruhumun unutmadığını bilerek..Derin bir nefes alıyorum..yeni bir gün başlıyor..Rüyaları hatırlayarak yada hissederek uyandığım her sabah güne bir adım önde başlıyorum..Şimdi yola çıkma zamanı yapılacak çok şey var..Hayat bir armağan ve beni bekliyor..Derslerim devam ediyor..Büyümem devam ediyor..Büyümeyi ve öğrenmeyi seçiyorum..Hak ettiğim mutluluğu ve huzuru yaşamak için..Hayatımda öğrenek için yarattığım tüm anları benim yarattığımı kabul ediyor..hayatımın sorumluluğunu alıyorum.Rüyalar hayatıma nasıl yön verdiğimi gösteriyorlar..Rüyalar uyanık yaşamda keyifle yol almamı sağlıyorlar..Rüyalarımı seviyorum..Kendimi seviyorum..Kendi deneyimlerimle , kararlarımla, duygularımla geleceğimi ve rüyalarımı yaratmayı seçiyorum…Çünkü ben buna değerim..Tanrının sonsuz sevgisi benimle..Anlayış ve bilgelik dolu..Sabırla beni bekliyor sabırla kendim için iyi olanı seçmemi bekliyor..Kendimi o’nun bilgeliğine ve yardımlarına açıyorum..O’nunla birlikte olmak kendimle barış içinde olmamı kendimi anlamamı, hayat sahnemi , o sahnede öğrenmem için benim yanımda olan insanları anlamamı sağlıyor.
Işık Elçi-derki.com
Bugün, işini özenle yap.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
| |
03-01-2009, 05:36 PM
|
#3 (permalink)
| Binbaşı
| Rüyalardan Örnekler RÜYA “ İyi olanı al! Kabul et ve söyle…” Rüya gören - Şimdi gece, uyumadan önce neyi niyet ettim. Dedim ki; hizmet etmem için neyi bilmem gerekiyor? Hatta dedim ki; çok yorgunum, inşallah bunu bilinçaltıma yerleştirebilirim derken uyumuşum zaten… Sonra gece böyle bir yerde uyandım, uyanmadım daha doğrusu bir sesle ve ses yankılanarak uyandım ama yankı şeklinde. Sesi duyuyorum bende söylüyorum, sesi duyuyorum bende söylüyorum… Yankı şeklinde… Şöyle bir cümle tekrarlanıyor sürekli : “İyi olanı al! Kabul et ve söyle…” Fakat “al!” çok vurgulu. “İyi olanı al! Kabul et ve söyle… İyi olanı al! Kabul et ve söyle… İyi olanı al! Kabul et ve söyle.” Fakat “al!” o kadar vurgulu ki, almıyor muyum acaba ben diye düşünüyorum. O söylüyor, ben tekrar ediyorum, o söylüyor ben tekrar ediyorum. Söylerken söylerken uyandım. Dedim ki; inşallah sabaha kadar unutmam bunu, kalkıp yazayım, ama çok da uykum var, unutmayacağım uyuyacağım… unutmayacağım uyuyacağım… ve tekrar uyumuşum. Sonra bir şey oldu, kaldı ki ben genelde rüyalarımı hatırlamam ama bir arkadaşımla ilgili bir rüyamı hatırlayarak uyandım. Rüya şöyle; biraz telaşlıyız Leman ile ilgili kötü bir şey olmuş, kötü bir haber almışız. Kötü bir şey var, başında ya bir dert var, ya bir sıkıntı, ya bir hastalık ya da başka bir şey var. Ona ulaşmaya çalışıyorum ben. Fakat onun arkadaşlarını ben de tanıyormuşum ve onlarla birlikte ona ulaşmaya çalışıyorum ben. Bir arabadayız. Arabada şoför koltuğunun yanında oturuyorum ben ve sürekli onu konuşuyoruz, onun başındaki problemi konuşuyoruz. Endişeliyiz, biraz telaşlıyız. Giderken ara sıra molalar veriyoruz. Ve bar gibi biraz yüksek sandalyeleri olan yerlerde oturup bu konuyu konuşuyoruz yine. Tekrar arabaya biniyoruz ve onun evine gidiyoruz. Kötü bir şey var, yani öyle düşünüyoruz. Ya bir hastalık ya bir başı sıkıştı, bir şey var… Onun evinde odalar var. Sanki her birimize tahsis edilmiş odalar var. Çünkü kalabalık gidiyoruz. Ben kendi odamı arıyorum. O sırada benim elimde poşetler var, kıyafetler, eşyalar falan, elim kolum dolu yani. Kalmaya gidiyormuşum gibi yani. Küçük odalar var. Kapılardan birini açıyorum. Benim odam hangisi falan diye bakıyorum. Bakıyorum ki orada aileler var. Her aile için bir oda var. Odalar, çok sade, küçük. Her odanın kapısı açıldığında karşıda bir kanepe var. Ve bir aile oturmuş. Bir odanın kapısını açıyorum kendi odamı ararken. Orada Hilmi ağabeyi görüyorum. Hilmi ağabeyi, benim babamın arkadaşı. Ali Kırca’ya benzer, yakışıklı, karizmatik. Bir kanepe, çekyat gibi bir şey var, oturuyorlar orada. Annesi varmış, oğlu falan hep birlikte oturuyorlar. Beni görünce ayağa kalkıyorlar. A, selam, diyorum ama burası benim odam değil. Tekrar kendi odamı arıyorum ve kendi odamı buluyorum. Kapıyı açıyorum. Annemle babam var. Aynı şey yine kanepe, çekyat, annem ve babam var. İçeri giriyorum çok dinginler. Bir telaş var ama onlar çok dingin. Ayağa kalkıyorlar beni selamlıyorlar ve ben elimdeki poşetleri bırakıyorum. Ve o anda anlıyorum ki aslında Leman ölmüş. Onun annesinin babasının odasına gitmek istiyorum. Anne babasının odası daha büyük, geniş bir oda. Ve odaya giriyorum, anne ve babasını görüyorum, aslında tanımıyorum ama o gördüklerim anne ve babasıymış. Giriyorum içeriye, anne babası çok hoş insanlar. Genç, güzel bir kadın, yakışıklı bir adam. Geniş bir oda. Bir yatak var. Yatak duvara baş kısmından yapışık, yanında bir boşluk var ve sonra pencere geliyor. Ve ön tarafta hiç olmaması gereken bir şey var. Eski kıraathaneler de ya da köy kahvelerinde tahta masalar olur ya, salaş çay bahçelerindeki gibi, öyle bir masa var. Küçük bir tahta masa ve birkaç sandalye var yine tahtadan yatak odasında, kapıdan girer girmez. Ve on üç, on dört yaşında çocuklar var bu masanın etrafında oturan iki üç tane, kız da var erkekte. Alakası yok o odayla öyle bir detayın, olmamaları gerekiyor aslında. Kadınla adam yani Leman’ın anne ve babası Aslında Leman’ın öldüğünü biliyorlar ama hiç üzüntü yok ve bizle hiç meşgul değiller. Ne benimle ne de odadaki çocuklarla ilgilenmiyorlar, sanki bizi görmüyorlar sadece birbirlerine odaklılar. Ve birbirlerini çok seviyorlar, sarılıyorlar sanki uzun zamandır ilk defa görüyorlarmış gibi birbirlerini. Ve ben seyrediyorum, niye böyleler, üzülmüyorlar. Sonra bu sevgi, sevişmeye dönüşüyor. Yatak ve pencere arasında bir boşluk var oraya gidiyorlar ve oraya uzanıyorlar. Çok mutlular ama sanki kutluyorlar birbirlerini. Çocuklarda dönmüş seyrediyorlar olup biteni. Ben diyorum ki; hadi çocuklar çıkalım, bu onların özeli. Çocuklar çıkmıyorlar. Ben; hadi oğlum gelin çıkalım, rahat bırakalım insanları hadi diyorum. Fazla direnmiyorlar, ben çıkartıyorum çocukları dışarıya. Ben mutluyum çünkü ölmüş ama onlar üzülmüyorlar, bunun kutlanacak bir şey olduğunu düşünüyorlar. Çıkıyorum, kapıyı arkamdan kapatıyorum ve uyanıyorum. Işık Elçi - Evet, sormak istediğiniz soru var mı? Katılımcılardan biri – Leman’ın evine giden grup hangi grup? Kimler onlar? Rüya gören – Arkadaşlarıymış, ortakmış arkadaşlarımız ben de tanıyormuşum ama aslına bakarsanız tanımıyorum o insanları. Katılımcılardan biri – Neyle gidiyorsunuz? Rüya gören – Özel arabayla gidiyoruz. Katılımcılardan biri – Sen arabanın neresinde oturuyorsun? Rüya gören – Arabanın önünde sürücünün yanında yani sağ tarafında oturuyorum. Işık Elçi – Şimdi bakın burada olan; başrolde hep Leman var. Şimdi onun orada Leman’la ilgili artı ve eksi duygu ve düşüncelerine bakacağız. Eksi özellikler varsa onları artıya çevirmek için çalışacak eğer artı özellikler varsa onları daha da geliştirmek için çalışacak. Bir de oynayabiliriz arkadaşlar. Bu Leman ismiyle de oynayalım bakalım. Leman ne demek? Rüya gören – Leman’ı tanıyoruz zaten, ben şöyle düşündüm; acaba hani bu aralar biraz zor bir dönem geçiriyor ya… Işık Elçi – Yok, bu rüya seninle ilgili. Rüya gören – Öyle mi? Işık Elçi – Ama bu aralar yaşadığı zor dönem acaba sana nasıl yansıdı? Mesela Leman ile nasıl oynayabiliriz? Anlamına bakabiliriz. Bir de bu harflerle oynayabiliriz. İşte “L” harfi ile ilgili acaba hayatında önem verdiği biri var mı?
Katılımcılardan biri – Kendisi işte, kendi adı da “L” ile başlıyor. Işık Elçi – Evet, başka? Katılımcılardan biri – Son yıllarda böyle bir kaotik durum yaşadın mı ölümle ilgili hani seni çok etkileyen? Işık Elçi – Şimdi, hemen bir bilgi vereyim, rüyalarda ölüm; değişimdir, yenilik anlamına gelir. Katılımcılardan biri – Benim burada tespit ettiğim şey, Leman rüya gören arkadaşımızın eski benliğini temsil ediyor, ona al ve kabul et deniyor, yani yeni kimliğini ve değişimi yapması söyleniyor. Ve onu hayatında uygula. Değişimin de aslında çok acılı bir şey olmadığı, bunu da göstermek için sonunda bir kutlama yapılıyor. Rüya gören – Evet, ölümü o anlamda yorumlarsak var. Yani değişim olarak yorumlarsak, çok büyük değişim var hayatımda. Işık Elçi - Peki, çok sık bir sembol var. Onu yakalayabildiniz mi? Katılımcılardan biri – Odalar var. Anne baba var. Her odada kanepe var. Aileler var. Çocuklar var. Işık Elçi – Elinde poşetler var ve anne babasının bulunduğu odaya gidip bırakıyor onları elinden. Yüklerini bırakıyor. Yüklerini bırakmanın verdiği bir özgürlük var. Ve poşetleri bıraktığı an Leman’ın öldüğünü anlamış ve ailesini ziyarete gittiğinde aslında Leman’ın ailesinin hiçte üzülmediğini görüyor. Demek ki o kendisi için bir şeyler yapacağı zaman yükü ailesine vereceği zaman ailesinin üzüleceğine dair bir inancı var ama rüya ona öyle olmadığını gösteriyor. Çünkü aslında olay Leman ile ilgili görünüyor ve bende tanıyorum Leman’ı o da şu aralar zor bir dönem geçiriyor ve onunda asıl sorunu ailesi ile yani kökleri ile ilgili. Onun da o değişimi kabul etmesi gerekiyor. Rüyayı gören arkadaşımız için Leman’ın ailesi rehberlik yapmış oluyor. Leman’ın ailesi ile ilgili de durum kendi ailesi ile ilgili durumla eş gidiyor. Katılımcılardan biri – Zaten her ikisinin ismi de “L” ile başlıyor ve “N” ile bitiyor. Bir benzerlik var. Işık Elçi – Şimdi dedi ya, oda da on üç ün dört yaşında alakasız çocuklar var. Böyle bir durumda mesela şunu sorabiliriz; Senin çocukluğunda o dönemlerde seni etkileyen önemli bir olay oldu mu? Rüya gören – Evet, çok çatışma vardı o dönemler, ben kendimi bulmaya çalışıyordum. Işık Elçi – Demek ki kendini şimdi de bulmaya çalışıyor ama bunu yaptığında sorun yaşayacağını düşünüyor. Ama güzel olan şu ki; aslında o kendini rüyada iyileştirmiş ve değişimlerin aslında mutluluk verici bir şey olduğunu görüyor. Başka güzel bir şey de; kapıdan çıkıyor ve arkasından kapıyı kapatıyor. Bütün bu inançlarını geri de bırakmış. Kanepe de nedir arkadaşlar? Rahatlıktır. Huzurdur ev ortamı. Aslında o odalar, bu rüya için onun bilinçaltındaki odaları temsil ediyor. Aslında kendi bilinçaltında ziyaretler yapmış. Ama bunlar, hani bir oyun vardır ya renkli birimlerden oluşan bir küp çevirirsin ve aynı renkler bir araya gelir, o oyun gibi en son odada gereken parça yerine yerleştirilmiş değişimin aslında mutluluk verici olduğu mesajı verilmiş. Katılımcılardan biri – Bu Hilmi ağabeyinin ailesi, senin özendiğin bir aile miydi? Yakışıklılığı ilişkileri falan? Rüya gören – Evet öyle. Karısına çok sadıktır mesela. Çok yakışıklı olmasına rağmen, o sırf karısına sadık. Hayranlık duyarım hep o ilişkilerine. Işık Elçi – Ayrıca burada dikkat çekici bir şey araba da şoför koltuğunun yanında oturması, hayatının kontrolünü bıraktığını gösteriyor. Artık keyif alacak hayatından akışa bırakmış. Gördüğünüz gibi semboller hakkında tek bir yorum yapmıyoruz rüyanın bütününe bakıyoruz. “İyi olanı al!” diyor mesela ses. Dikkat ettiyseniz orada “al!” çok vurguluydu dedi. Demek ki alma konusunda kendisini geliştirmeli. Sevgiyi alma, paylaşımı alma, bolluğu alma, ona verilen geri bildirimleri alma konusunda kendini geliştirmeli. “İyi olanı al! Kabul et ve söyle” diyor ses ona. Demek ki al, yaşa ve bunu sonra başkalarıyla paylaş. Demek ki yaşam amacı, deneyimlerini yaşadıklarını başkalarıyla paylaşmak. Nasıl yapacak önce kendisi, içselleştirecek. Böyle bir misyonu var o halde, kendi yaşam deneyimlerini başkalarıyla paylaşacak ve insanlara ışık tutacak. Bir de burada ses var. Rehber rüyalarda çok nadir ses duyulur, ama duyulan ses Tanrı’nın sesidir arkadaşlar. Nerden geliyordu ses tam olarak? Tekrar o rüyanın içine gir bakalım. Rüya gören – Geniş bir mekan ve çok yüksek. Ve güçlü bir ışık var çok yüksekten gelen. Ve ses tam olarak yukarıdan geliyor. Tam üstümde ama biraz önümde gibi. Işık Elçi - Evet, rüyalarda duyduğumuz bu ses Tanrı’nın sesidir. Çok keyiflidir bu sesi duymak. Hepimiz deneyimleyelim arkadaşlar. Belirgin bir görüntü yoktur. Yukarıdan ya da sağ tarafımızdan duyarız Tanrı’nın sesini. Sağ ve solumuzda bulunan melekleri biliriz. Geçmiş ve gelecekle ilgilidir. Tüm niyet ve isteklerimizi yazar bu melekler. O meleklerin günahlarımızı ve sevaplarımızı yazdığı ve o defterlerin tartılacağı söylenir. Oysa o öyle değildir. Ne kadar geçmişi yaşamışsın? Ne kadar geleceğe odaklanmışsın şeklindedir. Ya da ne kadar anda kalmışsın? Tanrı’nın sesi de ya yukarıdan ya sağdan ya da sağ arkadan gelir. Katılımcılardan biri – Arkadaşımız yatak görmüştü ve Leman’ın anne ve babasını görmüştü. O yatağın ve onların birbirlerine olan sevgilerinin rüyanın yorumunda nasıl bir yeri var? Işık Elçi – Hayatında karşılıklı sevgi ve saygının olduğu ve tensel uyumunda çok iyi olduğu olduğu bir ilişki istiyor. Zaten o son resimde olduğu için hayatında onu gerçekleştirecek. Çünkü orada bir model ogördü. Leman’ın anne babasının aşkı onun ailede göremediği bir model aslında. Rüya gören – Evet çok doğru biz bunu daha önce hiç paylaşmamıştık sizinle ama aynen söylediğiniz gibi. Işık Elçi – Ben söylemiyorum, rüya söylüyor… Aslında şu da var; rüyada gördüğü isim Leman. İsimle oynarsak ve ayırırsak “Le” yi atsak “Man” kalıyor, İngilizce de “erkek” anlamına geliyor, Fransızca’da da “Le” eril simgedir. Karşı cins ve ilişkiyle ilgili dikkat çekici bir bölüm var burada. Yani bütünleşme ve birleşmenin ihtiyacında. Hatırlarsanız dişi ve eril enerjinin dengelenmesi için yaptığımız başka bir çalışmada, eril enerjiyi çok hayatına almadığını fark etmişti arkadaşımız. Yani Leman’ın bu rüyaya girmesi, boşuna değil arkadaşlar…
Işık Elçi-derki.com
Bugün, işini özenle yap.
| |
03-01-2009, 07:23 PM
|
#4 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| canım benim sen hep en ihtiyacım olan yazılar ekliyorsun bu aralar acayip rüyalarıma ihtiyacım vardı.bişey için bir işaret bekliyorum.bu gece mutlaka işareti almam lazım senin uyguladıgın sonuç aldıgın bir yöntem felan var mı? | Offline
| |
03-01-2009, 08:32 PM
|
#5 (permalink)
| Binbaşı
| Ayşegülüm, ben de rüyalarımın rehberliğine ihtiyaç duyuyorum herzaman özellikle de bu aralar ,hani kendimize çekim yasası uyguladığımız çalışma zamanları insanın rehberliğe ihtiyacı oluyor..Rüyaları doğru yorumlayabilirsek mükemmel rehberler aslında :)
Ben %100 yorumlayamıyorum henüz bunu dürüstçe söyleyebilirim :)
Yani tamamen yorumlayamıyorum derken rüyalarım bazen benim için hala gizemli kalıyor ve onları daha çok anlayabilmeyi çok istiyorum :(
Ama daha çok yoğunlaştığım şeyler sabah kalkınca nasıl bir hisle kalkıyorum ,yani bir niyetimin benim için hayırlı olup olmadığını anlamak için niyet edip yatmışsam (istiare gibi) bu hise önem veriyorum..bir de eğer rüyanı hatırlıyorsan gün içinde yaşadığın bazı şeyler sana rüyayı hatırlatabiliyor,bağlantı kurabiliyorsu,yani rüyanda gördüğün insanlar isimler,rakamlar o gün veya 1-2 gün içinde karşına çıkabiliyor bunlara radarlarımızı açmamız lazım :) Ama tabii bazen bu bağlantıyı kurmak da yetmiyor yani ne anlamamız gerektiğini çözmemiz lazım ve ona göre adım atmamız lazım,işte Işık Elçi'nin dediği de rüyaları anlamak tamam ama almamız gereken mesajı alıp onu uygulamıyorsak rüya önemini kaybeder bizim için ,ben de işte bunu %100 başarabilmiş değilim :( Ama bu rüyayı doğru yorumlayıp uygulamak zaten gerçekten yoğun çalışma gerektiren bir süreç,yani Işık Elçi'nin dediği gibi her rüyayı yazmak lazım,önemli detayları,uyanınca ne hissediyoruz,takip eden günlerde birşeyler oldu mu rüya ile ilgili gibi..Bunları düzenli yapmaya başladıktan sonra bu bilinç oturuyor olmalı..Benim özel yaptıgım birşey yok canımcım ancak bu kadar yardımım olabildi sana ama Işık Elçi gerçekten bu konuda uzman ve doğru noktalara rehberlik yapıyor o çalışmaları yapmak lazım
Bugün, işini özenle yap.
| |
04-01-2009, 04:19 AM
|
#6 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Şimdiye kadar öğrendiğim eğitimler arasında en zevkle uyguladığım rüyalarımla çalışma diyebilirim.
Rüyalarımın rehberliğinden gördüğüm faydayı,aldığım ve hala almakta olduğum mesajları anlatmaya kelimeler yetmez.
Çocukluk yıllarımdan beri ardı arkası kesilmeyen ve arkası yarın kuşağı gibi ardı ardına her gece devamını gördüğüm kabuslarım beni bir zaman uyumaktan nefret etme aşamasına kadar getirmişti.Uzun bir süre uykuya meydan okumuş ve sonunda hasta olmuştum 4 yıl kadar önce dün gibi aklımda.
Rüyalarımdan nefret etme aşamasını geçtikten sonra onları hatırlamamayı seçtim ve bir rüya kovucu alıp baş ucuma astım.Kabuslarım kesilmedi.Buraya ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum.
Bana hayatımda verilen en güzel hediye olarak nitelendirdiğim,her nasıl olmuşsa bu boyutta bedene bürünerek benim hayatımı değiştiren en güzel rehberim Shamanic bana bu konuda uzunca bir anlatımda bulundu.Ondan sonra rüyalarıma bakış açım değişti ve çalışmalarıma başladım.
Hemen hemen gördüğüm her rüyamı yorumlayabilir hale geldim şu an.
Yolundan ışığın hiç ayrı kalmaması için dualar ettiğim Işık Elçi'nin Rehber Rüyalar adlı kitabı içindeki bilgiler ve meditasyonlarla beni rüyalarıma bağlamaya ve her gece zevkle uyumama yetti.
Ben her sabah uyandığımda rüyalarımla randevulaşıyorum o akşam için.Gece gördüğüm rüyam içindeki belirlediğim objeyi barındırıyorsa onu rehber rüya olarak nitelendiriyorum ve hatırlayabildiğim en ince ayrıntısına kadar yazıyorum.Yazdığım her rüyam beni almam gereken mesaja bir kaç adım daha yaklaştırıyor,bir kapıdan daha içeri giriyorum biliyorum.Bazen direk mesajı almış olarak uyanıyorum.Hayatıma geçirdiğim zamansa herkesin mucize olarak benimse olması gereken şey olarak gördüğüm anları zamanları yaşıyorum.
Ben her gece rüyalarıma uyanıyorum.
Onlarla olduğum her anın yaşattığı hisler ise paha biçilemez bir değer benim için.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| | |