Şimdiye kadar öğrendiğim eğitimler arasında en zevkle uyguladığım rüyalarımla çalışma diyebilirim.
Rüyalarımın rehberliğinden gördüğüm faydayı,aldığım ve hala almakta olduğum mesajları anlatmaya kelimeler yetmez.
Çocukluk yıllarımdan beri ardı arkası kesilmeyen ve arkası yarın kuşağı gibi ardı ardına her gece devamını gördüğüm kabuslarım beni bir zaman uyumaktan nefret etme aşamasına kadar getirmişti.Uzun bir süre uykuya meydan okumuş ve sonunda hasta olmuştum 4 yıl kadar önce dün gibi aklımda.
Rüyalarımdan nefret etme aşamasını geçtikten sonra onları hatırlamamayı seçtim ve bir rüya kovucu alıp baş ucuma astım.Kabuslarım kesilmedi.Buraya ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum.
Bana hayatımda verilen en güzel hediye olarak nitelendirdiğim,her nasıl olmuşsa bu boyutta bedene bürünerek benim hayatımı değiştiren en güzel rehberim Shamanic bana bu konuda uzunca bir anlatımda bulundu.Ondan sonra rüyalarıma bakış açım değişti ve çalışmalarıma başladım.
Hemen hemen gördüğüm her rüyamı yorumlayabilir hale geldim şu an.
Yolundan ışığın hiç ayrı kalmaması için dualar ettiğim Işık Elçi'nin Rehber Rüyalar adlı kitabı içindeki bilgiler ve meditasyonlarla beni rüyalarıma bağlamaya ve her gece zevkle uyumama yetti.
Ben her sabah uyandığımda rüyalarımla randevulaşıyorum o akşam için.Gece gördüğüm rüyam içindeki belirlediğim objeyi barındırıyorsa onu rehber rüya olarak nitelendiriyorum ve hatırlayabildiğim en ince ayrıntısına kadar yazıyorum.Yazdığım her rüyam beni almam gereken mesaja bir kaç adım daha yaklaştırıyor,bir kapıdan daha içeri giriyorum biliyorum.Bazen direk mesajı almış olarak uyanıyorum.Hayatıma geçirdiğim zamansa herkesin mucize olarak benimse olması gereken şey olarak gördüğüm anları zamanları yaşıyorum.
Ben her gece rüyalarıma uyanıyorum.
Onlarla olduğum her anın yaşattığı hisler ise paha biçilemez bir değer benim için.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |