Ayşegülüm, ben de rüyalarımın rehberliğine ihtiyaç duyuyorum herzaman özellikle de bu aralar ,hani kendimize çekim yasası uyguladığımız çalışma zamanları insanın rehberliğe ihtiyacı oluyor..Rüyaları doğru yorumlayabilirsek mükemmel rehberler aslında :)
Ben %100 yorumlayamıyorum henüz bunu dürüstçe söyleyebilirim
![2568](images/smilies/112.gif)
:)
Yani tamamen yorumlayamıyorum derken rüyalarım bazen benim için hala gizemli kalıyor ve onları daha çok anlayabilmeyi çok istiyorum :(
Ama daha çok yoğunlaştığım şeyler sabah kalkınca nasıl bir hisle kalkıyorum ,yani bir niyetimin benim için hayırlı olup olmadığını anlamak için niyet edip yatmışsam (istiare gibi) bu hise önem veriyorum..bir de eğer rüyanı hatırlıyorsan gün içinde yaşadığın bazı şeyler sana rüyayı hatırlatabiliyor,bağlantı kurabiliyorsu,yani rüyanda gördüğün insanlar isimler,rakamlar o gün veya 1-2 gün içinde karşına çıkabiliyor bunlara radarlarımızı açmamız lazım :) Ama tabii bazen bu bağlantıyı kurmak da yetmiyor yani ne anlamamız gerektiğini çözmemiz lazım ve ona göre adım atmamız lazım,işte Işık Elçi'nin dediği de rüyaları anlamak tamam ama almamız gereken mesajı alıp onu uygulamıyorsak rüya önemini kaybeder bizim için ,ben de işte bunu %100 başarabilmiş değilim :( Ama bu rüyayı doğru yorumlayıp uygulamak zaten gerçekten yoğun çalışma gerektiren bir süreç,yani Işık Elçi'nin dediği gibi her rüyayı yazmak lazım,önemli detayları,uyanınca ne hissediyoruz,takip eden günlerde birşeyler oldu mu rüya ile ilgili gibi..Bunları düzenli yapmaya başladıktan sonra bu bilinç oturuyor olmalı..Benim özel yaptıgım birşey yok canımcım ancak bu kadar yardımım olabildi sana ama Işık Elçi gerçekten bu konuda uzman ve doğru noktalara rehberlik yapıyor o çalışmaları yapmak lazım
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --