Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 04:24 PM   #60 (permalink)
tulu
Teğmen

Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulu is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Karar aldim zayiflayacagim

Ablalarım,45 kilonun üstüne çıkamıyorum. Bir ara kullandığım antideprasan ilaçlarla 48-49 u gördüm, mümkünse bana 4 kilo gönderin.tabi her biriniz 4 kilo değil.Toplam 4 kilo olsun! Kiloyu bu kadar sorun etmeyin bence, çünkü kafanızda sorun olmaya devam ettikçe alırsınız.Bırakınız kendinizi, zaten vücut kendisini rahat hissettiği kiloya kendiliğinden inecektir.Sürekli düşünerek, blokaj yaratıyorsunuz bunu farkına varın.Ben mesela, işim varsa aklıma yemek yemek gelmez asla.Ha zayıfım diye sorun ediyor muyum asla!Köpeklerin beni toprağa gömme eğilimine rağmen bunu kafama takmıyorum.(Bornova rüzgarını bilenler bilir, bir gün gözümü yunan adalarında açıcam. )Sonuç olarak bir şeyi çok fazla düşünür ve isterseniz, kendi kendinize engel koyarsınız.Sezencim senin durumun farklı, o hormon iğnelerini bana vursalar ben de olurum 70 kilo.Adı üstünde hormon iğnesi bunlar.Bence sen bunları sorun etme kendine, hayırlısıyla şu çocuk olsun, düzenli emzirdiğin takdirde bir yılda o kiloları verirsin.Çünkü hormon seviyende normale düşecek.Canını sıkma tatlım.Ayrıca incecik olmanın bir anlamı yok, valla bakın insanın ölüverecekmiş gibi canı gidiyor.Kilolu olmak da güzel.Hayatı tadında yaşayın yaa!Boşverin kiloları, onlar gelir, gider.Siz stres yapmayın yeter.Kendinizi olduğu gibi kabul edin.
tulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla