Kilo Verme
hızlı kilo verme,
hizli kilo verme,
kolay kilo verme,
acil kilo verme,
kilo verme yöntemleri,
kilo verme yolları,
kilo verme zayıflama,
kilo verme diyeti,
kilo verme diyet,
sağlıklı kilo verme,
kilo verme ilacı,
kilo verme hızlı,
kilo verme dieti,
kilo verme diyetleri,
rejim kilo verme,
kilo verme programları,
bölgesel kilo verme,
lahana kilo verme,
kilo verme ürünleri,
kilo verme ilaç,
kilo verme diyetler,
kilo verme programı,
kilo verme listesi,
kilo verme kalori,
kilo verme spor,
kilo verme egzersiz
| Karar aldim zayiflayacagimGüzellik ve Bakım Klubü ve Kilo Verme Karar aldim zayiflayacagim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sezen orda misin ...ben gunlukten cevap yazdim sana ,sende yazarsin dedim ama... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kilo Verme telkin cd indir izle İstanbul Kilo Verme nerededir kimdir Kilo Verme çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kilo Verme hipnoz Kilo Verme olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kilo Verme hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kilo Verme kuantum düşünce kitap haberi | |
|
25-09-2007, 01:33 AM
|
#51 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sezen orda misin ...ben gunlukten cevap yazdim sana ,sende yazarsin dedim ama Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall | Offline
| |
25-09-2007, 02:41 AM
|
#52 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim tabiki gunlukten sana nyazarim seve seve, ama diyet hakinda onemli bilgilerin cevabini buraya yazarsan sevinirimmmm.
ben bira mayasi ictim yemekten once 3tane gunde 3 kere ok? ise yaradi yarabim gunlerdir yememi durduramiyordsum ya biramayasi ise yaradi yada artik yiycek yerlerim kalmadi.
bira mayasinda b vitamini cok fazla var oda sinirleri guclendiriyor, aslinda sigara birakacagimda bana biri demisti biramayasi alda ic hem kanini temizler hem sinirlerine hakim olur hemde b vitamini alirsin demisti neyse buguneymis ...pazar gunu burda carsi acikti gitim zayiflamak icin hap aldim ictim ictim ise yaramadiydi ama bira mayasi bugun ise yaradi istahim azaldi yemem durdu. ianmiycaksiniz ama aksam tabagimi 7aydir ilkdefa yarim biraktim kalktim.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
25-09-2007, 03:32 AM
|
#53 (permalink)
| Üsteğmen
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim sohura kaltim 2 dilim ekmek yedim bir kase yogurt meyveli, zeytin bukadar ve suda icecegim tabiki.
benim midem az duzledi dun hamile gibiydim yarin de surecegim...
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
25-09-2007, 06:57 AM
|
#54 (permalink)
| Üsteğmen
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim bira mayasini hic duymamistim tabletlerde koku var mi yani mayaya kokuyormu dusun ise yariyorsa bende alirim,,koksada icerim napayim..bide ben spirulina(yunan yosunu) ictim bir ara ,tablet olarak oda metabolizmayi hizlandiriyor...hemde bir cok faydasi varmis vucuda ...
bende step aleti var hergun az yapiyorum,yarindan sonra onun suresini cogalticam,birde evlenmeden once her gece yatmadan 100 mekik cekiyordum (durmadan degil mola vere vere) simdi yine baslayacagim..
senin kilo vermen tup bebek tedavisi icin mecbur mu yoksa sen hamile kalirsam kilo alicam tedirginligiylemi diete basladin dusun dusun insallah bir an once bize burdan mujdeli haberler veririsin wave wave
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall | Offline
| |
25-09-2007, 10:22 AM
|
#55 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim elifcim biramayasanin kokusu yok icmesi kolay suyla. bier giest bunu webde yaz sana holandaca cikar ama sizin dili bilmiyorum bu biergist yani biramayasi seni tok tuyor sinirliysen sakinlesiyorsun yani bana sigara biraktigimda tavsiye etmislerdi vitamin olarak vede egerki agir diyet yaparsan bunu icerek iste sinirlerine hakim oluyorsun....yossun felan ben hic icmedim cunki haplara karsiyim zayiflamak icin cilen haplara ama busene valla hap map neolursa icmeye raziyim.
tupbebekicin evet kilo vermek istiyorum cunki kilolularda zaten hamilelik zor oluyor 1cisi sigara 2cisi fazla kilo dogurganligi azaltiyor.
cocuk yapmak icin bedenm olcun 36 yada 38 olacak benimse 42 beden. gerci oyle tombul felan degilim ha ok kilo aldim ama aman aman bende buhalde soikaga cikamam diye birsyeim yok sadce benim gobekte suguibu birsey birikti gobekte ve midede ama vucudmun diger yerlerinde oyle degil. ben buhale hormon igneleriyle geldim. ve yarin ayni ignelere tekardan basliycam ve gercekten yarindan sonra herseyime dikat etmem gerekiyor.o ignelerle beraber tekaradan kilo almak istemiyorum.
ve insallah hersey yolunda gider ve insallah budafe hamile kalirim 96 96 96 96
bende step yapsam iyi olur evde var step aleti. aslinda spor okulana yazilsam iyi olur ama bakalim napcam.
| |
25-09-2007, 11:23 AM
|
#56 (permalink)
|
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Merhaba arkadaşlar, Öncelikle sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum. Bu sabah gözlerime inanamadım. Size kendi kilo tecrübemi anlatmıştım. Sizlere 3 ayda 7 kilo verdiğimi söylemiştim. O üç ay yarın doluyor. Ve benim verdiğim kilo totalde 8 kilo olmuş. Benim hala yaklaşık 10 kilo daha fazlam kaldı. Sigarayı bırakalı ise 10 gün ve bu o süre içinde değil kilo almak 1 kilo vermek beni anlatamayacağım şekilde motive etti. Dün akşam iftardan sonra iftar menüm açılış 1 hurma, 4 kayısı 1 bardak su 1 kase yayla çorbası bu arada yaklaşık 15 dk kalkıp dolaştım. arkasından 1 porsiyon fırında yağsız susuz ızgara ( 1 küçük patates, 2 yeşil biber, 1 orta domates ve 1 ad derisi soyulmuş tavuk but) 1 porsiyondan daha az karışık salata. sos olarak içine zeytinyağı, az elma sirkesi az limon ve tuz) yaklaşık 1,5 saat sonra da 4 ceviz kırdım yedim. bu arada su içmeyi ihmal etmedim. (hergün en az 2,5-3 lt dolduruyorum.) tekrar 1-1,5 saat kadar sonra 1 sap üzüm yedim. arada 1 bardak şalgam suyu (0 kalori ve yağları yakma özelliği var) yatmadan öncede yaklaşık bir su bardağının dörtte 3 olarak yoğurt yedim. Sahur yemeğinde ise 3 ad kayısı, 2 kupa çok açık çay, 1 dilim ekmek 4 zeytin ve peynir yedim. Kahvaltı arkasından 1 dilim kavun da araya sıkıştırdım. Ramazan boyunca Yaklaşık hergün aynı kalori miktarlarına yakın alıyorum. Hiç aç kalmıyorum. Hatta 2 günde bir 1 küçük kase dondurma da yiyorum. (Şu an yediğim tek tatlı diyebilirim.) Yoğurt günde yaklaşık 250 gr kadar yiyorum. (yağsız) Ve hiç anlamadan kilo vermeye devam ediyorum. Yaşım 45 oldu. Metabolizmamın artık yavaşladığı dönem. Anladığım kadarıyla hepiniz benden daha gençsiniz yani bana nazaran daha şanslı durumdasınız. Yani kilo verme hızınız bana göre daha hızlı gerçekleşecektir. Gerçekten işin sırrı öncelikle motive olmak, arkasından sağlıklı beslenmek ve bunun yanı sıra hoşa giden bir etkinlikte bulunmak (yürüyüş, , yüzme, step, aerobik,plates, dans neden hoşlanıyorsanız herhangi biri) Ben başaracağınıza inanıyorum. Ben bilgisayara fırsat buldukça girebiliyorum. O nedenle yazılarınızı anlık görme şansım olmayabilir. Hepinize selamlar ve sevgiler. | Offline
| |
25-09-2007, 11:44 AM
|
#57 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim ya meyracim sana nazar degmesin nazar boncugu bulamadim sana masallah. meyracim ben oncelerden yiyen biri dgeildim problimde orda ben bir ogun yerdim ve agizma kahve sigara su harici birsey sokmazdim yilarca yagsiz kuru bir kisi olarak gezdim durdum. deniz kenarlarinda bana kardeslerim hep derdiki abla ne yagin var nede selulutun nede birseyin derlerdi tani tupbebektedavisine kadar ay benkendime naptim etim bilmiyorum ama odur budur herdayim yiyorum vede icyorum.
sigarayi biarktikya eniyisi o bos ver kiloda neymis veririz. sen ozaman onceden baya yemek yiyenlerdenmisin oylemi? cunki saydiklarini ben yiyorum kilom ondan hehehehehhe
benim yasim 39 oldum ve halla bebek bebek diye turturdum.
neyse canimiz sagolsun.
Meyracim bizim enguzel yaptigimiz sey sigara birakmamiz aferim bize nazarboncugu takalim valla nazar degcek bize.
ben sigarayi unutmaya basladim yavas yavas. bir kiz yazmis diyorki tam 5 ay ruyalarimda iciyordum yak birtane sigara diye ses yakiyordum diyor aklima gelinbce atiyordum sigarayi aman birtanden birsey olmaz diyordu o ses diyor ama artik gormuyormus 6ti ayi dolmus ve akciyerleri o 7bucuk kilo olan zifti atmaya baslamis vucudundan.
sen daha ruya gormesin daha yenisin ruyayi 3 haftadan sonra goryorsun cok ilgnc ha guluyorsun sadce seni beynin kandirmaya calisyor gul gec.
| |
25-09-2007, 02:51 PM
|
#58 (permalink)
|
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Sezencim, Hakkaten ben hayatım boyunca hep acayip iştahlı olmuşumdur. Emekli olmadan önce arkadaşlarla masaya oturduğumuzda herkesin ağzı bir karış açık bakmaları da benim gizli gizli hoşuma giderdi. Çünkü ben minyon ve incecik bir yapıyla bu aşırı beslenmemin nasıl olabileceği onlar için olağan üstü birşeydi. Yiyordum ama kilo almıyordum. (Şu anda zararlı olduğunu bildiğim ve yapmaktan kaçındığım herşeyi yiyordum. Ben biyolojik bir öğütücü olarak tanımlıyorum kendimi) Her ne olduysa bundan 3 yıl evvel işlerimle ilgili psikolojik sıkıntılar yaşadığım dönemde oldu. Bu aşırı yemek yeme olmasına rağmen düzenli öğün alışkanlığım vardı. Ve her ne sebep olursa olsun bu öğünlerin gecikmesi mümkün değildi. İşte bu dönemde öğünler arası atıştırma olaylarım başladı. Çünkü midemde hep kazıntı ve açlık hissetmeye başlamıştım. Kalori bombası olan çikolatalı gofretler, bisküviler, kekler, tatlılar, çikolatalar, yedikçe yiyordum. Öğün diye bir şey kalmamıştı. Önce hareketsizleşmeye başladım. Kilolar yavaş yavaş gelmeye başladı. Kilolar geldikçe sindirim sistemimde çökmeye başladı. Mide ağrıları yüzünden uyuyamaz duruma geldim. Neyse sonunda Tıbba başvurmak zorunda kaldım. Ülser, İleri derecede reflü, (hatta doktorum ameliyat diye tutturmuştu) ve spastik kolon. Ülsere neden olan hp pylori denilen bir mikroptan şüphelendiler. Ama sonuçlar negatif çıktı. Aşırı stress sonucu bu yaşadıklarım oluşmuş. Tedaviler sonucu Ülserim geçti. Reflü zaman zaman rahatsız etse de yine de eskiye nazaran daha iyi. Ve o dönemde doktorumun benim bir an evvel sigara içmemden vazgeçmemi yoksa daha kötü olacağımı bildirdi. Ama nerdee... O durumda bile içtim. (Şimdiki aklım olsa içermiyim. Zaten o nedenle tedavim çok uzun sürdü.) Bu arada emekliliğimi doldurdum ve emekli oldum. Hayatım gittikçe güzelleşmeye başladı. Aile hayatımdan tut sosyal hayatıma kadar. Resim dersleri almaya başladım. Spora başladım. Kilo vermeye karar verdim. Ve EN ÖNEMLİSİ SİGARAYI BIRAKTIM.. (Bu arada Biliyormusun ben rüya görmeyeceğim.öyle umut ediyorum. Çünkü senelerdir rüya görmüyorum.) Ya aslında ben size basit bir iki hareket önerecektim. konu nerden nereye gelmiş. hemen unutmadan yazayım. belki ilgilenenler olur.
Yürüyüşten sonra yaptığım birkaç hareket var.
Bunlardan bir tanesi sopalı bir hareket.
yaklaşık 1,5 mt uzunluğunda sert bir sopayı omuzlarına koyup kollarını üstüne atıyorsun (korkuluk gibi) ve kalçadan yukarı hızlı ve tempolu bir şekilde bir sağa bir sola dönüyorsun. Ne kadar yapabilirsen.
İkincisi ayakların hafif açık aslında kapalı da olabilir sağ yana 20 kez sol yana 20 kez esniyorsun. üçüncüsü ayaklarınla yer silme hareketi ve twistin karışımı. Marley üstüne kaygan bir bez parçasının üstünde yer siler gibi twist yapıyorsun ben en fazla 5 dk yapıyorum.
Birde bildiğimiz mekik. onu da 50 kez yapıyorum. Bel ve göbek bölgesinde bende mucizeler yarattı. Ve hiç masrafı yok. Bunu da arkadaşlarla paylaşmak istedim. | Offline
| |
25-09-2007, 03:14 PM
|
#59 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim meyracim sagol yazdiklarini harfiyen ben uygulayacagim. beni arasira itir cunki ben su anda depresyondayim. sen iyisin masallah sinirlein kuvetli. mesela sen isten cikinca yani emekli olunca baya mutlu olmussun bense mutlu olmadim iste yataklara dustum ya neyse benimle senin aranda dunya kadar fark vardir yasam farki cunki benim kolay gecmedi hem calistim hem okudum hem 4 kardesime annelik babalik yaptim hemde esimle hemde cevremle ugrastim zaman geldi kardesler buyudu evden uctular esimle paylastigimiz hicbirsey kalmamis ayrildim ismide yapamaz hale geldim evimdede nasil gunluk yasanir bilmiyirdum ama simdi pcdeyim cogunlukla disari cikiyorum alis verismi yapiyorum dun neler aldim neler ama sigara icin atigim parayla ha ekstira degil....
yarin ignelere basliyacagim iste boyle
| |
25-09-2007, 04:24 PM
|
#60 (permalink)
| Teğmen
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Ablalarım,45 kilonun üstüne çıkamıyorum. Bir ara kullandığım antideprasan ilaçlarla 48-49 u gördüm, mümkünse bana 4 kilo gönderin.tabi her biriniz 4 kilo değil.Toplam 4 kilo olsun! Kiloyu bu kadar sorun etmeyin bence, çünkü kafanızda sorun olmaya devam ettikçe alırsınız.Bırakınız kendinizi, zaten vücut kendisini rahat hissettiği kiloya kendiliğinden inecektir.Sürekli düşünerek, blokaj yaratıyorsunuz bunu farkına varın.Ben mesela, işim varsa aklıma yemek yemek gelmez asla.Ha zayıfım diye sorun ediyor muyum asla!Köpeklerin beni toprağa gömme eğilimine rağmen bunu kafama takmıyorum.(Bornova rüzgarını bilenler bilir, bir gün gözümü yunan adalarında açıcam. )Sonuç olarak bir şeyi çok fazla düşünür ve isterseniz, kendi kendinize engel koyarsınız.Sezencim senin durumun farklı, o hormon iğnelerini bana vursalar ben de olurum 70 kilo.Adı üstünde hormon iğnesi bunlar.Bence sen bunları sorun etme kendine, hayırlısıyla şu çocuk olsun, düzenli emzirdiğin takdirde bir yılda o kiloları verirsin.Çünkü hormon seviyende normale düşecek.Canını sıkma tatlım.Ayrıca incecik olmanın bir anlamı yok, valla bakın insanın ölüverecekmiş gibi canı gidiyor.Kilolu olmak da güzel.Hayatı tadında yaşayın yaa!Boşverin kiloları, onlar gelir, gider.Siz stres yapmayın yeter.Kendinizi olduğu gibi kabul edin. | Offline
| | | |