Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 10:25 AM   #5 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Onaylarına Gereksiminiz Yok

Ben düzeni çok seviyorum. Herşey yapılması gerektiği zamanda yapılması özellikle sorumluluklarınız varsa siz sokaklara çıkıp bağıramazsınız çılgınlık yapmanız probleminizi çözmez sadece döndüğünüzde sorumluluklarınızı yığıldığını görürsünüz ve bu içinizi acıtır.
Benim burada yaptığım sızlanma değil. Siz uzun dönem depresyonla savaştıysanız içinizdeki enerjinin nasıl boşaldığını hayata sadece pumuk ipliği ile bağlıysanız. Buna rağmen zorunluluklarınızı yerine getiriyorsanız bunun nasıl acı verdiğini bilirsiniz...
Ben bu konuda çok güçlü olduğumu biliyorum enazından bu düşmüş olduğum hiçbirşey yapmama hiç birşey istememe ruh durumundan kurtulmak için çare olabileceğini düşündüğüm herşeyi okuyorum deniyorum.
Depresyonla yaşayanlar bilirler bu o kadar kolay değil hadi dışarı çıkalım sıkıntılarımızı içeride bırakalım bu bu kadar kolay olsaydı burada olmamıza gerek kalmazdı. Amacım sızlanmak yada olumsuz cümleler kurmak değil DEPRESYON DÜNDE KALDI adlı çalışmanın yaşantımda oluşturduğu değişimleri bu sıkıntıyı yaşayanlarla paylaşıp şu anki aşamada neyapmalıyım hangi isim altındaki çalışmayı dinleyerek hayatla başedebilmekte yarar sağlamalıyım. Ayrıca yaşama o kadar çok şükrediyorum ki. Bir tarafta çok derin acılarım var bunlar benim acılarım birtarafta çok büyük şanslarım var çok iyi insanlar var yanımda çok kötü insanlar var karşımda. Bu bir mücadele gerçekten depresyonla mücadele eden arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum. Bence olayları iyi tanımlamak yada başka bir açıdan tanımlandığını görmek sorunun çözümü olabiliyor.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla