TÜRKİYEDE VE Yurtdışında Katılanlar ne dedi? Yapmış olduğum ters bir hareket sonucu sağ dizimde doku zedelenmesi olmuştu. Alexander’a gelmeden 3 gün önce doktorum ameliyat olmam gerektiğini söyledi. İlk seans sonrasında ağrılaım kayboldu ve yürümem mükemmel derecede kolaylaştı. 2. seans sonrasında ise tamamen rahatladım. Alex, iyi ki varsın. Serap Inversion terapiyle beraber bedenim gevşedi ve rahatladı. Ruh-beden uyumunun önemini daha net ve iyi fark ettim. Bedenim uçuyor gibi oldu, boşlukta huzur buldum ve kendimi bırakabildim. Sonlara doğru bedenimden sarı bir sıvının akarak blokajların açıldığını ve parmaklarımdan bedeni terk ettiğini hissettim. Şifa verene ve aracı olana teşekkür ediyorum. Hatice Alex’ten Inversion Terapi aldım. Seansın başından itibaren bir çeşit uçma duygusuna kapılıyorsunuz. İç dünyanızın arındığını hissediyorsunuz. Muazzam bir erince ulaşıyorsunuz. Merkeziniz daha güzele doğru değişiyor. Müthiş bir şey. Erdem Çok değişik bir deneyimdi. Fizik tedavi ya da masaj gibi, ama havada uçarak yapılanı. Sanki uzayda uçuyor gibi. Terapinin sonuna doğru hafif meditasyonda gibiydim. Ve 3. gözümden mor ışıkların etrafa yayıldığını gördüm. En son dinlenirken de sanki uzay boşluğunda yüzüyor gibiydim. Esra Inversion Terapi’ye katıldım. Çok değişik bir deneyim elde ettim. Doğru nefes almayı öğrenmek harika! Güven duygusu ve onun getirdiği rahatlıkla birlikte bu terapide, fiziksel olarak da sırt ve boyun eklemlerinde rahatlık hissediliyor. Teşekkürler Alex. Ahmet Ben böyle bir şeyin varolabileceğine inanmıyordum. Alex’in ayaklarında yukardayken tüm vücudumun gevşeyip boşaldığını hissettim. Senelerden beri beni rahatsız eden kuyruk sokumumun sol tarafındaki ağrı sadece anlık olarak fazlalaştı ve Alex’in telkin ettiği nefes teknikleriyle tamamen yok oldu. Ayrıca beni yere indirdiğinde üst boyutlarda şımarık bir çocuk gibi dolaşmanın keyfini yaşadım. Seni çok seviyorum Alex.Ebru şimdi inversion terapisini denedim, oldukça şaşırtıcı ve inanılmazdı! Kendimi tamamıyla rahatlamış hissediyorum !! ilk başlangıçta hissettiği At adrenalindi sonra heyecan ve sonrasında ise şaşırtıcı derece etkileyici ve beni benden geçirdi!!! Herkese tavsiye ederim. Çok teşekkür ederim, müthişti….Myriam
çok güzel ve farklı bir tretman. Terapist sayesinde güveni hissetmek çok güzeldi. Bu çalışmadan sonra kendimi kutsanmış hissettim. Varlık içinde olmayı deneyimledim:) . Freyla
farklı birşey bu…çok rahatlatıcı, vücudu esneten ve sanki spor sonrası hissedilen duygu gibi….herkese tavsiye ederim. Jana
inanılmazdı!!!. Harika
etkileyici bir çalışma Amanda
şaşırtıcı bir deneyim- stresim kayboldu. Rachel
fiziksel veya duygusal direncinize çok derinden bir güle güle demenin tecrübesi bu. Marinella
oldukça etkileyici. Içsel ve dışsal bir sürü sesin içinde sessiz bir alan. Teşekkürlerimle x Sarah
harika! Chris
muhteşem!. Peter
bayıldım ben buna -denemelisiniz! Steve
muhteşem, sanki adıma tüm yoga asanalarım yapılmış gibi…teşekkür! Nigel
harika deneyim için teşekkürler. Ben kendi deneyimimin kuvvetli olmayacağını düşünürken tüm beklentilerimin ötesine geçen bir seanstı. Güven ve kendinle olan bağlantı konularında gerçekten çok sıradışı bir tecrübe ve seans sonrasınd agün boyunca da vücudumun verdiği inanılmaz tepkileri gözlemledim. Bir sakinlik ve mutluluk hakimdi. Kendini OLAĞANÜSTÜ bir deneyime hazır hisseden herkese çok tavsiye ediyorum. Lucia Alexander Hickman ingiliz osteopati okulundan 2005 yılında mezun olduktan sonra 2006 yılında Londra’da John Wernham Classical college of osteopathi de master programını tamamlamıştır. Ayrıca reiki, NLP master practitioner and Hipnoz eğitimlerini de 2006 yılında almıştır. Ingiltere ve İsveç te de 2008 yılında Inversion terapi eğitimini aldıktan sonra halen London ve Somerset de seanslarıyla insanlara daha iyi bir vücut kazandırmaktadır. |