Kuantum Düşünce
kuantum düşünce gücü,
kuantum düşünce teknikleri,
şanal kuantum düşünce,
kuantum düşünce teknigi,
kuantum düşünme,
kuantum düsünce,
kuantum düşünce nedir,
kuantum düşünce kitap,
kuantum düşünce tekniği,
kuantum fiziği düşünce,
kuantum düşünce,
kuantum ve düşünce,
kuantum duşunce,
kuantum düşüncesi,
kuantum düşünce şanal günseli,
kuantum düşünce tekniği şanal,
kuantun düşünce,
kuantum düşünce grubu,
kuantum düşünce gurubu,
kuantun düşünce tekniği,
kuantum düşünce tarzı,
kuantum düşünce tekniği nedir,
kuantum düşünce yöntemi,
kuantum düşünce kitabı,
kuantum düşünce sanatı,
kuantum düşünce tekniği kitabı,
kuantum düşünce tekniği eğitimi,
kuantum düşünce tekniği kitap,
kuantum düşünce seminerleri,
kuantum düşünce merkezi,
kuantum düşünce ve yaşam merkezi,
kuantum düşünce nasıl uygulanır,
kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır,
kuantum fiziği ve düşünce,
kuantum düşünce sistemi,
| FIZIKSEL AGRILARINIZ VARSA LUTFEN BU ADAMI GORUN!!!Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce FIZIKSEL AGRILARINIZ VARSA LUTFEN BU ADAMI GORUN!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu mail bana gelmiş sizlerle paylaşmak istedim belki gitmek isteyen olur diye..
uygun değilse lütfen kaldırın
Londra dan Alexander Hickman ile
7-16 OCAK 2009
Alexander hickman 2. kere Istanbul’da …. Lütfen en alt paragrafta Türkiye’ de ve Yurtdışında Katılanlar ne ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi |
|
07-01-2009, 09:34 AM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| FIZIKSEL AGRILARINIZ VARSA LUTFEN BU ADAMI GORUN!!! Bu mail bana gelmiş sizlerle paylaşmak istedim belki gitmek isteyen olur diye..
uygun değilse lütfen kaldırın Londra danAlexander Hickman ile 7-16 OCAK 2009 Alexander hickman 2. kere Istanbul’da …. Lütfen en alt paragrafta Türkiye’ de ve Yurtdışında Katılanlar ne dedi? Paragrafını bır okuyun. İlk gelişinde yapılan ücretsiz sunuma katılanların ortak rızası ile grup içinde en ağır vaka durumunda olan genç bir bayana uygulama yapıldı. Minisküs ve eklem ağrılarından ötürü merdivenlerden çıkamayıp asansörle salona gelip zor yürüyen bir bayana Alexander ın yaptığı 30 dak bir uygulama KATILAN HERKESİ HAYRET İÇİNDE BIRAKTI. Bu bayan merdivenlerden yürüyerek ve ağrısı geçmiş olarak ayrıldı. Kendisi ile görüşmek isteyen Dına hanımdan telini alarak görüşebilir..0532 612 85 17 Lütfen vücudunuzda ağriyan yerleriniz varsa yada çevrenizde bel sırt boyun bacakları ağrıyan veya aşağıdaki listede belirtilen problemlerden yakınan tanıdıklarınız varsa Londra dan gelen bu eğitmeni kaçırmayın. Harikalar yaratıyor ve gene kısa bir sure ISTANBUL DA . Lütfen aşağıdaki bilgileri okuyun Kendisi birçok ağrinin doğru nefes almamaktanda kaynaklandiğini belirtti ve Türkiye de sunulan nefes egzersizlerinden farkli bir teknikle vücudun genel sağliği *iyileşme sağlayan ve ağrilari azaltan VE BİZE HAYAT VEREN özel bir nefes tekniğini 8 VE 12 OCAK CUMA akşami 19.30 da sunacak 7-16 OCAK 2009 BİLGİ PAYLAŞIM DERNEĞİ Mete Caddesi, Park Apt. No:24/5 Taksim (Avrupa Birliği Bilgi Merkezi üstü) explorer@superonline.com TEL. 0532 612 85 17 Dina Londra danAlexander Hickman ile 8 OcakPerşembe 19.30 BİZE HAYAT VEREN ÖZEL NEFES ÇALIŞMASI 40 YTL 12 Ocak Pazartesi 19.30 BİZE HAYAT VEREN ÖZEL NEFES ÇALIŞMASI 40 YTL Bireysel seanslar randevulu 1- Tersine dön değiş terapisi Inversion 30-45 dak 2-Klasik Osteopati 60-90Dak TERSİNE DÖN DEĞİŞ TERAPİSİ-Inversion therapy- seansı veren kişinin el ve ayakları üstünde yapılan bu akrobatik bir masajda seansa gelen kişinin gözleri kapalıdır ve haliyle hangi yönde-yukarı mı aşağı mı -olduğunu bilmediğinden tamamiyle GÜVEN VE TESLİMİYET duygusunu derinden çalıştırır. Temel prensibi ‘ne kadar savunmasız kalırsanız o kadar güvendesiniz’dir. Teslim olup kendinizi bıraktıkça aslında yetkiniz artar. Yön bilinci kalmadığından Uzayda uçmak hissini verirken içsel yolculuğunuzda bildiğiniz duyuların çok daha ötesinde bir bilinç açmaya başlar çünkü yönünüzü diğer duyularınızı kullanarak saptamaya başlarsınız. Vücudunuzu tam anlamıyla serbest bırakmayı öğretirken fiziksel, duygusal ,zihinsel, enerjetik ve ruhsal olarak birçok yeni seviyeye açılmaya başlarsınız. Seansı alan kişi vücudunda hala nelerde tutunduğunu öğrenir ve fiziksel olarak kendini serbest bırakırken o bölgede yıllardır tutmuş taşımış olduğu duygusal yükleri de bırakır. Göğüsten alınan aksesuar nefesi yerine Diyaframdan doğru Nefes almayı öğretir çünkü ters döndüğünüzde göğüsten nefes almak çok daha zorlaşır ve doğru nefes almayı öğrenirsiniz!! Kimi insan için bu seans yeniden doğum deneyimidir çünkü anne karnından bu yana ilk defa tutulma taşınma ve destek olma kavramlarını gerçekten yaşar. OSTEOPATİ ise bir masaj masası üzerinde yapılan fiziksel ve duygusal bir iyileşme seansıdır. Osteopati spor kazaları ve yaralanmalarından, bel, sırt, boyun, sindirim sistemi, regl ve başağrılarına, nörolojik durumlardan nezle soğuk algınlığına kadar birçok rahatsızlığı iyileştirmeye yardımcı olur. Ilaç kullanmak yerine vücudun kendi bilgeliği ile iyileşmesini öğretir. Seansa gelen kişilere kendilerine nasıl daha iyi bakabileceklerini sağlıklı olabileceklerini, vücut fonskyonlarını ve sağlıklı duruşu öğretir. Derin bir danışmanlık seansı olarak da adlandırılabilir, gerek görülürse seansta NLP tekniği de kullanılır TERSİNE DÖN DEĞİŞ TERAPİSİ aynı zamanda bir eğitimdir ve terapist vücudun nasıl serbest ve rahat bırakacağı konusundaki teşviği ve bazı hareketleri göstermesinden sonra kişi seansı kendi yapar aslında ve bu nedenle daha aktif bir çalışmadır. Osteopati ise seansa gelen kişiye terapistin her tür uygulamayı yapması itibarı ile daha pasif bir çalışmadır. Her iki çalışma birbirinden çok farklı deneyimdir. TERSİNE DÖN DEĞİŞ TERAPİSİ çok yoğun ve derinden gelen bir GÜVEN duygusu ile çalışır. Açık olmak ve birisine güvenmek aslında başlı başına bir iyileştirici ve şifalandırıcı deneyimdir ve birçok insan için hayatının killit noktasıdır. Çocukluk veya büyüme dönemlerinde çevresindeki diğer insanlar tarafından reddedilen veya hayal kırıklığına uğratılmış insanlar ilerki yıllarda insanlara güvenmez ve bu güven eksikliği ise malesef o kişinin hayatının birçok farklı aşamasını deneyimlemeden kapatmasına neden olur. TERSİNE DÖN DEĞİŞ TERAPİSİ*Inversion theraphy 30-45 dak 150 YTL Fiziksel, enerjetik, duygusal ve ruhsal bir iyileşme sağlayan ve kişi ile bire bir yapılan bu çalışma sırt ve boyun ağrıları için harika olup depresyonun yanısıra aşağıda belirtilen birçok rahatsızlığa iyi gelir. Seans sonrası kişi kendini sakin, rahat, mutlu ve enerjik hisseder. Sırt ve boyun ağrıları Kazalarda başın ileri ve geri sarsılması sonucu ortaya çıkan hasar Migren ve başağrıları Hormonal dengesizlikler Nevroz Depresyon Yüksek tansyon Fazla kilo Güven eksikliği Yorgunluk Panik Atak Sertlik-vücut katılığı Varis Stres Amenore- Genital aktivitesi olan bir kadının, gebelik dışında aybaşı akıntısının olmaması Ağrılı omuzlar Kontra indikasyonları: diaframatik fıtık- Karın içi organların diaframdan göğüs boşluğuna girmesi, ayrılmış retina, glokom- Göz içi basıncının 20 mm/Hg üstünde olmasıyla karakterize göz hastalığı. İrido-korneal açıda yerleşik trabeküler sistemden aköz humor akışının zorlanmasından ileri gelir.. Fazla kilo, yüksek tansyon, ailede kalp krizi veya tansyonu, sigara içilmesi gibi durumların birarada veya bunlardan birinin olması bu çalışma için yeterli sebeptir. Faydaları: Sinir sistemini iyileştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir Hücre oksijen alımını artırır. Omuriliği düzeltir ve kuvvetlendirir Hormon sistemini dengeler. Kan basıncını azaltır Beyin beta dalga aktivitesini azaltır . Eklem ve adaleleri esnetir. Kişinin kendini iyi hissetmesini artırır. Canlılığı, mutluluğu ve sakinliği artırır Çalışmanın Prensipleri ise: güven / teslimiyet denge / yeniden düzene girmek tersine dönme / Inisiasyon merkezleme / bağlantı Trans / içsel yolculuk Transformasyon / yeniden doğum Hassaslık / gücüne sahip çıkma www.inversiontherapyuk.com 2*Klasik Osteopati 60-90 Dak 180 YTL Osteopati vücudun yapısal ve fizyolojik uyumunu desteklemek için vücuttaki gerginlikleri ve kısıtlamaları ortadan kaldırmak üzere fiziksel teknikler kullanılan bir bilim dalıdır. Klasik osteopati bugün kullanılan osteopatiden ayrışır. Farkı ise kullanılan teknikler ve yapılan uygulamalar, kavramlar, felsefesi ve çok geniş uygulama alanlarıdır. Ben ilk osteopatların kullandığı geleneksel yöntemleri güvenerek kullanıyorum çünkü yüzyılı aşkın bir süredir bu konuda yapılan araştırmalar ve klinik uygulamalar bu çalışmanın faydalarını kanıtlamıştır ve bugün Avrupa’da hastenelerde bile osteopati bilimsel olarak kullanılmaktadır. Tüm vücuda doğru basınç uygulanarak elle yapılan bu çalışmada vücudun daha rahat ve en doğru fonksyonda çalışabilmasi için ayarlama ve düzeltme yapılır. Tüm vücut sisteminin nörolojik tedariği, deveranın artması, vücudun en doğru hizada durmayı öğrenerek rahatlaması sağlanır. Oturarak veya sürekli ayakta durmaktan kaynaklanan vücut duruş bozukluklarını iyileştirerek daha enerjik ve sağlıklı vücuda kavuşmamızı sağlar. www.theoldrectorypractice.co.uk Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
07-01-2009, 09:36 AM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 65
45 Mesajinıza toplam 387 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| TÜRKİYEDE VE Yurtdışında Katılanlar ne dedi? Yapmış olduğum ters bir hareket sonucu sağ dizimde doku zedelenmesi olmuştu. Alexander’a gelmeden 3 gün önce doktorum ameliyat olmam gerektiğini söyledi. İlk seans sonrasında ağrılaım kayboldu ve yürümem mükemmel derecede kolaylaştı. 2. seans sonrasında ise tamamen rahatladım. Alex, iyi ki varsın. Serap Inversion terapiyle beraber bedenim gevşedi ve rahatladı. Ruh-beden uyumunun önemini daha net ve iyi fark ettim. Bedenim uçuyor gibi oldu, boşlukta huzur buldum ve kendimi bırakabildim. Sonlara doğru bedenimden sarı bir sıvının akarak blokajların açıldığını ve parmaklarımdan bedeni terk ettiğini hissettim. Şifa verene ve aracı olana teşekkür ediyorum. Hatice Alex’ten Inversion Terapi aldım. Seansın başından itibaren bir çeşit uçma duygusuna kapılıyorsunuz. İç dünyanızın arındığını hissediyorsunuz. Muazzam bir erince ulaşıyorsunuz. Merkeziniz daha güzele doğru değişiyor. Müthiş bir şey. Erdem Çok değişik bir deneyimdi. Fizik tedavi ya da masaj gibi, ama havada uçarak yapılanı. Sanki uzayda uçuyor gibi. Terapinin sonuna doğru hafif meditasyonda gibiydim. Ve 3. gözümden mor ışıkların etrafa yayıldığını gördüm. En son dinlenirken de sanki uzay boşluğunda yüzüyor gibiydim. Esra Inversion Terapi’ye katıldım. Çok değişik bir deneyim elde ettim. Doğru nefes almayı öğrenmek harika! Güven duygusu ve onun getirdiği rahatlıkla birlikte bu terapide, fiziksel olarak da sırt ve boyun eklemlerinde rahatlık hissediliyor. Teşekkürler Alex. Ahmet Ben böyle bir şeyin varolabileceğine inanmıyordum. Alex’in ayaklarında yukardayken tüm vücudumun gevşeyip boşaldığını hissettim. Senelerden beri beni rahatsız eden kuyruk sokumumun sol tarafındaki ağrı sadece anlık olarak fazlalaştı ve Alex’in telkin ettiği nefes teknikleriyle tamamen yok oldu. Ayrıca beni yere indirdiğinde üst boyutlarda şımarık bir çocuk gibi dolaşmanın keyfini yaşadım. Seni çok seviyorum Alex.Ebru şimdi inversion terapisini denedim, oldukça şaşırtıcı ve inanılmazdı! Kendimi tamamıyla rahatlamış hissediyorum !! ilk başlangıçta hissettiği At adrenalindi sonra heyecan ve sonrasında ise şaşırtıcı derece etkileyici ve beni benden geçirdi!!! Herkese tavsiye ederim. Çok teşekkür ederim, müthişti….Myriam
çok güzel ve farklı bir tretman. Terapist sayesinde güveni hissetmek çok güzeldi. Bu çalışmadan sonra kendimi kutsanmış hissettim. Varlık içinde olmayı deneyimledim:) . Freyla
farklı birşey bu…çok rahatlatıcı, vücudu esneten ve sanki spor sonrası hissedilen duygu gibi….herkese tavsiye ederim. Jana
inanılmazdı!!!. Harika
etkileyici bir çalışma Amanda
şaşırtıcı bir deneyim- stresim kayboldu. Rachel
fiziksel veya duygusal direncinize çok derinden bir güle güle demenin tecrübesi bu. Marinella
oldukça etkileyici. Içsel ve dışsal bir sürü sesin içinde sessiz bir alan. Teşekkürlerimle x Sarah
harika! Chris
muhteşem!. Peter
bayıldım ben buna -denemelisiniz! Steve
muhteşem, sanki adıma tüm yoga asanalarım yapılmış gibi…teşekkür! Nigel
harika deneyim için teşekkürler. Ben kendi deneyimimin kuvvetli olmayacağını düşünürken tüm beklentilerimin ötesine geçen bir seanstı. Güven ve kendinle olan bağlantı konularında gerçekten çok sıradışı bir tecrübe ve seans sonrasınd agün boyunca da vücudumun verdiği inanılmaz tepkileri gözlemledim. Bir sakinlik ve mutluluk hakimdi. Kendini OLAĞANÜSTÜ bir deneyime hazır hisseden herkese çok tavsiye ediyorum. Lucia Alexander Hickman ingiliz osteopati okulundan 2005 yılında mezun olduktan sonra 2006 yılında Londra’da John Wernham Classical college of osteopathi de master programını tamamlamıştır. Ayrıca reiki, NLP master practitioner and Hipnoz eğitimlerini de 2006 yılında almıştır. Ingiltere ve İsveç te de 2008 yılında Inversion terapi eğitimini aldıktan sonra halen London ve Somerset de seanslarıyla insanlara daha iyi bir vücut kazandırmaktadır. | Offline
| |
07-01-2009, 10:46 AM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Değerlendirmekte yarar var.. Teşekkürler bilgilendirme için..
__________________ Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır.. | Offline
| | |