09-01-2009, 01:31 AM
|
#1 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-1 AŞKIN RENKLERİ ve KİŞİLİK TESTİYLE AŞK RENKLERİNİ BELİRLEME Neden bazı insanlara aşık olduğunuzu bazılarından ise hiç etkilenmediğinizi hiç merak ettiniz mi? Sürekli olarak etkilendiğiniz insan tiplerinde ortak bir nokta var mı? Sizde hayranlık uyandıran insanlardan pozitif ve size itici gelenlerden negatif elektrik alıyor musunuz? Eğer alıyorsanız, bu onların auralarını hissettiğiniz anlamına gelir. Auralarımızdaki farklı renkler ya da enerji alanları, kişiliğimiz, önceliklerimiz ve ilişki tarzlarımız hakkındaki önemli bilgileri ortaya çıkarır.
Birçok aşk rengi vardır. Bazıları kişisel aura renklerimizle uyumlu, bazıları ise zıttır. “Aşk Renkleri”; her rengin farklı kişiliğini tanımlamakta, farklı renkleri olan insanlar arasındaki ilişkilerin neden yürüyüp yürümeyeceğini ve neden bazı ilişkilerin diğerlerine nazaran daha fazla çaba gerektiğini anlatmaktadır. Farklı renklerin olumlu ve olumsuz özelliklerine, en yüksek ve en düşük potansiyellerine değindim. Sizin tam bir resminizi çizebilmek için her renk için olan ortak özelliklerin yanı sıra uç davranışları da yazdım. Karşılaşacağınız insanların büyük bölümü daha ciddi davranışlar sergilemeyecektir; ancak olası felaketlerden kaçınmanıza yardımcı olmak için yine de bunlara yer verdim.
Aşk Renkleri’nin amacı sizi sınırlamak değil -istediğiniz insanla birlikte olmakta özgürsünüz- sadece sizin kişiliğinize uygun kişinin kim olacağını bulmanıza yardım etmektir. Her rengin temel özelliklerini ve kişiliklerini anlamanız, sizin için ideal olan ilişkiyi en kısa sürede bulmanıza ve uyumsuz olduğunuz kişilerle birlikte olma hatasına düşmemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, kendi ihtiyaç ve isteklerinizin yanı sıra diğerlerinin de farklı ihtiyaç ve isteklerini anlayarak ilişkilerinizi geliştirmenize, uyum ve mutluluk içinde olmanıza yardım edecek yollar sunmaktır. KİŞİLİK TESTİYLE AŞK RENKLERİNİ BELİRLEME Size en uygun hayat eşini bulmak için öncelikle kendi aşk renklerinizi bilmeli, daha sonra ise ideal eşinizin renklerini bulmalısınız. Aşkın Renkleri kişilik testi size bu konuda yardımcı olabilir.Aşk renkleriniz, vücudunuza en yakın olan bir ya da iki renk kuşağı, kişiliğinizi, önceliklerinizi, hayatı yaşama şeklinizi, ilişki tarzınızı ve öncelikli yaşama sebebinizi su yüzüne çıkarır. Eğer bütün tanımları dikkatli bir şekilde okursanız, bir ya da iki rengin size çok uygun olduğunu hissedebilirsiniz.Aşk renkleri arasında genellikle çok küçük farklılıklar vardır. Örneğin; mavi, sarı ya da menekşe rengi olan bütün insanlar duygusaldır; ama bunun yoğunluğu değişir. Hepsinin insanlara yardım etme isteği vardır; ama her biri bunu farklı şekilde yapar. Sarılar, insanlar için bazı şeyleri tamir etmeyi tercih eder –vücutları, arabaları ya da mutfak lavaboları gibi. Maviler insanlara genellikle ayrı ayrı öğüt vermeyi yeğlerken, morlar öncülük etmeyi, eğitmeyi ve topluluklara ilham kaynağı olmayı sever.
Bazen aile baskıları ya da beklentileri yüzünden doğal aşk renklerimizi bastırırız. Örneğin; kaygısız ve enerjik olan sarı aşk renginin insanları, baskıcı aileler yüzünden daha disiplinli bir hayat sürebilir. Bu sarı renklere çocukluklarında gülünç, şakacı ya da sorumsuz olmanın yanlışlığı anlatılmış olabilir. Sonuç olarak bu duygusal sarı renk insanlarının çoğu doğal heveslerini, yaratıcılıklarını ve espri anlayışlarını kaybedebilirler. Aileler çocuklarının genellikle kendi inanç ve renkleri doğrultusunda yetiştirir. Ellerinden geleni yaparlar; ancak genellikle çocuklarının renklerinden ve gerçek kişiliklerinden haberdar olmazlar. Eğer baskı altında tutulduğunuzu ya da gerçek doğanızın dışında davranmaya zorlandığınızı biliyorsanız, bu testteki sorulara doğru yanıtlar verdiğinizden emin olun. Vermek zorunda olduğunuzu düşündüğünüz cevaplar vermeyin.
Seçtiğiniz cevaplar, sizden beklenilen ya da seçmeye zorunlu olduğunuz değil, gerçekten doğruluğuna inandıklarınız olmalıdır. Ayrıca testi duygusal sıkıntıda ya da depresyonda olduğunuz bir zamanda çözmek cevaplarınızı etkileyecektir. Bu yüzden böyle dönemlerde testi yapmamanızı tavsiye ediyorum. not;Arkadaşlar test süreci 3 bölüme ayrılmış her birine bir gün vermeyi düşünüyorum katılım şeklinde olursa daha güzel olur diye düşündüm testi yarın eklicem sonuçları paylaşırız değerlendirmede ertesi gün... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |