Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-1

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-1 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız AŞKIN RENKLERİ ve KİŞİLİK TESTİYLE AŞK RENKLERİNİ BELİRLEME Neden bazı insanlara aşık olduğunuzu bazılarından ise hiç etkilenmediğinizi hiç merak ettiniz mi? Sürekli olarak etkilendiğiniz insan tiplerinde ortak bir nokta var mı? Sizde hayranlık uyandıran insanlardan pozitif ve size itici gelenlerden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-1

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2009, 01:31 AM   #1 (permalink)
Binbaşı

melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Thumbs up AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-1

AŞKIN RENKLERİ ve KİŞİLİK TESTİYLE AŞK RENKLERİNİ BELİRLEME

Neden bazı insanlara aşık olduğunuzu bazılarından ise hiç etkilenmediğinizi hiç merak ettiniz mi? Sürekli olarak etkilendiğiniz insan tiplerinde ortak bir nokta var mı? Sizde hayranlık uyandıran insanlardan pozitif ve size itici gelenlerden negatif elektrik alıyor musunuz? Eğer alıyorsanız, bu onların auralarını hissettiğiniz anlamına gelir. Auralarımızdaki farklı renkler ya da enerji alanları, kişiliğimiz, önceliklerimiz ve ilişki tarzlarımız hakkındaki önemli bilgileri ortaya çıkarır.
Birçok aşk rengi vardır. Bazıları kişisel aura renklerimizle uyumlu, bazıları ise zıttır. “Aşk Renkleri”; her rengin farklı kişiliğini tanımlamakta, farklı renkleri olan insanlar arasındaki ilişkilerin neden yürüyüp yürümeyeceğini ve neden bazı ilişkilerin diğerlerine nazaran daha fazla çaba gerektiğini anlatmaktadır. Farklı renklerin olumlu ve olumsuz özelliklerine, en yüksek ve en düşük potansiyellerine değindim. Sizin tam bir resminizi çizebilmek için her renk için olan ortak özelliklerin yanı sıra uç davranışları da yazdım. Karşılaşacağınız insanların büyük bölümü daha ciddi davranışlar sergilemeyecektir; ancak olası felaketlerden kaçınmanıza yardımcı olmak için yine de bunlara yer verdim.
Aşk Renkleri’nin amacı sizi sınırlamak değil -istediğiniz insanla birlikte olmakta özgürsünüz- sadece sizin kişiliğinize uygun kişinin kim olacağını bulmanıza yardım etmektir. Her rengin temel özelliklerini ve kişiliklerini anlamanız, sizin için ideal olan ilişkiyi en kısa sürede bulmanıza ve uyumsuz olduğunuz kişilerle birlikte olma hatasına düşmemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, kendi ihtiyaç ve isteklerinizin yanı sıra diğerlerinin de farklı ihtiyaç ve isteklerini anlayarak ilişkilerinizi geliştirmenize, uyum ve mutluluk içinde olmanıza yardım edecek yollar sunmaktır.
KİŞİLİK TESTİYLE AŞK RENKLERİNİ BELİRLEME
Size en uygun hayat eşini bulmak için öncelikle kendi aşk renklerinizi bilmeli, daha sonra ise ideal eşinizin renklerini bulmalısınız. Aşkın Renkleri kişilik testi size bu konuda yardımcı olabilir.Aşk renkleriniz, vücudunuza en yakın olan bir ya da iki renk kuşağı, kişiliğinizi, önceliklerinizi, hayatı yaşama şeklinizi, ilişki tarzınızı ve öncelikli yaşama sebebinizi su yüzüne çıkarır. Eğer bütün tanımları dikkatli bir şekilde okursanız, bir ya da iki rengin size çok uygun olduğunu hissedebilirsiniz.Aşk renkleri arasında genellikle çok küçük farklılıklar vardır. Örneğin; mavi, sarı ya da menekşe rengi olan bütün insanlar duygusaldır; ama bunun yoğunluğu değişir. Hepsinin insanlara yardım etme isteği vardır; ama her biri bunu farklı şekilde yapar. Sarılar, insanlar için bazı şeyleri tamir etmeyi tercih eder –vücutları, arabaları ya da mutfak lavaboları gibi. Maviler insanlara genellikle ayrı ayrı öğüt vermeyi yeğlerken, morlar öncülük etmeyi, eğitmeyi ve topluluklara ilham kaynağı olmayı sever.
Bazen aile baskıları ya da beklentileri yüzünden doğal aşk renklerimizi bastırırız. Örneğin; kaygısız ve enerjik olan sarı aşk renginin insanları, baskıcı aileler yüzünden daha disiplinli bir hayat sürebilir. Bu sarı renklere çocukluklarında gülünç, şakacı ya da sorumsuz olmanın yanlışlığı anlatılmış olabilir. Sonuç olarak bu duygusal sarı renk insanlarının çoğu doğal heveslerini, yaratıcılıklarını ve espri anlayışlarını kaybedebilirler. Aileler çocuklarının genellikle kendi inanç ve renkleri doğrultusunda yetiştirir. Ellerinden geleni yaparlar; ancak genellikle çocuklarının renklerinden ve gerçek kişiliklerinden haberdar olmazlar. Eğer baskı altında tutulduğunuzu ya da gerçek doğanızın dışında davranmaya zorlandığınızı biliyorsanız, bu testteki sorulara doğru yanıtlar verdiğinizden emin olun. Vermek zorunda olduğunuzu düşündüğünüz cevaplar vermeyin.
Seçtiğiniz cevaplar, sizden beklenilen ya da seçmeye zorunlu olduğunuz değil, gerçekten doğruluğuna inandıklarınız olmalıdır. Ayrıca testi duygusal sıkıntıda ya da depresyonda olduğunuz bir zamanda çözmek cevaplarınızı etkileyecektir. Bu yüzden böyle dönemlerde testi yapmamanızı tavsiye ediyorum.

not;Arkadaşlar test süreci 3 bölüme ayrılmış her birine bir gün vermeyi düşünüyorum katılım şeklinde olursa daha güzel olur diye düşündüm testi yarın eklicem sonuçları paylaşırız değerlendirmede ertesi gün...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2009, 10:29 PM   #2 (permalink)
Binbaşı

469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-2

AŞK RENGİ TESTLERİ
AŞK RENGİ 1
EVET BAZEN HAYIR
* * * Hayatın manevi değil, fiziksel ve biyolojik olduğuna inanırım.
* * * Manevi ya da felsefi konular konuşmaktansa, üç boyutlu dünya üzerine yoğunlaşmayı tercih ederim –fiziksel olarak dokunabileceğim, tadabileceğim, duyabileceğim ya da koklayabileceğim şeyler. * * * Güçlü, dürüst ve açık sözlü biriyim.
* * * Genellikle çabuk sinirlenirim; ama hemen atlatırım ve kin tutmam.
* * * Hızlı ve maddi gelir sağlayan fiziksel işleri tercih ederim.
* * * Fikirleri ve planları tartışmaktansa, projeler üzerinde fiziksel olarak harekete eçmekten hoşlanırım.
* * * Hayatımdaki en büyük öncelik çok çalışmak; ancak aynı zamanda da hayatın bütün fiziksel mutluluklarını tecrübe etmek.
* * * Yalnızlığı severim.
* * * Kendimi zekam ya da duygularımla değil; cinselliğimle ve vücudumla ifade ederim.
* * * Duygularımı başkalarıyla paylaşmakta zorlanırım.
* * * Genellikle güçlü, kendine güvenen, özgür ve pratik biriyim.
* * * İnatçı ve çalışkanım. Çalıştığım gruba genellikle ben öncülük ederim.
(Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)
AŞK RENGİ 2
EVET BAZEN HAYIR
* * * Fiziksel yönden cesur biriyim.
* * * Tehlikeli, fiziksel mücadeleleri seviyorum –ne kadar riskli o kadar iyi.
* * * Düzenli bir işe ve aileye sahip olmak benim için sıkıcı.
* * * Fiziksel cesaretimi göstermeme izin veren işleri tercih ediyorum. Dublör olmak hoşuma gider.
* * * Paramı güvenli yatırımlar için değil, dağa tırmanma ya da araba yarışı gibi cesaret gerektiren maceralar için harcamaya meyilliyim.
* * * Yalnız ya da benim gibi cesur insanlarla zaman geçirmekten hoşlanırım.
* * * Fiziksel acı çekmek beni korkutmaz ya da yıldırmaz.
* * * Takım sporlarındansa büyük risk taşıyan tek kişilik sporları tercih ederim.
* * * Fiziksel sınırları aşmaktan zevk alırım.
* * * Duygularımı biriyle paylaşmaya ihtiyacım yok.
* * * İnsanlar beni genellikle kendi kabuğuna çekilmiş ve soğuk biri olarak görür.
* * * Manevi inançları ve kavramları konuşmak beni ilgilendirmez.
AŞK RENGİ 3
EVET BAZEN HAYIR
* * * Frapan ve aykırı biriyim.
* * * Kıyafetlerim, evim, hareketlerim ve düşüncelerim aykırı ve sıra dışı.
* * * Sapkın ve aykırı davranışları eğlenceli buluyorum ve bunlardan utanmam.
* * * Hayatı, Alice Harikalar Diyarı’nda ki gibi bir macera olarak görüyorum.
* * * Manevi kavramlarla ya da gezegene yardım etmekle değil; dünyanın tuhaflıklarını yaşamakla ilgilenirim.
* * * Toplumun kurallarına ya da yasalarına genellikle uymam.
* * * Partileri ve sosyal aktiviteleri sevmeme rağmen arkadaş edinmekte zorlanırım; çünkü hareketlerim bazen insanları şok eder.
* * * Kafamın dikine giderim.
* * * Hızlı bir şekilde düşünürüm; ama insanlar düşüncelerimi genellikle anlamaz.
* * * Aykırı ve artistik bir ifade takınmayı severim.
* * * Ailem ve arkadaşlarım konusunda genellikle sorumluluk almam.
* * * Kalabalığın arasına karışabileceğim büyük bir şehirde yaşamı daha rahat bulurum.
AŞK RENGİ 4
EVET BAZEN HAYIR
* * * Hayatımdaki en büyük öncelik eğlencedir.
* * * Harika bir espri anlayışım vardır ve gülmeyi severim.
* * * İyimser ve neşeliyim, sürekli gülümserim.
* * * Yaşımdan daha küçük görünürüm.
* * * Asiyim. Ne yapacağımın söylenmesinden nefret ederim.
* * * Dışarıda çalışmaktansa, dans etmekten ya da başka tür düzenli egzersiz yapmaktan zevk alırım.
* * * Kıpır kıpırım ve çok enerjiğim.
* * * Yaratıcı olmayı ya da ellerimle çalışmayı severim.
* * * Bir tartışma olduğunda hemen geri adım atar ya da oradan uzaklaşırım.
* * * Eleştiriye ve öfkeye karşı hassasım. Duygularım kolaylıkla incinir.
* * * Aşağıdakilerden en az birini yapmaya eğimliyim ya da eğilimliyim: uyuşturucu, alkol, sigara, kafein, seks, egzersiz, çikolata ya da başka tatlılar, yemek, televizyon ya da bilgisayar oyunları.
* * * Seksin eğlenceli olması gerektiğine inanırım.
AŞK RENGİ 5
EVET BAZEN HAYIR
* * * Bana düzenli gelir sağlayan güvenilir ve istikrarlı işleri tercih ederim.
* * * Duygusal bir insan değilim.
* * * İnsanların sorunlarını dinlemekten rahatsız olurum.
* * * Düşüncelerin ardındaki verileri ve mantığı görmeyi tercih ederim.
* * * Bir proje ya da belgedeki detaylar üzerinde çalışmayı tercih ederim.
* * * Mekanik ya da elektronik aletlerle – bilgisayar, hesap makinesi, cihazlar ve elektronik oyunlar- çalışmayı severim.
* * * Çözümleyici, mantıklı ve sıralı düşünen biriyim.
* * * Felsefem: “Görmek inanmaktır.”
* * * Parayı kullanmayı iyi bilirim ve güvenli yatırımları tercih ederim.
* * * Kurallara ve kanunlara genellikle uyarım. Düzeni tercih ederim.
* * * Karar vermeden önce çok fazla düşünürüm. (Bu soruyu yanıtlamak için istediğiniz kadar düşünebilirsiniz.)
* * * Genellikle belli bir rutini takip ederim.
AŞK RENGİ 6
EVET BAZEN HAYIR
* * * Çevreyi analiz etmeyi ve ölçmeyi severim.
* * * Hislerimle, ağırlığı, mesafeyi ve hacmi tahmin edebiliyorum (Bir şeyi elimde tutarak ağırlığının ne kadar geldiğini söyleyebilirim.)
* * * Mantıklı ve hızlı düşünen biriyim.
* * * Zor arkadaş edinirim ve zamanımı genellikle yalnız geçiririm.
* * * Uçaklardaki ya da denizaltılardaki kontrol panelleri gibi şeylerden etkilenirim.
* * * Talimatları iyi takip eden, sorumluluk sahibi ve özverili bir çalışanım.
* * * Gerçekliği mantıklı ve üç boyutlu olarak görürüm.
* * * Ketum bir insanım ve duygularımı kendime saklarım.
* * * Sakin ve içine kapanığım; ama özgür ve güçlüyüm.
* * * İstikrarlı işleri ve güvenilir ödemeleri tercih ederim.
* * * Ciddi ve kontrollü biriyim.
* * * Çocuk yetiştirirken ya da yetiştirecek olsam disiplinli olurum.
AŞK RENGİ 7
EVET BAZEN HAYIR
* * * Detayları kullanarak destek olma rolünü üstlenen işleri tercih ederim. Sekreterlik, muhasebecilik, ev kadınlığı ya da tıbbi asistanlık gibi.
* * * Hassas, sakin, sabırlı ve mantıklı düşünen biriyim.
* * * Hayatımda güven ve istikrar hissi çok önemlidir.
* * * Sabırlı bir dinleyiciyim.
* * * Sessiz, içine kapanık ve utangaç biriyim.
* * * Bir konunun mantığını anlamayı tercih ederim; ancak insanların ihtiyaçlarına duygusal olarak destek veririm.
* * * İnsanlığa hizmet etmenin gerçek maneviyat duygusu olduğuna inanırım.
* * * Ailemin isteklerini daima kendiminkilerden önce tutarım.
* * * Yapılandırılmış bir ortamda çalışmayı tercih ederim.
* * * Duygusal sorunlarımı genellikle sakin, mantıklı ve sessiz bir şekilde çözerim.
* * * Ev ve aile benim için öncelikli konulardır.
* * * Toplumsal aktiviteleri desteklemek ve okul aile birliği toplantıları gibi aktivitelere katılmak benim için önemlidir. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)

Alt 09-01-2009, 10:31 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

AŞK RENGİ 8
EVET BAZEN HAYIR
* * * Bir projenin bütün detaylarıyla ilgilenmeme olanak sağlayacak işleri tercih ederim.
* * * Göz önüne alınması gereken bütün detayları görebilirim; ama hangisinin daha önce yapılması gerektiğine karar veremem.
* * * Bir problem için genellikle birçok çözüm üretirim.
* * * Aklım dağınıktır. Genellikle randevuları unuturum ya da defterimde biriyle çakışan randevular olur.
* * * Düzenli bir maaşı tercih ederim.
* * * Duyguları tecrübe etmektense teorileştiririm.
* * * Tanıdığım çok fazla insan var; ama yakın arkadaşlarım çok az.
* * * Birçok insanla konuşabileceğim sosyal aktiviteleri severim.
* * * Hümanist bir insanım; ama samimi bir ilişki kurarken kendimi genellikle rahat hissetmem.
* * * Çok meşgul olurum ve işleri telaş içinde yaparım. Bu yüzden de faturalarımı ödemeyi unuturum.
* * * Sahip olduğum eşyalar benim için çok önemli değildir. Bu yüzden onlara iyi bakmam. Eşyaları hep yanlış yerlere koyarım.
AŞK RENGİ 9 EVET BAZEN HAYIR
* * * Bir işkolik olabilirim ve dinlenmeye zor vakit ayırabilirim. Genellikle telaş içindeyim. * * * Mükemmelliyetçiyim. Kendimden ve diğerlerinden sürekli bir şeyler isterim. Açık sözlü ve eleştirici olabilirim.
* * * İşlerin düzenli, verimli ve iyi bir şekilde planlanmasına önem veririm. Genellikle liste hazırlarım. * * * Hayattaki üç önceliğim çok para kazanmak, maddi ve işle ilgili hedeflerimi gerçekleştirmek, güçlü ve akıllı insanlar tarafından takdir görmektir. (Bunlar benim için, başkalarına yardım etmekten ya da gezegeni geliştirmeye çalışmaktan daha önemlidir.)
* * * Görev başında olmayı ve sorumluluk dağıtmayı severim. * * * İradeli ve azimli biriyim.
* * * İçimde büyük bir öğrenme ve bilgili olma isteği var. * * * Detaylı bir çalışma yapmaktansa planları ve fikirleri geliştirmeyi yeğlerim.
* * * İlişkilerde yüksek standartlarım vardır ve çoğu insandan çabuk sıkılırım. * * * Duygusal sorunlarımı genellikle sakin, mantıklı ve sessiz bir şekilde çözerim.
* * * Hevesli ve nırslı olmayan insanlara karşı sabırsız ve öfkeli olabilirim. * * * İnsanların gözünü korkutabilirim.

AŞK RENGİ 10 EVET BAZEN HAYIR
* * * İnsanlar bana genellikle duygusal sorunlarıyla gelir. Onları severek dinler ve tavsiyelerde bulunurum. * * * Duygusalım ve kolaylıkla ağlarım.
* * * Hayatımdaki en büyük öncelik aşk dolu ve tek eşli bir ilişki içinde olmaktır. * * * Bir ilişkiyi bitirmekte zorlanırım.
* * * Maneviyat, aşk ve insanlar hayatımdaki en önemli öğelerdir. * * * Para benim için en büyük öncelik değildir.
* * * Herkese yardım etmeyi ve onlarla ilgilenmeyi severim. * * * Birine hayır dersem kendimi suçlu hissederim.
* * * Ellerim ve ayaklarım genellikle soğuktur. * * * Bir tartışma olduğunda, bütün insanların birbirini sevmesini isterim.
* * * Diğer insanlarla aramda empati kurarım. * * * Sezilerim çok kuvvetlidir. Bazen adeta bir medyum olurum.
AŞK RENGİ 11 EVET BAZEN HAYIR
* * * İnsanlara iletmem gereken bir mesaj olduğunu hissederim. * * * İçimde, gezegeni geliştirmek için büyük bir istek var.
* * * Her zaman, ünlü biri olacağımı ya da önemli bir iş yapacağımı hissetmişimdir. * * * Halkın karşısında performans gösterme isteğim var.
* * * Eğer çok param olsaydı ya seyahat eder ya da insanlarla ilgili konulara yoğunlaşırdım. * * * Özgürlük ve bağımsızlık benim için en büyük önceliktir.
* * * Kendi işimi yapmayı tercih ederim. * * * Evren ve kainat hakkındaki konularla ilgiliyim.
* * * Genellikle lider pozisyonunda olurum ya da en azından bütün ilgiyi kendime çekerim. * * * Kendimi diğerlerinden hep farklı hissederim.
* * * Sekse çok düşkünüm. * * * Aynı anda birçok projeyle ilgilenebilirim.
AŞK RENGİ 12 EVET BAZEN HAYIR
* * * İnsanlar beni biseksüel ya da aseksüel sanabilir. * * * Vücudumla ilgilenmekte zorlanırım.
* * * Fiziksel, duygusal ve psikolojik sistemim çok hassas. * * * Sezilerim çok kuvvetli.
* * * Geçmişte olan olayları çok iyi hatırlarım ya da başka boyutlarda manevi varlıklar görebilirim. * * * Bilgisayar ve diğer teknolojik aletler benim için çok önemli değil.
* * * Dünyanın şu anki durumuna ayak uydurmakta zorlanıyorum ve genellikle buraya ait olmadığımı hissediyorum. * * * Her şeyin içinde manevi bir güç olduğuna inanırım.
* * * Çok hassas ve merhametli, ama aynı zamanda da güçlü ve bağımsız biriyim. * * * Eski, dogmatik inanç ve yöntemleri her zaman sorgular, bunlara meydan okurum.
* * * Başkalarını mutlu edeceğini bilsem de, inançlarımın karşısında bulunan bir şeyi yapmaya zorlanamam. Suçluluk duygusu ve cezaya karşı hassas değilim.
* * * Kendimi diğer insanlardan daha yaratıcı ve manevi yönden daha gelişmiş görüyorum. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)
AŞK RENGİ 13 EVET BAZEN HAYIR
* * * Hayal kurmayı severim ve bunlara gerçek dünyadan daha çok inanırım.
* * * Sessiz, hassas ve maneviyata önem veren biriyim. * * * Genellikle unutkan ve kafası dağınık biriyim.
* * * Genellikle ruhum vücudumun dışındaymış gibi görünürüm. * * * İnsanlar beni sorumsuz ve hayalperest olmakla suçlar.
* * * Günlük sorumluluklarla ilgilenmekte zorlanırım. * * * Paramı idare etmekte zorlanırım.
* * * Zamanımın çoğunluğunu tek başıma ve hayal kurarak geçiririm. * * * Güzel, zarif ve iyi estetiği olan şeyleri tercih eder; kirden, mikroptan ve kaba ortamlardan rahatsız olurum.
* * * Hayal gücü olan yaratıcı bir düşünürüm; ancak düşüncelerimi uygulamakta genellikle zorlanırım. * * * Hayatımdaki sorunları başkalarının çözmesinden hoşlanırım.
* * * Rahat ve az stresli bir ortamda çalışmayı tercih ederim.
AŞK RENGİ 14EVET BAZEN HAYIR
* * * Son derece hassasım ve etrafımda çok fazla insan olduğunda bunalabilirim.
* * * Genellikle içimde beni iyileştiren bir güç olduğuna inanırım. * * * Sık sık, dünyada ne yapmam gerektiğinden emin olamam ve korkarım.
* * * Sosyal konularda genellikle tedirginim. * * * Kişiliğim etrafımdaki kişilere göre değişir.
* * * İçine kapanık, sessiz ve kendine güvensiz biriyim. * * * Bütün kararları başkaları verdiği zaman kendimi daha rahat ve güvende hissederim.
* * * Kendime gelmek için uzun bir süre tek başıma meditasyon yapmaya ihtiyaç duyarım. * * * Genellikle sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda çalışmayı tercih ederim.
* * * Fiziksel gerçek genellikle soğuk ve sert gelir; benim için bir tehdit oluşturur. * * * Maneviyatım ve Tanrı’yla olan bağım benim için hayattaki en önemli şeydir.
* * * Genellikle kitap okuyarak ya da bahçemde oturarak sakin zaman geçiririm. (Bütün kolonlardaki yanıtları toplayın.)

Alt 09-01-2009, 10:36 PM   #4 (permalink)
Binbaşı

AŞK RENGİNİZİ BELİRLEMEAşk renklerinizi bulmak için, anketteki her bir aşk rengindeki ‘evet’ cevaplarını toplayın. Altta en çok işaretlediğiniz kategoriyi ya da en çok evet cevabı verdiğiniz Aşk Rengi numarasını not edin. Bu sizin ilk aşk renginiz olacaktır. Daha sonra ikinci en fazla evet cevabı verdiğiniz kategoriyi not edin. En fazla evet cevabı olan aşk rengi: .........
İkinci en fazla evet cevabı olan aşk rengi: .........

AŞK RENKLERİ ANAHTARIAşk Rengi 1= Kırmızı Aşk Rengi 8= Soyut ten rengi
Aşk Rengi 2= Turuncu Aşk Rengi 9= Yeşil Aşk Rengi 3= Mürdüm Aşk Rengi 10= Mavi
Aşk Rengi 4= Sarı Aşk Rengi 11= Mor Aşk Rengi 5= Mantıksal ten rengi Aşk Rengi 12= Çivit mavisi
Aşk Rengi 6= Çevresel ten rengi Aşk Rengi 13= Eflatun
Aşk Rengi 7= Hassas ten rengi Aşk Rengi 14= Kristal
Eğer ikinci kategorideki cevapların sayısı birinci kategoridekilere yakınsa, büyük olasılıkla iki aşk renginiz var demektir. Ancak, eğer ikinci kategorideki evet cevapları birinci kategoridekilerden çok azsa, büyük olasılıkla bir aşk renginiz vardır. Eğer üç (ya da dört) renkteki oran fazlaysa, büyük ihtimalle kişiliğinizin parçası haline gelen auranızda ek renklere sahipsiniz. Hangi ikisinin sizi en iyi anlattığını görmek için bu renklerin tanımını okuyun. Test sonuçlarını hesapladıktan sonra size uygun olduklarını doğrulamak için yüksek skorlu aşk renklerini okuyun. Eğer bu bölümlerde size uygunsa, bu aşk renklerinizi keşfediyor olduğunuzu gösterir. Eğer bu renkler gerçek kişiliğinizi yansıtmıyorsa, testi yeniden çözmeniz ya da aşk renklerini iyice okuyarak hangisinin size daha çok uyduğunu bulmanız gerekir.

not:renklerin özellkleri yarın...

Alt 09-01-2009, 11:23 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

çok sevdim bu konuyu teşekkürler melodiss
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2009, 12:04 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

değerlendirmede kafam karıştı.Verdiğimiz hayır ya da bazen cevaplarının bir önemi yok o zaman öyle mi? Mesela benim Renk6 ve renk11 in evet sayıları aynı,renk5 ve renk9daki evet sayıları da aynı, hepsine mi bakim napim
neyse yarını bekliyorum renk açıklamalar için hepsine bakıcam artık:)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2009, 11:42 PM   #7 (permalink)
Binbaşı

AŞK RENKLERİNİN ANLATTIĞI KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Kırmızılar;
Kırmızılar kendilerini daha çok vücutlarıyla ifade etmeyi seçen sağlam iradeli, güçlü, pratik ve gerçekçi kişilerdir. Hayatta çok küçük şeylerden –yemek, içmek, seks ve diğer fiziksel hazlar- mutlu olurlar. Kırmızılar, isteklerini sınırlamaya yeltenenlere karşı asi davranırlar. Parayla alınabilecek bütün rahatlık malzemelerini ya da oyuncakları severler. En son çıkan elektronuk cihazlara, plazma televizyonlara, garajlarında bulunan pahalı aletlere ya da jakuzilere, pahalı elbiselere ve lüks yatak odası dekoruna sahiptirler.
Bazı kırmızılar çalışkan, bazıları ise tembeldir. Çalışkan olanlar, özellikle fiziksel güç, cesaret ve tahammül gerektiren bir görev yürütürken azimli davranırlar. Başkalarıyla ilişkilerinde dürüst ya da haddinden fazla açık sözlü olabilirler. Çabuk sinirlenirler; ama öfkeleri çabuk söner.
Hayatın fiziksel zevklerinden yararlanmak için etrafta dolaşan kırmızılar, insanların, bütün kaprislerini çekmesini ister ve ihtiyaçları karşılanmadığı zaman öfkelenebilir. Kırmızılar memnuniyetsizliklerini göstermekten asla çekinmez.
İlişkiler çoğu kırmızılar için zor olabilir; çünkü onlar yalnızlığa meyillidir. Arkadaşlarıyla olmayı sever ve partilere çok düşkündür; ama eninde sonunda yalnız zaman geçirmeyi sever.
Rengin olumsuz yönlerini taşıyan kırmızılar kolaylıkla sinirlenir, fiziksel tepkiler gösterir ve tehlikelidir. Çok çabuk kavgaya girişir. Kırmızılar, korkutulan hayvanlar gibi davranmaya eğilimlidir –duygusal olarak geri çekilip fiziksel olarak harekete geçer. İnanılmaz derecede inatçı ve kavgacı olabilirler. Bu şekilde davrandıklarında, kırmızının zırhını aşmak imkansızdır.
Turuncular;
Turuncular fiziksel açıdan gözü pek kişilerdir. Tehlikeli olaylara karışırlar ve hayatlarını ortaya koyup bu olaydan sağ kurtulmak onlara heyecan verir. Doğaya meydan okuyarak zihinsel ve fiziksel yeteneklerini test etmekten hoşlanır; rakiplerine karşı yarışır ya da başka tehlikeli olaylara girişirler. Cesaret gerektiren maceralardaki heyecan ve adrenalinden zevk alırlar. İlişkileri onları, uçurumun kenarında yaşamak kadar heyecanlandırmaz.
Rengin olumlu etkilerini taşıdıklarında, son derece zeki davranırlar ve ayrıntılı planlar yaparlar. Kendisini izleyenler üzerinde saygı uyandırırlar. Başkalarını kurtarmak için genellikle kendi hayatlarını riske atarlar.
Rengin olumsuz etkilerini taşıdıklarında, soğuk, içine kapanık ve bencil olabilirler. Sadece bir sonraki serüvenlerini düşünür ve tehlikeli bir şekilde yaşamaya çok fazla odaklanarak başkalarını da riske atarlar. İhtiyaçları ve istekleri her şeyden önce gelir. Dünyayı umursamaz bir tavır takınıp r girişiminde bulunabilirler. Sonuç olarak turuncular, duygusal açıdan sıcakkanlı ya da merhametli değildir.
Turuncular gerçekçidir. Riski seven bu kişiler için hayat fiziksel ve elle tutulur bir şeydir. Hayat ve soyut felsefeler hakkında teoriler yürütmektense, maddelere meydan okumayı ve zafer kazanmayı severler. Maneviyat onlar için önem taşımaz. Bu tür kavramları konuşmanın vakit kaybı olduğuna inanırlar.
Turuncuların hayattaki amacı fiziksel var oluşu sonuna kadar yaşamak, fiziksel yeteneklerinin gözle görülür sınırlarına ulaşmak ve onları aşarak geride bırakmaktır.
Mürdümler;
Mürdümler, tuhaf, aykırı ve topluma ayak uyduramayan kişilerdir. İnsanları şaşırtmayı sever ve o anki duruma meydan okur. Sadece kendisi için yaşar; kimi mutlu ettiğini ya da gücendirdiğini düşünmez.
Rengin olumlu yönlerini taşıyan mürdümler parlak zekalı, yenilikçi ve eğlenceli kişilerdir. Dikkatleri üzerine toplamayı ve insanları eğlendirmeyi sever. Çılgın, sevimli, açık sözlü ve inatçı mürdümler, normal insanların dışındaki yenilikleri keşfetmekten ve çevreyi incelemekten hoşlanır. Fiziksel gerçeklerle oynamayı, fiziksel bir maddeyi alıp onu tuhaf ve sıra dışı bir şeye çevirmeyi sever. Örneğin, sıra dışı fikirleri keşfedip bunları eşi benzeri olmayan sanat eserlerine çevirmek onlara çekici gelir.
Mürdümler genellikle yalnızdır; çünkü etrafındaki insanların çoğu sıra dışı hareketlerinden rahatsız olur. Farklı düşünce şekilleri, öfkeden ya da asilikten değil; tuhaf şeylere olan düşkünlüklerindendir.
Rengin olumsuz yönlerini taşınan mürdümler, içine kapanık, sönük, asık suratlı ve genellikle bunalımlı olurlar. Kendi dünyalarına çekilirler ve böylece tuhaf ve asosyal davranışları iyice su yüzüne çıkar. Toplumdan soyutlanmış bir insan haline gelir.
(Sarı/Mor aurası olan kiyi mürdüm olduğunu düşünür; çünkü ortak fazla özellikleri ve deneyimleri vardır. Her ikiside yaratıcı ve inatçı, sorun yaratan kişiler olabilirler. Hem mürdümler hem de morlar kendilerini yabançı bir ada da değirlerinden farklı hisseder. Ancak mürdümler buna odaklanır ve fiziksel dünyaya olan yabancılığının tadını çıkarır. Sarı/Morların yaptığı gibi maneviyatı, insanlığı ya da çevresel konuları düşünmez.)
Sarılar;
Bazı sarılar son derece utangaç ve hassasken, bazıları sempatik, eğlenceli, enerjik ve komiktir. Bu tezat davranışlara rağmen, sarılar kolaylıkla fark edilebilen tutumlara sahiptir.
Rengin olumlu yönlerini taşıyan sarılar gezmekten zevk alırlar. Mutlu, sağlıklı, şefkatli, cömert, iyimser, eğlenceyi seven, duygusal ve özgür ruhlu kişilerdir. Gülmeyi severler. Genellikle yaratıcıdırlar –sanatçı, müzisyen, dansçı, tasarımcı vb. Dünyada olma sebepleri, hayatın tadın çıkarmak, insanlara mutluluk vermek ve başkalarının iyileşmesine yardım etmektir. İnsanları, hayvanları ya da toprağı iyi bir duruma getiriler. Egzersiz yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi severler. Gerçek yaşlarını genellikle göstermezler ve hissetmezler. Sarılar uzun yaşamaya eğilimlidirler. Eğer uzun süreli bir ilişki istiyorsanız, bu harika bir şey.
Rengin olumsuz yönlerini taşıyan sarılar genellikle olgun davranmaya çalışır. Kendilerini güvensiz hissettikleri birçok şey olabilir; büyüdükleri zaman ne yapacaklarını bilemezler ve genellikle ciddi bağımlılıkları olur. Güçsüz sarıların parayla, motivasyonla ve hayatını sürdürmekle ilgili sorunları vardır. Tembel ve sorumsuz olabilirler. Sarılar için para bir öncelik değildir. Dah çok eğlenceye, arkadaşlarına ve özgürlüğe odaklanırlar. Sarılar ciddi bir ilişki yaşamaktan da korkabilir. Flört etmeyi severler, insanlara karşı genellikle sevgi doludurlar ve onları menun etmekten hoşlanırlar; ancak uzun bir birliktelik söz konusu olduğunda hemen ger iadım atarlar ya da kaçarlar. Henüz ciddi bir birlikteliğe hazır olmadıklarına dair bir sürü neden öne sürerler. Sevimli sarılar, aynı zamanda aşk renkleri arasında en inatçı olanıdır. Bu yüzden suçluluk hissettirmek ya da zorlamak onlarda işe yaramaz.
Ten Renkleri;
Bir çok farklı ten rengi vardır: Mantıksal ten rengi, Hassas ten rengi, Çevresel ten rengi ve Soyut ten rengi. Çoğu aynı özelliklere sahiptir. Bu yüzden ten renkleriyle olan ilişkileri hepsi bir gruptaymış gibi anlatacağım. ...
Eğer pratik, ayakları yere basan, güvenilir, istikrarlı ve uyumlu bir eş arıyorsanız, ten rengindekiler sizin için uygun bir eş olacaktır. Ten renkleri, nesneleri mantıksal ve ıvır zıvırlardan arınmış bir şekilde resmetmeyi sever. Düzenlidirler ve işe ilk basamaktan başlarlar. İstikrarlı ve nasıl davranacağı kestirilebilen ten renkleri mantıklı v ebilimsel açıdan açıklanabilen bir hayat tercih eder. Bir ilişki kurduklarında bunu uzun büre devam ettirirler ve güven verirler.
Ancak ten renkleri duygularını kendilerine saklarlar. Eğer onlara duygularını anlattırabilirseniz, hissettiklerini ya da düşündükleri şeylerden bahsedeceklerdir. İnsanlar genellikle sakin, seviyeli ve hassas ten reklerini beğenirler. Bu tip kişilere aşık olurlar; çünkü ten renkleri ev ortamında kendilerini güvende ve rahat hissetmelerine yardımcı olur. Ten renkleri eve düzenli para getirir, her ay faturaları öder ve uzun süreli yatırımlar yapar.
Rengin olumsuz özelliklerini taşıyan kişiler çok dar kafalı olabilirler. Değişime karşı direniler ve yeni olan her şeyden kuşku duyup eskiye takılıp kalırlar. Bir şeyi destekleyen mantık ya da kanıt görmedikleri sürece, yeni kavramları ve fikirleri reddederler. Değişken, kavgacı ve hakimiyet kurmaya çalışan biri haline gelip; bazı şeyleri onların istediği şekilde yapmanız konusunda ısrarcı davranabilirler.
Birçok insan ten rengi olduğunu düşünebilir; çünkü ten renkleri gibi düşünmek v edavranmak üzere yetiştirilmişlerdir. Ten rengi maskesi altına saklanmış başka bir aşk rengine sahip olabileceğinizi göz önünde bulundurarak, diğer renk tanımlarını da dikkatlı bir şekilde okuyun.
Yeşiller;
Yeşiller inanılmaz zeki ve hızlıdırlar. Paraya ve güce çok önem verirler. Onları iş dünyasında bulmak mümkündür. Gezegendeki en sivri ve en başarılı insandır. Fikir önderleridirler ve genellikle işkolik olurlar. Bilgiyi ve fikirleri geliştirirler. Çok detaylı projeler onları sıkar. Bunun yerine bir fikir geliştirmeyi, bir plan yapmayı ve detayları başkasına yüklemeyi severler.
Bu zeki kişiler rengin olumlu özelliklerini taşıdıklarında planlı ve başarılı olurlar. Yapacakları işlerin listesini yaparlar ve bunları gerçekleştirdikçe yanlarına işaret koyarlar. Çözümü çok hızlı bulurlar. Rengin güçlü özelliklerine sahip olduklarında her şeyi başarabilirler. Bu güçlü kişiler aşk renkleri içinde en zengin olanıdır. En çok sahip olduklar ışey paradır. Sürekli, üzerinde çalışacakları bir projeye ya da işe ihtiyaç duyarlar ve bunlar olmadığında sıkılırlar. Zeka yönünden gelişmiş olmak ve zor mücadelelere girişmek olar için bir önceliktir. Rekabetçidirler ve risk almayı severler. Kumar, yeşil aşk rengine sahip olan kişiler arasında çok yaygındır. Bu borsada, kumarhanede ya da bir işte olabilir.
Yeşiller rengin olumsuz etkisi altında olduğunda, çevrelerindeki insanlar zarar görebilir. Çok sinirli ve dik başlı davranarak etrafındaki insanları korkuturlar. Bu mükemmelliyetçiler genellikle yargılayıcı, kaba ve kontrol kurmaya çalışan kişilerdir. Bir şey istediklerinde onun hemen olmasını isterler.
Yeşillerin ve morların, özellikle rengin olumsuz etkisinde olduklarında, birçok ortak özelliği vardır. Bu aşk renklerinin ikisini de dikkatli bir şekilde okuyarak hangisine ait olduğunuzu bulabilirsiniz. Özellikle de her bir rengin hareket ve davranışları altında yatan sebepleri anlamalısınız.
Maviler;
Maviler, aşk renkleri arasında en duygusal, ilgili ve destekleyici kişilerdir. En önem verdikleri şey aşk ve maneviyattır. Genellikle kalplerine göre yaşadıkları için kolaylıkla ağlarlar. Mutlu olduklarında, üzüldüklerinde, sinirlendiklerinde ya da herhangi bir zamanda gözyaşı dökebilirler.
Dünya da olma amaçları sevgi vermek ve insanlara hizmet etmektir. Maviler genellikle öğretmen, danışman ve hemşire olurlar. Rengin olumlu etkisi altında olan maviler insanları karşılıksız sever ve onlara kucak açar. Karşısındaki kişilere defalarca şans verirler. İnsanlar rahatlamak ve tavsiye almak için mavilere başvurur. Maviler son derece vericidirler; ancak genellikle kendilerine çok fazla önem vermezler ve karşısındakinden bir şey alamazlar. Maviler ayrıca aşk renkleri içinde sezileri en kuvvetli olan kişilerdir. İçlerindeki duygu ve sezilerin arkasında hiçbir mantık yoktur. Sadece bilirler.
Maviler eşlerine, ailelerine ve arkadaşlarına sadıktır; eşleriyle duygusal bir bağ kurma gereği hissederler. Uzun süreli, ciddi ve tek eşli ilişkiler kurmayı hayal ederler; ancak genellikle sağlıksız, tatmin etmeyen ve hatta saygı çerçevesini aşan ilişkileri gereğinden fazla uzatırlar. Karşısındaki kişiler onları kolaylıkla avucunun içine alabilir.
Mavilerin öğrenmesi gereken en önemli şey sevilmeye layık kişiler olduklarıdır. Rengin olumsuz etkisi altında olduklarında genellikle kendilerine değer vermezler ve kolaylıkla kurban, şehit ya da paspas olabilirler. En çok terk edildikleri ve sevilmedikleri zaman üzülürler, kendilerine çok fazla acırlar ve depresyona girebilirler.
İstisnalar olsa da maviler genellikle kadın ya da eşcinsel olmaya eğilimlidirler. Eğer mavi olduğunun düşündüğünüz heteroseksüel bir erkekle karşılaşırsanız, bu kişinin Sarı/Mor karışımı bir aşk rengi etkisi altında olduğunu görebilirsiniz.

Alt 10-01-2009, 11:43 PM   #8 (permalink)
Binbaşı

Morlar;
Morlar hayalperest ve haber yayan kişilerdir. Hayatta büyük amaçları olduğunu hissederler –dünyayı kurtarmak ya da daha iyi yapmak için değiştirmek, insanların hayat kalitesini geliştirmek, insanları önemli mesajlar yaymaya özendirmek ve insanları eğitmek. Aşk renkleri arasında en hareketli v eyoğun kişilerdir. Genellikle hayatın en zor ve mücadele gerektiren yollarını seçerler.
Bu bağımsız ruhlar genellikle kendi işini yapmayı, kendi projelerini üretmeyi ya da liderlik pozisyonunda yer almayı tercih ederler. Özgürlüğe ihtiyaç duyarlar. Birçoğu esin kaynağı olan liderler ve sevecen kişilerdir. Morlar genellikle medya, eğlence, sanat, müzik, edebiyat, psikoloji, öğretim, bakanlık, politika, hukuk, insanlarla ya da çevreyle ilgili konularda kariyer edinmeyi seçer. Global bir düşünce yapısı olan morlar seyahati sever. Müzikten hoşlanır ve bunu evrensel bir dil olarak görür. Morlar genellikle ünlü kişilerdir. Gerçek dışı hayaller kuran kişiler olarak da tanımlanabilirler. Hayatları, işleri, duyguları ve emelleri konusunda tutkulu olmaya gereksinim duyar; aksi takdirde hayatında çok önemli bir eksik olduğunu hisseder.
Rengin olumlu özelliklerini taşıyan sorlar canlı, hareketli ve ilham verici kişilerdir. Aradaki basamak ve detaylarla uğraşmadan, birinci basamaktan ellinci basamağa atlamak isterler. İnsanlar morların zekasına ve sezgilerine güvenir; bu yüzden onları liderlik koltuğuna oturtur. Morlar diğer insanların farklı olmasına –kültürel, ruhsal ya da politik açıdan- toleranslı bir şekilde yaklaşır ve herkesin ayrı bir yolda ilerlediğini kabul eder. İç sezileri kuvvetli olduğundan, karşılarındaki insanı hemen anlarlar ve maskelerinin altındaki gerçek yüzlerini görerek onları gerçek kişiliklerini yaşamaları için motive ederler.
Morlar bir şeye odaklandığında, yeteneklerinin önüne geçilemez; insanları ve olayları etkilerler. Çkok fazla görev üstlenmeye eğilimlidirler. Parayı kendilerine verdiği özgürlükten dolayı isterler. Böylece hayallerini gerçekleştirebilirler.
Rengin olumsuz etkisi altında olduklarında kaba, sabırsız, eleştirici ve bencil olabilirler. İleriyi göremeyen ve dar görüşlü insanlara öfkelenebilirler. Bazıları hayalleri içinde kaybolabilir ve atacakları adımları karıştırmalarına yol açabilir. Daha sonra kendilerini tatminsiz, kaybolmuş ve depresyonda hissedebilirler. Morlar çok yoğun duygular yaşadıkları için, yollarını kaybettiklerinde umutsuz ve ulaşılmaz olurlar. Genellikle bilinçli olarak, etrafındaki insanların acılarını üstlenirler. Morlar çoğunlukla hayallerine asla ulaşamayacağını ve bu dünyaya ait olmadıklarını düşünmeye eğilimlidirler.
Çivit Mavileri;
Çivit mavileri, bozulmamış manevi bir hafızayla doğmuş gibi görünen sıra dışı ruha sahiptirler. Çoğu, kim olduğunu ve nereden geldiğini hatırlarlar. Rengin olumlu etkisi altında olduklarında genellikle çok bilinçli, sezgileri kuvvetli, bağımsız, dürüst, cesur, iradeli ve hassas olurlar. Büyük bölümü, diğer hayatındaki önemli detayları göz önüne alırlar ya da semavi varlıklarla konuşur. Bazıları insanların aklını okuyabilir, bazıları ise bu tür başka şaşırtıcı yeteneklere sahip olur. Altıncı His filmindeki çocuk, Çivit Mavisinin özelliklerini yansıtmaktadır.
Çivit Mavileri genellikle inanılmaz güzel olurlar. Bazıları çift cinsiyetli gibi görünür –kadın, erkek, homoseksel, heteroseksüel, biseksüel ya da aseksüel olup olmadıklarını söylemek zordur. İçlerinde hem erkek hem kadın özelliklerini taşırlar. En önem verdikleri şey cinsiyetleri değil; ruhlarıdır. İnsanlarla ruhları aracılığıyla bağ kurarlar. Bu yüzden karşılarındaki insanın erkek ya da kadın olması ya da başka bir ırk ve uyruğa sahip olması öenmli değildir.
Rengin olumsuz etkisi altında olan Çivit Mavileri korkak, aklı karışık, bunalımlı, kontrolsüz ve kendine zarar veren kişiler olurlar. Hiç kimseyi dinlemez ve cezayla kontrol edilemezler. İçten içe acı çekerler; dengesinin bozuk olduğuna ve bir bütünlük bulunmadığına inandıkları dünyada mücadele verirler. Bazıları bu mutsuzluktan kurtulmak için uyuşturucuya ya da alkole başvurabilir.
Birçok aşk rengi, özellikle de morlar, çivit mavisi olduklarını düşünebilir, çünkü çivit mavilerinin inançları ve özellikleri kendilerinkiyle örtüşür. Her ne kadar dünyadaki çivit mavilerinin sayısı her geçen gün biraz daha artsa da, hepsi hala çocuktur. Morlar dünyaya yardımda bulunmaya, insanlar ıeğitmeye ve diğerleri için hayat standartlarını yükseltmeye çalışırken; çivit mavileri daha yeni ve manevi bir bilince sahiptir –bize evrensel bir varlık olarak sahip olduğumuz potansiyeli gösterirler.
Eflatunlar;
Bu, çocuk ruhlu kişiler hassas ve sadedir. Eflatunlar hayal dünyasında yaşamaya eğilimlidirler ve genellikle unutkan olurlar. Hayali bir kişilikleri vardır. Vücut sınırlarını zorlayan işler yapmaktan, başka boyutları ve hayatın güzel gerçeklerini keşfetmekten hoşlanırlar. Üç boyutlu dünyanın bütün gereksinimlerinden ve sorumluluklarından kaçarlar. Bir eflatunun gözünün içine bakarak orada birini görmek zordur.
Rengin olumlu etkilerini taşıdıkları zaman neşeli ve yaratıcı kişiler olurlar. Rüyalarında gördükleri büyülü ve hayali dünyaları, gerçek dünyaya taşıyan yazarlar, artistler ya da müzisyenler olabilirler. Trafik, gürültü ve betonlar arasında yaşamaktansa, güzel çiçek bahçeleriyle çevrili sakin ve kolay bir hayatı tercih ederler.
Rengin olumsuz etkisi altında olduklarında sarsıntıya uğrayabilirler. Fiziksel gerçeklik onlara soğuk ve sert gelir. Çok hassaslaştıklarında kolaylıkla incinebilir ve kırılabilirler. Sorumluluk gerektiren işler yapmakta ve para kazanmakta zorlanırlar. Bu da ailelerini ve arkadaşlarını sinirlendirir. Eflatunlar hayatın gerçekleriyle ilgilenmekten hoşlanmazlar ve kendilerine bakacak birine bağımlı olma eğilimindedirler. Bu da acınacak bir son yaşamalarına yol açar.
Fiziksel olarak kırılgan ve narin bir yapıları olduğundan, güçsüz ve zayıf görünürler. Birçoğunun solgun ve ruh gibi bembeyaz yüzleri vardır. Vücutlarına yoğunlaşmadıkları ve enerji alacak şekilde beslenmedikleri için geçirdikleri hastalıklar kronik bir hal alabilir. Bu aşırı hassas ve solgun yüzlü kişiler doktorları şaşkınlığa uğratır ve doktorlar adeta onları tedavi etmek istemez.
Kristaller;
Bunlar ‘auro bukalemunu’durlar. Kristal berraktır ve değişken küçük bir bukalemun gibidir. Kristal auralar, etrafındaki kişilere göre renk değiştirirler. Kristaller bu renklerin kişiliklerini, özelliklerini ve duygularını da alırlar. Sonuç olarak, rengin olumlu etkisi altında olduklarında herkesle uyum sağlarlar.
Kristaller çok azdır –dünyada kaç tane kristal olduğunu bilme çok zordur. Davranışları etrafındaki insanların rengine göre değiştiğinden onları tanımak güçleşir. Bir gün mavi, diğer gün yeşil olarak görünebilirler. Sonuç olarak fark edilenler dışında çok fazla kristal olması mümkündür.
Rengin olumlu etkisi altında olduklarında, çabuk düşünür ve öğrenirler. En iyi özelliklerinden biri insanı iyileştiren bir enerjile sahip olmalarıdır. Düşüncelerine ve duygularını bir kenara bırakarak, müşterilerinin kendi iyileştirme yeteneklerini su yüzüne çıkarabilirler.
Çok hassas oldukları için bir seferinde sadece bir kişiyi iyileştirebilirler. Etraflarında birçok insan olması sistemlerinde kısa devre oluşmasına yol açabilir. Birini iyileştirdikten sonra, auralarını yeniden dengelemek ve temizlemek için sakin bir yere gitme gereksinimi duyarlar. Bu sessiz kişiler hayatta verimli olabilmek için yüksek güçlerle ve manevi bir kaynakla ilişki içinde olmalıdır.
Rengin olumsuz etkisi altında olduklarında, fiziksel ve duygusal açıdan kırılgan olabilirler –genellikle solgun yüzlü ya da kronik hasta. Ayrıca kaybolmuş, aklı karışmış ve depresyonlu bir kişilik sergileyebilirler. İyileştirici yetenekleri bazen onları korkutabilir ya da ağır gelebilir; çünkü yeteneklerinin nasıl işe yaradığını anlayamazlar. Genellikle hayatta ne yapacaklarını bilemezler ve başkalarının onlara rehberlik etmesini beklerler. Kristaller, diğer insanların renklerini ve duygularını içine çekmeye eğilimli olduğu için, insanlar, rengin olumsuz etkilerini taşıyan kristallerle beraber olduklarında enerjilerinin çekildiğini hissedebilir.
Senem Öztürk
Kaynak: “Aşkın Renkleri”, Pamala Oslie, TAP Kitap, 2007

Alt 11-01-2009, 02:08 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen

alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough

bu test harikaydı paylaştığın için teşekkürler.
bu arada ben ten rengi çıktım:)
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-11-2009, 01:41 PM   #10 (permalink)
Teğmen

ciddi123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
6 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ciddi123 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: AŞKIN RENKLERİ YAZI DİZİSİ-1

paylaşım için teşekkürler çok keyifli bir test ve yazıydı. bu arada bende de 3 tane çıktı mavi mor çivit mavisi:)
ciddi123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks