Konu: üst benlik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 12:14 AM   #4 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: üst benlik

Alıntı:
üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar forumda üst benlikle ilgili ne bilgiler varsa ortaya dökülsün istiyorum.ben dost elimi üst benliğe uzatmak ve onunla kardeş gibi olmak istiyorum.günlük yaşamımda onu farkedebilmek ve bana vermek istediği bilgileri anlayabilmek istiyorum.bunu nasıl yapabilirim? yardım!!!!!!

ışık elçinin rehber rüyalar kitabı bu konularla ilgiliydi onu da ilk fırsatta alacam inşallah.
geçen hafta yaşadığım ama yeni anladığım bişey var:

hayal abladan bikaç hafta önce çekim yasası için meditasyon dosyası almıştım.çok fazla dinleyemedim yorgunluktan ama dinlediğim zaman kulaklıkla dinliyordum yatağıma uzanıp ve sonuna kadar deneyimlemem gerekirken ben 3-5 dakka geçmeden uyuyakalıyodum.ama ilk dinlediğimde yine uyuyakalmıştım iki hafta öncesiydi.ama kısa süre sonra bikaç saniyeliğine uyandım nedeni de sol bacağımdaki titreşimdi.sol dizimden yukarısı ve kalçam arasındaydı hissedip de uyandığım bu titreşim ki aslında bacağım titremiyordu enerji bedenim titriyordu.böyle anlamıştım.ama dün gece dinlerken meditasyonu titreşim kelimesini duyunca bu ilk titreşim deneyimi aklıma gelmişti.ilginç geldi bana.bunun bi anlamı olabilir mi? ya da bununla bi mesaj veriliyor olabilir mi? bilenlerden yardım bekliyorum.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla