01-12-2007, 01:09 AM
|
#5 (permalink)
|
Guest | Ynt: üst benlik sevgili üçgömlek önce özürler dilerim bana yönelttiğin mesajı yeni gördüm..istediğin meditasyon olsun..o kolay ilk firsatta yapıp rapid share yüklerim..ama bana bir kaç gün müsade et..
..meditasyonda yüksek benliğimizle buluşuruz da..ondan istediğimiz mesajlar başka başka yollarla gelebilir...yani meditasyon esnasında yüksek benliğimizle uzuuun uzuuun konuşup rehberlik almayız..istediğimiz cevaplar bazen okuduğumuz bir kitabın bir paragrafında, bazen seyrettiğimiz tv programındadır..evde uslu uslu otururken birden dışarı çıkmazsak olmaz durumuna gelip..kendimizi dışarı atarız..ve bizim sorumuzun cevabı hiç tanımadığımız bir insandanda gelebilir..meditasyon esnasında yüksek benliğimize kendisiyle daha rahat,ve onu daha kolay anlıyabileceğimiz bir iletişimde isteyebiliriz..isteğimiz mutlaka yerine gelir ama bu biraz zaman alır. sana gönderdiğim meditasyonu yaptığımız zaman ben enerji yükseltiyordum..eşzamanlı...21 gün sonra radyodan yayını kestik ama meditasyonu hala evinde yapan arkadaşlar var..ben onların bu meditasyonu yaparken enerjiyi alabilmeleri için bir portal oluşturdum..senin hissettiğin titreşim o olabilir...yüksek benlikle iletişim iç ses olarak tarif edilir...entellektüel zihnimizin çığırtkanlığı arasında duyduğumuz ve çoğu zaman dikkate almadığımız kibar, nazik ses iç sesimizdir..bunu dinlemeye gayret edersen zaman içinde daha belirgin algılarsın...bu meditasyonun faydası en etkili olarak, meditasyonu yaptıktan sonra günlük işlerimizle ilgilenip dikkatini vermediğin zaman görülür..umarım sorularına cevap verebilmişimdir..saygılı sevgiler.. |
| |