Konu: kuantum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 12:40 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: kuantum

kırılma noktamızın olduğu ilk sahneyi bulmanın en kolay yolu hafif meditasyon halinde kendimizi dinlerken kendi içsel yolculuğumuza doğru adım atmamızı sağlıyacak sorular sorarak basamak basamak basamak aşağyıa inebiliriz...

o konu ile ilgili olarak yazabiliriz... yazmaya başladıkça yorumsuz olarak düşüncelerimizi.. git gide derinleşerek konunun özüne doğru indiğimizin ve düşüncelerimizin bizi götürdüğü o ilk ana doğru birden hızlı ilerlemeye başlarız.. bu öyle bir hız olur ki yazmaya yetişemeyiz...

sorunlu olan konuyu temiz bir kağıda soru olarak yaz... o kağıdı cebine yada çantana koy.. yanında dolaştır... kağıdı hazırladıktan sonra evrene bu soru ile ilgili olarak anlayabileceğin cevapları sana ulaştırmasını dile.. ve farkındalığını yüksek tut.. kağıdı taşıdığın sürece yaşadığın duyduğun hissettiğin bazı duyumlar alacaksın.. o duyumları bir kenara yaz.. cevabın mutlaka yazdıklarının arasında olacaktır..

aklıma gelen örnek yollar şimdilik bunlar..

sevgiler..