Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 12:59 PM   #3 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: yazdığım mektupları yırtıp konfeti yaptım:) mutlu etti beni

ayçiçeğim.. ayın 7 sinde yazmışsın nası atladık biz senin bu yazdıklarını

hala aynı mı canım herşey ... yoksa bir dinginliğe eriştin mi...

hepimiizn gözünde aynı noktadasın.. büyük savaşçı.. her konunun üstesinden mutlaka gelir...

hepimizin bu tarz özellikleri var ama bazen büyük sorunları kuş tüyü hafifliğinde hallederken ufak sorunlar demir gibi ağır gelir..

bunlar aslında o büyük sorunların yansımalarıdır.. ve en nazlı olduğumuz kişiden çıkartırız acısını..
nasıl olsa bizi taşıyabaileceğine güvenerek.. bu tarz bir süreçten geçiyor ılabilirsin..

uzun süre zayıflıkların yerine gücü yaşadın hem kendi arzun ile hem sevenlerinin desteği ile..
şimdi diğer role bürünüp içinde ki o yanını dinliyor olabilirsin..

tabii bu ilişkinin sana kazandırdıkları ve kaybetirdiklerinin yanımasıda olabilir...

gittimi başından bu melankoli yoksa devam edip kovalımmı canım hepberaber..