bu gün moralmen çöküşteyim,dündende beter bir durumdayım ben yaaa.birileri bana yardım etsin çünkü çırpındıkça batıyorum son bir kaç gündür.pozitifliğimi kaybediyorum yavaş yavaş umudumu hayallerimi yaşama sevincimide kaybediyorum.
akşam o birtanecik biricik sevgilime askerdeyken yazdığım mektupların bazılarını yırtıp konfeti yaptım mesela sonra havaya attım hepsini
sanırım sıyırmaya başladım.işin kötüsü bundan mutluluk duydum
bir enerji bastı beni o anda herşeyi yırtıp konfeti yapma arzusuna kapıldım dedim duvar kağıtlarından mı başlasam acaba dusun.
tabii ben konfeti yaparken bircik sevgilim anlamsız gözlerle bana bakıyordu ne yaptığımı anlamaya çalışıyordu
bakma dedim ona anlayamazsın çünkü.mutlu olmak için konfeti yapıyorum bunlardan havaya atacağım güzel görünecek.sanırım iicene zıvanadan çıktım ben.telkinleri dinliyorum ama etkisini göremiyorum.önceden bir mutluluk ve huzur hali başgösterirdi bende şimdiyse bişey olmuyor.başımın ağrıması haricinde.ama onunda nedenini çözdüm:bilinçaltım telkinleri direkt olarak reddetmete programladı kendini sanırım.çözülemiyor bir türlü.sanki önüne bir set çekti o seti geçemez diyor bunlar.o seti çekmesinin nedenide belli set olmazsa ben yine mutluluk ve huzur haline bürüneceğim,yine her konuda herkes için kendim için elimden geleni yapacağım ama durup baktığımda kimsenin umursamadığını göreceğim ve bu gene benim çöküşüme neden olacak.hatta kendim bile umursayamıyorum kendi yaptuklarımı.
bir bönlük geldi üstüme yaaaa.off imdaat.bön bön bakıyorum herşeye.
sanki kimse beni anlamıyor.kimse beni dinlemiyor.azönce en yakın dostlarımdan birini aradım gel de konuşalım dertleşelim dedim yarın gelecek kısmetse.herkes gibi oda aynı şeyleri söyledi bana tabii sen hayatın belini kırdın herşeyin üstesinden gelirsin zamana bırak dedi.hahahah hangi zaman geriye gelmemek üzere sınırsızmışçasına harcadığımız zaman mı?
işteyim şuan gidip kendime ekmek üstü çokokrem yapacam şimdi ama yiyamayacğim.boğazımda düğümlenecek.bu melankoli nerden musallat oldu başımaa yaaaa.
hayret bişey yani de geeeeeet başımdan artııııkkk.yedin bitirdin beni evladıııımmmm...