son zamanlarda dinlediğim müziklerin bir etkisi olmuyor diye düşünmeye başladım.
Okuduğum ve anladığım kadarıyla genelde yaşanan bir durum bu.
Tahminim ilk başlardaki süratli değişme hızı olmuyor ilk başlarda süratli gözlemliyorsunuz ama zamanla değişimin ivmesi düşüyor. Değişim halen var ama artık süreç uzuyor belki bilmiyorum ustalar ne der, herkeste yaşanıyormu budurum. "topluluk onünde konuşma" yı dinliyorum bir kaç gündür belkide henüz değişimi tecrübe edecek bir fırsat da yakalamamış olmadan da kaynaklanıyor olabilir.
Ancak şu kanaate vardım ki; telkinlerin etkisini günlük, saatlik vs periyodlarla takip etmek iyi gelmiyor yada dur az telkin dinliyeyim bakayım farkları demek de doğru değil anladığım. sadece dinlemek gerekiyor, üsbtüne düşmeden sırayı takip ederek dinlemek ama dur bakıyım nasıl olmuşum diyerek kendimizi sınamak çozümsüzlük getiriyor.
Oyunlar konusunda: benim durumumdaki bir çok insanla tanışma fırsatı buldum bu oyun sayesinde şu uzayda geçmişte oynana online oyunlar var ya onları oynardım. Bırakmayı çok kez denemiştim. Nasıl oldu bilmiyorum dusun daha onceden "2 yıllık emeğim" dediğim oyundan soğumuş ve emek dediklerimin bir kıymeti harbiyesinin kalmamı olduğunu müşaahade ederek devrettim. şimdi donüp baktığımda hakikaten saçma geliyor ama o günün şartlarında mutlu olmuşum. Allah herkesi kurtarsın o tür oyunlardan hayatına paralel devam eden çok uzun süre başında bulunmayı gerektiren şeylerdi...