Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 11:19 AM   #46 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Eve gelir gelmez uyumak istediği ile ceelleşmek zorunda kalmıyorum eskisi kadar. Zaman zaman oluyor ama eskisi kadar yoğun değil. Evimi çok seviyorum. Yemek yeme isteği bazen kriz gibi geliyor istesemde bu bastıramıyorum gelip gidip atıştırmalar aç olmadan... Yemeğin içimdeki boşluğu doldurduğunu biliyorum. Henüz o boşluğu dolduracak birşey bulamadım. Üç gündür malzemelerimi getirdim spora inmek için dolapta bekliyor....
Çekim yasasının yansımalarını görmek istiyorum hayatımda kendi cümlelerimi kuramıyorum neyi nasıl çekmeliyim. Artık çok farkındayım birşeyi çok istemenin onu benden uzaklaştırdığını okadar çok istemişimki bazı şeyleri ben istedikçe onlar kaçmış bir ömür geçmiş kaçanları kovalamakla bak ben dostum uzaylı değilim sadece iyişeyler istiyorum hepimiz için demekle...
Bir aşamamıdır bilmiyorum ama artık çok fazla israrcı değilim isteklerimle...
İstediklerim öyle çok fazla şeyler değildi "büyük güzel bir aile, iyi ilişkiler birlikte geçiriilen hoş zamanlar birlikte bir pikniğe gitmek, belki bir yılbaşını kutlamak kocaman bir masada" böyle şeyler işte...
Herkez isterse güzel bir istek insanların içinde parçalanma bölünme, bölünerek birilerini suçlayarak bu negatif enerjilerle beslenerek mutlulğu bir yol açılıyorsa bırakalım mutlu olsunlar.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla