Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

siyah inciler

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri siyah inciler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet şeker haklısın kursta olunca değiştirilemiyomuş... denedim benimkinde ... bekleyelim bakalım biraz.. sonra hallederiz hele eğitimini bi tamamlasın...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

siyah inciler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2007, 03:26 PM   #41 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: siyah inciler

evet şeker haklısın kursta olunca değiştirilemiyomuş...

denedim benimkinde ...

bekleyelim bakalım biraz..

sonra hallederiz hele eğitimini bi tamamlasın

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 13-12-2007, 04:39 PM   #42 (permalink)
suzzy
Guest

siyah'cım civciv'in ömürlü olsun canım...adıda pek güzelmiş...
benimde limon adında balığım var birkaç günlük...ama ben onu bir kere beslemiştim...2 gündür bakıyorum davul gibi şişmiş,diyordu...

bu gün tekrar bir bakayım dedim...ne göreyim... çatlamak üzere olmuş...

anlamadım bu kerata biyerlerden benden gizli yiyecek'mi buluyor acaba... dusun
Alt 13-12-2007, 08:26 PM   #43 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Silvara is an unknown quantity at this point

Aa çok şeker senin civcivin, senin balığın, senin de kaplunbaağan. Hepsi uzun ömürlü olsun Bende alcam bi hayvan, bende isterim :P
Çok da bi kıskancımdır da bende hayvan isterimmm o zaman :P
Vallahi çatlıyor senin balık kaçak yem alıyor bence birileri mi besliyo acaba yoksa neden çatlasın hayvancağız alla alla dusun
Çok bir şekerler yahu hepsini bi öpesim geldiiii
Silvara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2007, 08:32 PM   #44 (permalink)
Üsteğmen

54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alamadımmmmm hayvan alamadımmmm param yetmediiiiii
Para biriktirmem lazımmmm
Alt 14-12-2007, 11:05 AM   #45 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point

Günaydım bugün onbeş dakika erken çıktım evden çıkarken aynadan kendime baştım eleştirmeden fazla kilolarıma aldırış etmeden sevgilerimi gönderdim kendime. Sürekli değişiyor kilom son 7 senedir bir gören bir dahaki sefer ne göreceğini kestiremiyor bunun 25-30 kiloya varan dönemleri oldu. Bazen artan bazen azalan. 36 dan 42-44 de 44'den 36ya sabitleyemiyorum birkaç aydırda istesemde veremiyorum. Artık istesemde kelimesini kullanmak istemiyorum. Çünkü istesemde diye birşey yok herşeyin bir karşılığı var bilincimde bilinçaltımda veremiyorsan mutlaka bilinçaltımı kendince bir çıkarımı bir neden sonuç ilişkisi var altında...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2007, 11:19 AM   #46 (permalink)
Üsteğmen

30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Eve gelir gelmez uyumak istediği ile ceelleşmek zorunda kalmıyorum eskisi kadar. Zaman zaman oluyor ama eskisi kadar yoğun değil. Evimi çok seviyorum. Yemek yeme isteği bazen kriz gibi geliyor istesemde bu bastıramıyorum gelip gidip atıştırmalar aç olmadan... Yemeğin içimdeki boşluğu doldurduğunu biliyorum. Henüz o boşluğu dolduracak birşey bulamadım. Üç gündür malzemelerimi getirdim spora inmek için dolapta bekliyor....
Çekim yasasının yansımalarını görmek istiyorum hayatımda kendi cümlelerimi kuramıyorum neyi nasıl çekmeliyim. Artık çok farkındayım birşeyi çok istemenin onu benden uzaklaştırdığını okadar çok istemişimki bazı şeyleri ben istedikçe onlar kaçmış bir ömür geçmiş kaçanları kovalamakla bak ben dostum uzaylı değilim sadece iyişeyler istiyorum hepimiz için demekle...
Bir aşamamıdır bilmiyorum ama artık çok fazla israrcı değilim isteklerimle...
İstediklerim öyle çok fazla şeyler değildi "büyük güzel bir aile, iyi ilişkiler birlikte geçiriilen hoş zamanlar birlikte bir pikniğe gitmek, belki bir yılbaşını kutlamak kocaman bir masada" böyle şeyler işte...
Herkez isterse güzel bir istek insanların içinde parçalanma bölünme, bölünerek birilerini suçlayarak bu negatif enerjilerle beslenerek mutlulğu bir yol açılıyorsa bırakalım mutlu olsunlar.
Alt 14-12-2007, 11:28 AM   #47 (permalink)
Üsteğmen

Günaydın siyah
Bu 36 dediğin beden sanırım. Aman 36 beden olup ne yapcan önemli olan sağlıklı olmak. Ama eğerki ben kilo vercem zayıflıcam felan diyorsan; diyetisyene git. en sağlıklı öyle zayıflarsın. Bir de spora git bence pilates aletli felan.
Öyle yemek isteği geliyorsa soy bir slatalık havuç felan onları ye.
Mesela havucu ve salatığı soy yanına da yeşil zeytin al sonra onları limonla ye süper güzel olur.
Ya da canın bişiyler yemek istedi gir mutfağa uzun uzun salatalık malzeme yıka. sonra da salata yap kendine; böylee marullu, domatesli, rokalı felan. Üzerine biraz sumak dök, zeytinyağı az biraz da limon harika olur.
Brokoli, havuç ve karnıbaharı haşla sonra dolaba koy soğusun. Soğudukları zaman üzerine sarımsaklı yoğurt dök, biraz sumak ekle onu ye.
Gerçekten çok lezzetli oluyor. Hem de besleyici.
Eğer bünyen bunlara alışırsa hem sağlıklı olursun hem de sağlıklı zayıflarsın.
Alt 14-12-2007, 11:35 AM   #48 (permalink)
Üsteğmen

Hayıır sanrım anlatımda bir eksiğim var. Şu anda 42 44 arası gidip geliyorum. Ayrıca bölgesel yağlanmalar beni çok rahatsız ediyor. Ve ben yemek yemeğe başladığım zaman aç olduğum için yemiyorum. Geçenler de kan tahlileri vs yaptırdım bazı anormallikler var.
Alt 14-12-2007, 11:40 AM   #49 (permalink)
asisler
Guest

ALLAH ım ben bu bayanların zayıflama sohbetlerine hasta oluyorum yaaaa
Alt 14-12-2007, 11:42 AM   #50 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
siyah Nickli Üyeden Alıntı
Hayıır sanrım anlatımda bir eksiğim var. Şu anda 42 44 arası gidip geliyorum. Ayrıca bölgesel yağlanmalar beni çok rahatsız ediyor. Ve ben yemek yemeğe başladığım zaman aç olduğum için yemiyorum. Geçenler de kan tahlileri vs yaptırdım bazı anormallikler var.
siyah'cım kan tahlili dışında hormon baktırdınmı acaba...troid..vs.
belki problemin hormonlarla ilgili olabilir,ki eğer hormonal bir sorunsa,tedavi+diyet önerilebilir canımmm

Bookmarks