Ynt: Bende aççam günlük :P Günaydın. Günlüğün hayırlı uğurlu olsun.
Yaşantında bukadar destek varken neden tat almıyorsun desteklenmekten... Annelere gelince anneler tabiiki kötü değil. Sadece rol dağılımı yanlış...
Ben kendi yolumda yürümek isteyen bir insanım gerekirse bunun bedelinide öderim. Benim annem dediğim dedik bir insan olmuştur her daim kendi isteklerini ter türlü yolu deneyerek yaptırmıştır. Her zaman nefret etmişimdir. İsitemedeğim birşeyi yapmaktan zorla yaptırmıştır...
Başkalarının seçimini yaşamak çok zordur. Annemin benim adıma yaptığı seçimleride yaşadım... Bu seçilmiş hayatta kendi bulmak içime sindirmek için çok çabaladım çok şeyden vazgeçtim çok canım yandı. Başkalarını seçimi içinde kendi dünyamı kurmaya çalıştım. Adım adım yorula yorula ağla zırlaya depresyona gire çıka... Bu süreç içinde sürekli karşımda onun çıkardığı zorluklar vardı... Onun seçiminde bile kendi yolumu bulmama izin vermiyordu...
İşte o noktada karar verdim kendi seçimlerimi yaşamaya.... Kendi seçimlerinizi yaşadığınızda daha kolay katlanıyorsunuz sıkıntıları...
Ben kendi durumumu yanı annemle yaşadığım sorunlu ilişkide artık bu durumu kabuletmeyi seçtim... Birşeyler düzelecekse yada düzelmeyecekse bu karşılıklı ikimizinde kararı olmalı....
Kendimi ve hayatın bana sunduğu hertürlü zorluğu ve kolaylığı seviyorum... Belki çok yoruldum çok üzüldüm ama daha çok kendimim artık. |