Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 03:26 PM   #20 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Bende aççam günlük :P

bravo kızlar..

şöyle bir düşünün hayatta başarmayı isteyipte başaramadığınız ne kaldı..belki istediğiniz yoldan gelmemiştir ama istekleriniz daima olmuştur..veya eşzamanlı olarak başka iyi bir şey olmuştur...EĞER BUGÜN AYAKTAYSANIZ VE DAHA İYİİSNİ NASIL YAPACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ..DEMEKKİ HER ŞEYİ BAŞARDINIZ...tüm bunları ben veya başkası yapmadı sizin için...HER ŞEYİ SİZ KENDİNİZ YAPTINIZ...BAŞARDINIZ..çocuklarınızla olan ilişkinizde istediğiniz gibi olacaktır..onlara çocuk muamelesi yapmayın...artık dünyaya gelenler..bizim bildiğimiz çocuklar değil önce indigolar geldi şimdide kristaller geliyor..onlarla kendi yaşıtınızmış gibi konuşun önemli şeyler konuşacağınız zaman...onlara tam gün ayırmak önemli değil...kaliteli zaman ayırmak önemli...birlikte olduğunuz zamanı verimli geçirmek önemli..buna dikkat edin yeter..çocuklarınız sizin en candan dostunuz...düşünsenize, 9 ay boyunca,aynı bedeni, aynı canı, aynı kanı kullandınız...atıyorum....kanınızdaki demire sizin ihtiyacınız varken hepsini ona verdiniz..BU BANADA LAZIM DEYİP..onların ihtiyacı olan şeyi asla esirgemediniz...verdiğiniz bu koşulsuz sevgi asla karşılıksız kalmaz..kalmıyor...katlanarak geri dönüyor..zamanı kaliteli kullanın ve hiç üzülmeyin emi..öptüm sizleri kocamaaaan ..