17-12-2007, 11:45 AM
|
#18 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Bende aççam günlük :P Afiyet olsun suuzycim, çok güzel yazmışsın. Evet bende denicem senin dediğini yapmaya :) Haklısın çok özlüyorlar hayatlarında onlar için önemli olan bizler varız. Ve ben kızıma istediği arzu ettiği haettiği sevgiyi göstermezsem kim göstercek o nerden bilcek onu ne kadar sevdiğimi?
Siyah, doğru diyorsun destek varken neden destek almaktan tat almıyorsun demişsin ya; işte sıkıntı yaratan da bu. Bu kadar insan destkelerken, yanımdakiler hep daha iyi olmamı beklerken, şımarmışmıyım acaba yada buldu da bunuyor muyum, nankörmüyüm neyim de neden böyle sinirliyim yada tersim diye işte sıkıntım. Yoksa destek var diye değil. Bu durum sıkıntı yapıyor çünkü aslında onlar sabrediyor ama ben sabretmiyorum belki, bazen kızım bile benden olgun davranıyor. İşte bu beni üzüyor, bu duruma üzüldükçe hırçınlaşıyorum, hırçınlaştıkca sinirli oluyorum ve yalnız kalmak, kaçmak istiyorum, onları daha fazla üzmemek adına belki. Kısır döngü gibi. sonra üzülüyorum, sonra yine hırçınlaşıyorum, nefret ediyorum kendimden, sonra tat almıyorum hayattan, tat almadıkca daha sinirli oluyorum, kızım ne bu nankörlük diyorum, neden böyle yapıyorum, neden sinirli oluyorum kahretsin diyorum, sonra yine sinirli oluyorum işte bu kısır döngüde yanımdakiler bişi diyince onlara yöneltiyorum belki o anki kendime olan kızgınlığımı. Ayy deli bişi bu bea deliriyomuyum neyim yahu? şaşkın dusun
ama tabii ki her zamanki gibi deniyeceğim yine yılmadan usanmadan şu siniri yenmek, stresi yenmek iiçin. Bilmiyorum ki bende. |
| |