öncelıkle hepınıze tesekkur etmek ıstıyorum. bana yalnız OLMADIGIMI hıssettırdıgınız ıcın.uzun suredır yazamdım bılıyorum. bu sure ıçınde telkınlerı dınledım fakat 3 gundur ıpodum bozuk.ve genelde dışarıda,okulda oldugum ıçın pek dınleyemedım telkınlerı
.dırek beynım otomatık düşüncelerı yolladı:
... 3 gun ara verdın. bu işide yarım yamalak yaptın. ne zaman iyileşınceye kadar dınleyebılceksın..
off bugun kursa gıttım.farkettımkı dışarıda yururken hep ya kendımı eleştrıyorum yada baskalrına gıpta edıyorum..neden boyleyım?neden kendımı sevemıyorum bı turlu?bıktım artık ınsanların benım hakkımda ne düşündüğünü düşünmektenn..bazen hiç olmadık zamnda olmadık yerde ..hadı bagır herkes duysun.dıyorum:.BENI kabul edersenız boyle kabul edın. sizin için degışmeyecegım.bende en az sızın kadar DEGERLIYIM.....
daladan dala atlıyorum belkıde.. nolur kusurumna bakmayın düşüncelerımı toparlamakta zorluk cekıyorum...
gecen gun okula gıdıyorum. otobusteyım.otobuse bındım gözlüğümün buharlasaması nedenıyle cıkarmam ve dıbımdekı ınsanları bıle zor seçebılmem dışında:) hersey ıyı hoş. 5 dakka gecmedı. ben şapır şapır terlemeye basladım.(genelde bunu yasıyorum) ellerım dolu. ne selpak alabılıyorum.
nede sacma düşüncelerımı dudurbılıyorum(yan tarafa donme,kımbılır cocuklar hakkımda ne dıyo,allahım ben neden normal degılım,şuraya bak delı gıbı terledım,iğrencte koktum,herkes bana bakıyo,dua etde tanıdık gormesın bu halde:(. ve bu düşüncelere en fazla 6-7 dakıka dayanabıldım.ınmemem gerekn yerde ındım
.ındım ama nasıl kızıyorum kendımeee..özeleştırı bonbardımanı baslıyo yıne malesef..
mp 3umu tamıre verdım. alınca ;inatla yıne yenı YENIDEN baslıyacagım.şimdilik bukadar..
sevgıler
ıykı varsınız ...