ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız öncelıkle hepınıze tesekkur etmek ıstıyorum. bana yalnız OLMADIGIMI hıssettırdıgınız ıcın.uzun suredır yazamdım bılıyorum. bu sure ıçınde telkınlerı dınledım fakat 3 gundur ıpodum bozuk.ve genelde dışarıda,okulda oldugum ıçın pek dınleyemedım telkınlerı .dırek beynım otomatık düşüncelerı yolladı: ... 3 gun ara verdın. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-12-2007, 07:12 PM
|
#11 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... öncelıkle hepınıze tesekkur etmek ıstıyorum. bana yalnız OLMADIGIMI hıssettırdıgınız ıcın.uzun suredır yazamdım bılıyorum. bu sure ıçınde telkınlerı dınledım fakat 3 gundur ıpodum bozuk.ve genelde dışarıda,okulda oldugum ıçın pek dınleyemedım telkınlerı .dırek beynım otomatık düşüncelerı yolladı: ... 3 gun ara verdın. bu işide yarım yamalak yaptın. ne zaman iyileşınceye kadar dınleyebılceksın..
off bugun kursa gıttım.farkettımkı dışarıda yururken hep ya kendımı eleştrıyorum yada baskalrına gıpta edıyorum..neden boyleyım?neden kendımı sevemıyorum bı turlu?bıktım artık ınsanların benım hakkımda ne düşündüğünü düşünmektenn..bazen hiç olmadık zamnda olmadık yerde ..hadı bagır herkes duysun.dıyorum:.BENI kabul edersenız boyle kabul edın. sizin için degışmeyecegım.bende en az sızın kadar DEGERLIYIM.....
daladan dala atlıyorum belkıde.. nolur kusurumna bakmayın düşüncelerımı toparlamakta zorluk cekıyorum...
gecen gun okula gıdıyorum. otobusteyım.otobuse bındım gözlüğümün buharlasaması nedenıyle cıkarmam ve dıbımdekı ınsanları bıle zor seçebılmem dışında:) hersey ıyı hoş. 5 dakka gecmedı. ben şapır şapır terlemeye basladım.(genelde bunu yasıyorum) ellerım dolu. ne selpak alabılıyorum. nede sacma düşüncelerımı dudurbılıyorum(yan tarafa donme,kımbılır cocuklar hakkımda ne dıyo,allahım ben neden normal degılım,şuraya bak delı gıbı terledım,iğrencte koktum,herkes bana bakıyo,dua etde tanıdık gormesın bu halde:(. ve bu düşüncelere en fazla 6-7 dakıka dayanabıldım.ınmemem gerekn yerde ındım .ındım ama nasıl kızıyorum kendımeee..özeleştırı bonbardımanı baslıyo yıne malesef..
mp 3umu tamıre verdım. alınca ;inatla yıne yenı YENIDEN baslıyacagım.şimdilik bukadar..
sevgıler
ıykı varsınız ... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
30-12-2007, 12:30 AM
|
#12 (permalink)
| Guest | Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... selam
anti depresan aramıza hoşgeldin.canım bu yaşta bu depresanlık niye.böle devam edersen olmak istediğin sen olamazsın başkasının istediği sen olursun.hep başkaları için yaşarsın.üzülür kırılırsın ve kimse senin için üzülmez ve hep daha fazlasını isterler.bende yaşadım aynılarını.yok iyi evlat olayım yok iyi öğrenci olayım yok iyi işçi olayım hep iyi olayım kimseyi üzmemeyim herkesin istediği gibi olayım kimse benim için kötü düşünmesin hep böle düşündüm ama şunu öğrendimki asla herkesi memnun edemezsin.en iyisini yapsan bile mutlaka beğenmeyen çıkacaktır.onun için kendini fazla sıkma bazı şeyleri oluruna bırak kendine zaman ayır.senden başka sen yok bu dünyada bunu unutma ve hayatın tekrarıda yok güzel yaşa mutlu kendi istediğin sevdiğin hayatı yaşa.mutlu sağlıklı keyifli güzel bir yaşantı diliyorum sana. |
| |
30-12-2007, 08:05 AM
|
#13 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... merhaba anti depresan
aramıza hoşgeldin..yazdıklarını okudum..asla yanlız değilsin..sen istediğin sürece bizler bundan sonra ki yaşamında seninle birlikteyiz..daha o kadar gençsin ki..ve çokta şanslısın..burayı bu kadar erken keşfetmen ve değişime açık olman bile kendinin farkındalığına attığın ilk adımın aslında..kendinde var olanları biliyorsun ve bunlar seni rahatsız etmeye başlamış..kendini hiçbir zaman suçlama,kendine kızma olduğun gibi kabul et kendini..değişime aç kendini..sözlerin bile hayata etkisi büyük..sözlerine dikkat et..kendimi berbat hissediyorum yerine,ben harikayım,harika hissediyorumu seç...sitemizi detaylı bir şekilde dolaş..aradığın her sorunun cevabının hangi kelimelerde saklı olduğunu bulmaya çalış..önce ne istediğine karar ver..istemek almanın yarısıdır..her insan gibi sende harikasın..sende kimbilir ne meziyetler var,başkasında olmayan..özelsin...lütfen bunu unutma!ayna çalışması yaparsan ve telkinleri de dinlersen zaman içinde kendindeki değişimide farkedeceksin...şüphe duyma..hepimizde ne hikayeler var yaşanmış.. sebep her ne olursa olsun,çok yada az,sonuçta gözümüzden akıttığımız o inci tanelerimiz varya,işte onlar çok değerli..onları kullanmak istediğinde,hak ettiği şekilde kullanmanı öneririm..SEN,herşeyin en özelini ve güzelini hak ediyorsun..öğretilmişliklerden kurtulmaya çalış...nasıl mı?önce telkinleri sırasıyla dinle...telkinleri ben ilk dinlemeye başladığımda,tereddüt etmeden dinledim..acaba faydası var mı yok mu demeden..o kadar bunalmıştım ki artık bunları düşünmeye direncim bile yoktu..bazılarımız etkisini bir kaç günde görürken ben sadece tek bir telkini aylarca dinledim..inanmazsın 2. telkine daha yeni başladım..kendimi hazır hissedemedim bir türlü..oysa yazan arkadaşlarımın paylaşımlarını okuyordum..ben neden böyleyim diye kimseye sormadım bile..çünkü biliyordum..aceleci bir yapım vardı...telkinleri dinlemeden önce olsaydı..hepsini ilk başta sıraya koyar ve ard arda dinledim..ama öyle yapamadım..içimdeki sesi dinledim ilk defa..ve o ses bana acele etme diyordu..güzellik uzmanı arkadaşlarım bilirler..hiç temizlenmemiş bir cilde ilk temizlik işlemi uygulandığında,cilt temizlenir...ancak bir müddet kusma etkisi gösterir..işlem cildin alt tabakasına kadar uygulandığı için,temizliği hemen kabul etmez..sonrasında kusma dediğimiz durum ortaya çıkar..sivilcelenmeler olabilir..sorunlar yaşanabilir..ama kısa sürer..sonrasında kabul eder,detaylı temizliği..neden?alışmadığı bir işlem gerçekleşmiştir..gözenekler açılmıştır..cilt hava almaya başlamıştır..derinlerdeki yağbutonları alınmıştır..kısacası arınmışlık,alışılmışlığı kamçılar...
ben telkinleri,cilt temizleme işlemine benzetirim..telkinlerde beynimizde aynı işlemi görüyor..bu da ruhumuza ve bedenimize yansıyor..kabullenemiyoruz ilk başta..alışmışız,öğrendiğimiz sözde doğrularımızın kazınması bizi rahatsız ediyor..hem istemiyoruz,hemde bırakamaıyoruz..
sevgili anti depresan..bunları yazıyorum,sadece ben değil,farkındaysan sitede bulunan bir çok arkadaşımda sana bildiklerini anlatıyor..sen bizi,bizde seni tanımıyoruz..ama acın bizide acıtıyor..sorunun bizimde sorunumuz oluyor bir anda..biz seni seviyoruz..çıkarsız ve karşılıksız..burada olman senin ve bizim için ayrı bir sevinç..senden öğreneceğimiz kimbilir neler var..ben inanıyorum ki,zamanla bu durumdan kurtulup mutluluk satırlarını bizlerle paylaşacaksın..sevgi ve saygılarımla..
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. | Offline
| |
30-12-2007, 12:45 PM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... merhaba anti depresan,
bece kendini bu kadar suclama, biraz rahat ol!! herkes mukemmel degil ki sen kendin mukemmel olmaya addediyorsun!!! herseyin bir cozumu vardir onemli oln en azami olcuye indiriebilmek gerisini ise artik yapabilecegimiz bir sey yoktur dicez, yani allah tan dir dicez!!!
hadi kendni bu kadar uzme, valla vicdanim sizladi senin icin lutfen kendine iyi davran!!
hadi iyi gunler | Offline
| |
31-12-2007, 04:40 PM
|
#15 (permalink)
|
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... mERhAbAlAr uZuN ZAmAnDıR Ilk dEfa kEnDıMı ıyI HıSSEDyOrUm.
AmAn MaŞaLLAh DeYıN.:) wave
deDıM hEp kötÜ hAlLErIMımI pAyLaSacAgIM dOsTLaRıMlA.
bı DeFAdA ıYı HaLImI gÖrSÜnlEr
yıLbAşI dIyEMıdIr NeDIr.
UmaRım ÇaBuk sOnmEz Bu MutlUlUgUm
iÇİmDEn GelDi.SıZe Bı YeNIyIL MEsaJI YOllAyyIm
Sevgili Dostlarım!...
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dügünler, eglenceler ve tatli sürprizler olsun...
Tatlılar olsun ...
Kazandibi, kekler, az sekerli kahveler, görüşmek için telefonlar olsun ...
Bulusmalar olsun, kavusmalar olsun...
BIZ olsun BEN olmasin ...
Mutluluk parayla, eglence zoraki olmasin !...
Vee.. bir kere söylensin, yeter olsun !...
En önemlisi Sevgi olsun !..
Ask olsun !...
Hersey gönlünüzce olsun !...
Daha n'oolsun ?!....
YENI YILINIZ SIMDIDEN KUTLU OLSUN !....
Sevgiler... | Offline
| |
02-01-2008, 02:35 PM
|
#16 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum...
harikasın... maşallahhhh....
hep beraber nice mutlu güzel seneler geçirelim...
2008 de senden hep mutlu haberler duyalım inşallah tatlım..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
05-01-2008, 05:50 AM
|
#17 (permalink)
|
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum...
herkesee koccaman gunaydınlarrrrrrr
az önce uyandım. uyku tutmadı.bıraz ders calışayım dedım.malesf o da olmadı.
hemn gırdım nete.dedım bakayım bızım sıte ne alemde?
az önce 5 buyuk gofret+1 tukuyu mıdeme ındırdım.(normalde KRIZIMgelmedıgı muddetce!!! adetım degıldır,sabahın köründe yemek yemek,hele hele tatlı ıle güne baslamak)daha öncede soyledıgım gıbı benım yemek krızlerım vardı.yedımmı bıdaha zor tutuyorum kendımı.ardı arkası kesılmıyor.ve sonrasında pışmanlıklar,kendımı degersız hıssetmeler,kısacası depresyon halı...
fakat bu DEFA farklı olacak.söz verdım KENDIME.bu defa bu yıyeceklerın arkası gelmeyecek.çünkü aynı şeylerı yasamk ıstemıyorum.yanı bu olayı abartmayacagım.tamam yedıysem yedım. afıyet olsun bana:)..hem psıkologm ne demıştı bana?
'' dün görüşmeye gıttımde..bu tür rahatsızlıklar bıanda geçmez. zamanla gecer.ve yeme atakların,yada kendını degersız hıssettıgın anlar TABIKIolacak.onemlı olan O ANDAN sonrası. pişmanlık,suçluluk YERINE EVET bunu nasıl ben yaptysam bundanda ancak BEN kurtulabılırm. sonuçta HERŞEY(allahın verdıgı ırade ıle)benım elımde.YETERKI ısteyeyımmm..
evet dostlarım şuan boyle düşünüyorum.yaşamı sorun halıne getiren bu krızler topluluğundan oluşan zıncırın bır parcasını dahi olsa kırabılmekten dolayıı GAYET mutluyumm.hepınıze sevgılerrr | Offline
| |
05-01-2008, 06:59 AM
|
#18 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... harika gidiyosun...
afiyet bal şeker olsun..
bende uyandım sabah sabah..
dün fazla bişi yememiştimde sabah sabah okkalı bi kahvaltı yaptım...
acıkmışım ..
sabah ta değil kargalar bile uyanmadı ama.. wave
şimdi de meyve suyumu içip kar yağışı seyrediyorum her yer bembeyaz..
utanmasam dışarı çıkıcam da komşular hırsız var sanar diye uslu uslu oturup forum içi tur atıyom..
antidepresancım gurur duy canım kendinle..
kilo da gider depresif haller de gider...
doğarken hiç birisi senin yanında değildi..
yaşarken de bırakma iradesine sahipsin dediğin gibi..
hazır olduğunda kurtulmak istediğin her şeyi sevgi ile uğurla ..
serbest bırak onları ve yerlerine arzu ettiğin yeni mutlu duyguları davet et..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
05-01-2008, 12:48 PM
|
#19 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... mükemmel
çok iyi gidiyorsun....daha pozitif gördüm seni
bende de oluyor zaman zaman bu aşırı yemeler..özellikle kızgın olduğum da..yanlız bir şeyi keşfettim kendimde..kural koyduğum zaman o kurallara uyuyorum..kendi kendime yeme listesi yaptım..karar aldım,bunlardan şu kadar yiyeceğim..ve yemeyeceğim diye...neredeyse 1 haftadır uyguluyorum..takıntılarımdan kurtulmak için tabi..kilo fazlam çok değil ama kışın nedense iştahım açılıyor..yazın daha az abur cubur yerken kışın fazlalaşıyor..ama bunların bile sözlerimle bağlantılı olduğunu gördüm..gerçektende sözlerin hayata etkisi çok büyük..soğuk havaları sevmem derim ve hasta olurum..sıcak havalarda neşeliyimdir derim ve öyle olur..bunları fark ettiğim içinde yeni bir karar alma aşamasındayım..aklıma geldikçe olumsuz olan herşeyi dünmüş gibi...olumluları da andaymış gibi yazmaya gayret edicem..mesela;önceden sıkıldıkça yemek yerdim,artık sıkılmak beni etkilemiyor..her zaman ki gibi sağlıklı besleniyorum...gibi.. wave
shamanımın da dediği gibi..hazır olduğunda kurtulmak istediğin herşeyi sevgi ile uğurla...
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. | Offline
| |
05-01-2008, 01:25 PM
|
#20 (permalink)
| Guest | Ynt: ŞUandanITIBARENherşeyeSIFIRDANbaşlıyorum... Canım benim senin adına çok seviniyorum...
Bu ara bende çok aşırı yiyorum,ama eskisinden farklı olarak artık o pişmanlıklar ve huzursuzluklar yok...Umursamıyorum,kendimi formda ve güzel hissediyorum...Böyle düşündükçe öyle olmasan bile evrene sağlıklı,ince formda olduğunun sinyallerini gönderirsin ve evrende bu sinyalleri alıp değerlendiriyor...Hergün aynaya baktığında şükretmek,huzurlu ve güzel olduğunu düşünerek bakmak insana çok iyi geliyor... |
| | | |