elbette guardian..hayata sadece ekonomiden ibaretmiş gibi bakmıyorum..mutluluk ekonomik güçte saklı olsaydı,sanırım bu güce sahip olan bir çok insan da mutlu olurdu..fakat onların da mutlu olamadığını biliyoruz..öğretilmişlikler o kadar fazla ki hayatımızda..bizler mutlu olmamız gereken bir çok şeyleri kendi hayatımızda barındırmamıza rağmen,yinede mutlu olamıyoruz..ya da olamayan bir çok insan var..kimimiz ufak bir tebessümle mutlu olmayı başarırken..kimimizin önüne en pahalı hediyeler konsa bile mutlu olamayabiliyor..kendimizi keşfettikçe,farkındalıklarımız artmaya başladıkça mutlu olmanın yollarını da görebiliyoruz...yazdığım yazılar bir kitaptan alıntıdır...çoğumuzun okuduğu bir çok kitapta bize kişisel gelişimimizde yol göstermeye çalışan nitelikleri taşır..okuyup uygulamak bizlere kalmış elbette..okuyup yorum yapmanız daha iyi olurdu diye düşünüyorum..her ne kadar mutluluğu kendi pencerenizden yakalamış olsanızda..yazılarda zaten hayata ekonomiden ibaretmiş gibi bakarsanız mutlu olursunuz diye yazmıyor..aksine mutluluğun yöntemlerini anlatıyor..bunları buraya eklerken aslında bir çoğumuzun bunları bildiğini düşünerek ekledim..eklemeye devam da edicem..unuttuğumuz o kadar çok şey var ki yaşama dair...bilsek bile tekrarında fayda var diye düşünüyorum..okuyup okumamak,katılıp katılmamak herkezin kendi özgür iradesine kalmış..bin biliyorsak bile,gel danış bir bilene,,sözünden yola çıkarak,okuyacağım her yazının içindeki kelimelerin yada cümlelerin hangisinin bana ışık olacağına bakarım daha çok..mutlu olmayı bilen ve uygulayanlara diyeceğim tek sözse,tebrikler...sevgi ve saygılarımla..