Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2009, 09:33 PM   #63 (permalink)
esen27
Teğmen

esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough

Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aysunt cum hayatindaki degisim ne kadar da güzel.. Seni özellikle tebrik ediyorum... Istedigin icin .. Cünkü bunu sen yapmak istedin Lütfen asislerine devam et yazdiklarini birakma...

Sana kendimden kisacaik bir örnek vermek istiyorum.. Benimde bundan 10 yil kadar önce bir defterim vardi.. Durmadan birseyler yazardim.. Birgun aniden dedim ki .. Sanki birsey bana yazdirdi.. Bu duyguyu tarif etmem mümkün degil.. Monange sen artik burada yasamiyorsun.. Sen yasamak istedigin yerde olacaksin.. Buralari terkedeceksin... Belki uzakta olacaksin ama mutlu ve huzuru bulacaksin o uzaklarda... Bunu soyledigim arkadaslarimin akline hep kötü seyler geldi.. Tahmin edebilirsin sende sanirim.. Ama ben tam tersi neresi bile oldugunu bilmedigim yerin gitme vaktini inanilmaz bir güyle cekiyordum kendime.. Her ortamda arkadaslarima " Ben birgün gidicem buralardan sehir de degistirmicem ülke degistiricem " diyordum.. Herkes bana saskinlikla bakiyordu... Ve birgün aradan zaman gecti.. Hic aklimda bu yokken.. Sadece hayatla ilgili problemlerim vardi... Annemin cok yakin bir arkadasi beni aradi ve dedi ki ; Cabuk dedi isinden izin al hemen yanima gel.. 2 haftada olsa yanimda tatil yapicaz beraberce dedi.. Kendisi Belcika daydi.. Senelerce izin kullanmama ragmen mümkün gözukmuyordu ( siimdi uzatmiyim ) cok entresan seyler oldu calistigim is yeri 10 gün icinde sirketi kapatma karari aldi.. Ve ben serbesttim.. Hemen bilet aldim 2 gün icinde atladim gittim.. Tam 1,5 ay kaldim
Benim icin mukemmeldi.. Nasilda kendime geldim.. Artik dönmeliydim.. Calismam gerekiyordu.. Döner dönmez is buldum.. Ama yapamiyordum daraliyordum . bunaliyordum.. Dedim ki hayir buralar bana gore degil.. Ben gidiyorum dedim.. Ve hemen o gece ailemin yanina gittim konuyu anlattim.. Hemen beni desteklediler.. 1 hafta icinde valizlerimi topladim ver elini Belcikaaaaaa..... Ve kendi istedigimle arzumla buraya yerlestim.. Ilk baslarda zor gibi gözüksede herkese benim icin hic öyle olmadi... Simdi cok mutlu ve huzurluyum.. Allahima binlerce sükürler olsun...

Cünkü bunu ben istedim.. Ben yaptim , ben cesaret ettim... Evrende bana yapabilme gücü verdi... Sükürler olsun.. 96

merhabalar
ben sitele yeni tanıştim
ve yazınızı büyük bir ilgiyle okudum
çok etkilendim .bu konularda biraz bilgim vardı ama hiç denmemiştim
yazınızı okurken kararlı bir şekilde
bazı adımlar atmam gerektiğini hisetim.
sadece okuyup dinlemek veya kararlı olmak demekki yetmiyor
bu yazınız bana
çok iyi geldi
çokkkkkk teşekkürler
saygılar

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA