arkadaşlar az önce yani yaklaşık iki saat önce yaşadım.olayı şöyle anlatayım.yaklaşık yirmi gün önce bi şeye takıldım.kendi kendime dedim acaba antalyaya yerleşeyim mi.hiçbir tanıdığım da yok ama orda.sonra çekim yasasını kullanayım bakalım dedim tam olmasa da yarım karar verdim yani yirmi gün önce.sonra bikaç defa hayal ettim kendimi.bir hafta sonra da vazgeçtim gitmekten :) kolay karar veren tip değilimdir de :) neyse ben bıraktım çekimi hemen hemen on gün sonra yani bugün öğleyin arkadaşla bi kafeye gittik.o başka arkadaşlarıyla muhabbet ederken ben kafede birkaç volta attım :) bi oraya bi buraya.neyse biraz dükkanın önünde durayım hava alayım dedim.çıktım ki o esnada yoldan geçen tam olarak muhabbetim olmayan sadece yolda selamlaştığım birini gördüm selamlaştık ve yanıma geldi.hal hatır faslını geçtik.üniversitede muhasebe okuduğunu söyledi.iyi güzel dedim.bitirince mekanını açarsın kendin.zaten öyle yapacam dedi.burda değil ama antalyada açacam dedi. bende ampuller yandı tabi 
  hemen aklıma geldi benim antalya fikri.neyse kim var orda da oraya gidecen diye sordum dayımın şirketi var onunla çalışacaz falan dedi.tesadüften öte dayısı da benimle aynı sektörde iş yapıyormuş.çocuğa dayınla tanıştır beni deseydim antalyadan işi ayarlıcaktım nerdeyse ama vazgeçmiştim on gün önce :)  herkese sevgiler.