21-12-2007, 01:31 AM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çekim yasası ile ilgili anılarımız ve deneyimlerimiz Olumlamaların çekim yasasını çalıştırmakta etkisi çok büyük, pozitif olabilmek dileğini gerçek gibi kabul etmek ve dileğinin gerçekleşeğinden emin olmak ve daha birçok yol var çekim yasasını çalıştırmakta ve safça kalpten dilemek , şükretmek.Son çekim yasası örneğim işyerimdeyim bir gün bilgisayarda çalan parçalardan çok sıkıldım ve radyo dinlemeye karar verdim herhangi bir radyoyu açtım radyodaki konu çekim yasasıydı tam da benim ilgilendiğim bir konu ilgimi çekti ayrıca etrafta bu konuyla ilgilenen çok fazla insan yok, telkinlerden , the secrettan bahsedince , çekim yasasını, olumlu düşünmenin , bilinçaltımızın gücünü anlatınca insanlar biraz tuhaf karşılıyor , neyse radyoda çekim yasasından ve kuantumdan bahsediliyordu ve bir kitap tanıtımı vardı, bazı dinleyicilere mesaj atanlara kitabı hediye ediyorlardı, ben de iki mesaj attım ve kitabı okumayı gerçekten çok istedim ismi kuantum başarı 2-3 gün sonra eve geldiğimde kitabın adresime gönderildiğini gördüm ve çok sevindim çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
| |