Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 10:42 PM   #95 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Alıntı:
dygblmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana yardımcı olurum yapman gerekenler konusunda her zaman..kendine güven çok önemli..bence uzun bi süre kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinlemelisin ..sadece bu ikisini..başka bişey eklemeden kanımca tabi..korkmamadan göğsünü gere gere sölediğin yanlış doğru farketmez..konuşabilmelisin..konuşabildiğin zaman 'ben bunu yapabiliyorum bakın' elektriğini insanlara yayacaksın konuştuğun anda..onlar senin gözünün içine baktıkça sende onlara bakacaksın korkmadan! ve diyeceksin ki kendine benkonuşurken onlara konuşabiliorum elektriğini yayacağım ve onlar bu elektrkle etkisiz hale gelecekler..ve ben konuşmamı bitireceğim gönül rahatlığıyla sanki evde aynaya bakarak konuşuyormuş gibi kimse yokmuş gibi..onları etkisiz hale hatta seni onaylar hale getirmen için onların elektriğini halt etmen lazımm hiç zor değil bu yeter ki kalk ayağa ya da cvp ver söylenene..sen kendini çok rahat anlatabiliyorsun bak karşılıklı konuşabiliyorum seninle..sen benim dilimden anlıyorsun bize teşekkür ediyorsun..bende senin dilinden anlıyorum..cümlelerin güzelliği vurguların kalıbı içtenliğin anlatışına öyle bir yansıyor ki ben inanamadım senin konuşamadığına kızarıp bozardığına..sen yapabilirsin çünkü sen kendini ifade edebiliyorsun...gör bunu..
o elektiriği bi yayabilsem beni daha susturamazlar zaten yılların birikimiyle:)yazarken az çok anlatıyorum evet ama gel de bunu insanların karşısında yap:( bi de gerçi şunu farkettim artık bir iki kişiyle konuşurken de fena değil yürüyor gibi ama kalabalık karşısında konuşmak ölüm gibi.hatta kalabalığa girmek elim ayağıma dolaşıyo:( bugün mesela, malum staja gidiyorum, staj hocamla teneffüslerde konuşuyorum, ödev konusu filan söyledim mesela üniteleri inceleyip o da derse girer girmez benim söylediğim konuyu proje konusu gibi verdi,çok hoşuma gitti:), konulara baktığımda oyunlar geldi aklıma, bunlarla öğretilebilir diye düşündüm, hoca bu heyecanımı görünce 'istersen sen anlat bu dersi' dedi ama o kalabalığın önüne çıkınca dilim dolancak, konuşamıycam, söyleyeceklerimi unutucam diye (önceden yaşadım bunları biliyorum) hemen 'yok hocam şuan anlatamam siz devam edin.' dedim.içimden bi sürü şey geçiyo ama gayet güzel yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum:(
ama bundan sonra herşey değişcek inşallah sizlerin de sayesinde..:)