phantommun günlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
dygblmz Nickli Üyeden Alıntı
inanç eksikliği olduğuna inanmıştım..tam yürekten istemiyorsun gücün yok sabrın yok erteliyorsun tembellik var..planların yarım kalıyor sonucunda mutsuz hissediyorsun kendini..aynı şeyleri bende yaşadım..iradesizlikten ve hep içimizde yaşamaktan her şeyi..ama bak bana..çok fazla karamsar biri söylüyor sana ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
17-03-2009, 07:39 PM
|
#91 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: dygblmz Nickli Üyeden Alıntı
inanç eksikliği olduğuna inanmıştım..tam yürekten istemiyorsun gücün yok sabrın yok erteliyorsun tembellik var..planların yarım kalıyor sonucunda mutsuz hissediyorsun kendini..aynı şeyleri bende yaşadım..iradesizlikten ve hep içimizde yaşamaktan her şeyi..ama bak bana..çok fazla karamsar biri söylüyor sana bunarı..BEN DEĞİŞİMİ YAŞIYORUM ŞUAN DA!prof biri değilimbu konuda çok fazla bilgim yok..kendi çapımda yaptığım ve kendimi yönlendirdiğim şeylerle bunları düşünebiliyorum..sınavlarım bitsin kendimi bu muhabbete adayacağım..umarım o zaman daha çok faydam olur sana..
işte dediğim gibi inanman için bir şeylerin peşine düşmelisin..BU KONUŞTUĞUMUZ ŞEYLER GERÇEK! sonuçları var..insanlar yaşıyorlar hayatı değişen insanlar var! neden onlardan biri olmayasın düşün bi! neden düzenini değiştirmeyesin! inanıyormuş gibi YAŞA bi süre..inanıyormuş gibi KANDIRMA KENDİNİ!...bi anda karar verip bi ada cayma..misal evdesin boş geçiriyorsun ne ypmalıyım diye düşünüyorsun aklına fikir geldi evren yolluyor sana bak cd alıp film izle diyor..şimdi kim gidip alacak deme kalk git ve al..amaaann dediğin an kafanda bi ışık yak..ve de ki kendine.. ben değişimi seçtim değişimde amaann boşverr kalsınn bilmem ne..bunlara yer yok de!! ve yap o andaa..
bak bende yeni toparlanıyorum neler yapıyorum günüm felsefe yapmakla geçiyor her yerde bana inanmayanlar oluyor hatta gülüyorlar ama bu gerçek..bununla ilgili kitaplar okumalısın..
ve gerçekten inanmadan istemeden hiç bişeyin üstesinden gelemezsin..ilk inancını kazan..bu konularla ilgili kitaplar oku seni heveslendirecek kitaplar...eminimmm!!! başaracaksın o zaman!! |
ya walla çok haklısın..demekki inandığım için değil kendimi kandırdığım bi süreliğine avuttuğum için böyle oluyormuş:) ama dediğim gibi korkularım var..mükemmel olamayacağımı, hata yapacağımı düşündüğüm için hiç bişi yapamıyorum saçmalığa bakar mısın??bunun ne derece aciz bi durum olduğunun ölesiye farkındayım ama içimde sınırlarım var..yerleşmiş taş gibi olmuşlar..misal bişeye itiraz edip hakkımı savuncam; içimdeki sess :'pişşt sen sus bakimm aaa şimdi hiç oluyo mu insanların düzenini bozcaksın, sonra sana ne biçim insan ne biçim kız diyecekler, hem çokta emin değilsin ya düşündüğün yanlışsa, ya birisi kızarsa ya alay ederlerse?..'
gibisinden bi saldırıyla beni engelliyor anlatabiliyo muyum??bütün bunlar çok saçma ve dayanaksız ama bugüne kadar yenemedim..belki de gerçekten istemedim bilmiyorum..zaten bugüne kadar yaşadığım hiç bi duygunun da gerçek olduğuna inanmadım kii!!
gerçekten desteğinize çok ihtiyacım var..çünkü bu iş benim tekelime kalırsa yine kaçabilirm :P(kendimden)bişiler yapmam lazım ama nerden başlayayım napayım bilmiyorum..bi de bu sene kpss,staj okuldaki hocalar..biyerden başlayıp aşama aşama gitmem lazım..istikrarı sağlayıp geriye hiç bakmadan güzel şeylere doğru ilerlemem lazım.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | Offline
| |
17-03-2009, 07:58 PM
|
#92 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 10
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| off ya seni etkileyebildiysek ne mutlu bize..kendi adıma çok seviniyorum amacım istedğim bu yönde..seni kandırmak değil amac görmediğin şeyleri göstermeye çalıştım..görmeni istiyorum çünkü bu var olan bişe mantıklı ol hayatımızı böyle geçiremeyiz dimi:))
kafan çok karışık tahmin etmiştim..braz kendini dinle iyi yada kötü hiç bişe düşünmeden bir süre kendini dinle canm..:)) kolay gelsin sana..:))
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
*MÜMİN SEKMAN* | Offline
| |
17-03-2009, 08:07 PM
|
#93 (permalink)
| Teğmen
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
ya walla çok haklısın..demekki inandığım için değil kendimi kandırdığım bi süreliğine avuttuğum için böyle oluyormuş:) ama dediğim gibi korkularım var..mükemmel olamayacağımı, hata yapacağımı düşündüğüm için hiç bişi yapamıyorum saçmalığa bakar mısın??bunun ne derece aciz bi durum olduğunun ölesiye farkındayım ama içimde sınırlarım var..yerleşmiş taş gibi olmuşlar..misal bişeye itiraz edip hakkımı savuncam; içimdeki sess :'pişşt sen sus bakimm aaa şimdi hiç oluyo mu insanların düzenini bozcaksın, sonra sana ne biçim insan ne biçim kız diyecekler, hem çokta emin değilsin ya düşündüğün yanlışsa, ya birisi kızarsa ya alay ederlerse?..'
gibisinden bi saldırıyla beni engelliyor anlatabiliyo muyum??bütün bunlar çok saçma ve dayanaksız ama bugüne kadar yenemedim..belki de gerçekten istemedim bilmiyorum..zaten bugüne kadar yaşadığım hiç bi duygunun da gerçek olduğuna inanmadım kii!!
gerçekten desteğinize çok ihtiyacım var..çünkü bu iş benim tekelime kalırsa yine kaçabilirm :P(kendimden)bişiler yapmam lazım ama nerden başlayayım napayım bilmiyorum..bi de bu sene kpss,staj okuldaki hocalar..biyerden başlayıp aşama aşama gitmem lazım..istikrarı sağlayıp geriye hiç bakmadan güzel şeylere doğru ilerlemem lazım.. |
sana yardımcı olurum yapman gerekenler konusunda her zaman..kendine güven çok önemli..bence uzun bi süre kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinlemelisin ..sadece bu ikisini..başka bişey eklemeden kanımca tabi..korkmamadan göğsünü gere gere sölediğin yanlış doğru farketmez..konuşabilmelisin..konuşabildiğin zaman 'ben bunu yapabiliyorum bakın' elektriğini insanlara yayacaksın konuştuğun anda..onlar senin gözünün içine baktıkça sende onlara bakacaksın korkmadan! ve diyeceksin ki kendine benkonuşurken onlara konuşabiliorum elektriğini yayacağım ve onlar bu elektrkle etkisiz hale gelecekler..ve ben konuşmamı bitireceğim gönül rahatlığıyla sanki evde aynaya bakarak konuşuyormuş gibi kimse yokmuş gibi..onları etkisiz hale hatta seni onaylar hale getirmen için onların elektriğini halt etmen lazımm hiç zor değil bu yeter ki kalk ayağa ya da cvp ver söylenene..sen kendini çok rahat anlatabiliyorsun bak karşılıklı konuşabiliyorum seninle..sen benim dilimden anlıyorsun bize teşekkür ediyorsun..bende senin dilinden anlıyorum..cümlelerin güzelliği vurguların kalıbı içtenliğin anlatışına öyle bir yansıyor ki ben inanamadım senin konuşamadığına kızarıp bozardığına..sen yapabilirsin çünkü sen kendini ifade edebiliyorsun...gör bunu..
__________________ hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumana katarsın! seçim senin!
*MÜMİN SEKMAN* | Offline
| |
17-03-2009, 08:21 PM
|
#94 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sevgili phantomm Senin değişim ve gelişim başlamış bile aslında. Farkındasın bir çok şeyin, neyin neden kaynaklandığını da çözmüşsün gördüğüm kadarıyla.super Burada hiç birimiz, tam ve özümüze ulaşmış değiliz. Kendini birçok yönden aşmış olan bir kaç arkadaşımız bile, hala ilerleme ve gelişim yolunda çabalamakta hatta seminerlere katılmaktalar. Hala biz de uğraşıyoruz, blokajlarımızı eritmeye çalışıyoruz, yazılanları okuyup kendimize de pay çıkartmaya gayret ediyoruz. Ben, hala ne yaşamışlar, nelerden geçmişler gibi soru işaretleriyle takip etmeye çalışıyorum günlükleri. Yazılarını okuyunca, ne kadar içten yazdığını hissettim. Bir çok kimlik yüklenmiş galiba sana ve bunu korumaya çalışıyor bilinçaltın, ama aynı zamanda doğruyu da arıyor bir taraftan. (Çünkü kendi oluşturduğun bir kimlik değil sanki. )İşte bu arayış çok önemli. Doğruyu aramaya başladığında, onu mutlaka bulacaksındır. Bu da işte, acılarla, can sıkıntılarıyla ya da çeşitli huzursuzluklarla uyarı halinde bize ulaşıyor. Tekrar tekrar geliyor, bir yerlerde yanlış var mesajı. Bize onu bulup düzeltmek düşüyor. Sorun ancak o zaman düzeliyor zaten. Tembelliğinin de ne olduğunu naçizane söyleyim mi sana. Çok düşündüğün için, çok yoruluyorsun, inançların da olumsuz olduğu için, korkuların oluşuyor, beyin de bunları düşiünmekten bitap düşüyor ve enerjisisz kalıyorsun. Sonuçta da, tembellikmiş gibi görünen, ama yorgunluk ve iştahsızlık hali oluyor. Bu bana da çok oluyor. Tek çaresi bazen iyice dinlenmek oluyor. İnşallah, istediğin gibi biri olabilmen için, istediğin enerji ve sevgi yanında olur ve kısa süre içinde başarırsın.super Sağlıcakla.. | Offline
| |
17-03-2009, 10:42 PM
|
#95 (permalink)
| Çevirmen
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sana yardımcı olurum yapman gerekenler konusunda her zaman..kendine güven çok önemli..bence uzun bi süre kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinlemelisin ..sadece bu ikisini..başka bişey eklemeden kanımca tabi..korkmamadan göğsünü gere gere sölediğin yanlış doğru farketmez..konuşabilmelisin..konuşabildiğin zaman 'ben bunu yapabiliyorum bakın' elektriğini insanlara yayacaksın konuştuğun anda..onlar senin gözünün içine baktıkça sende onlara bakacaksın korkmadan! ve diyeceksin ki kendine benkonuşurken onlara konuşabiliorum elektriğini yayacağım ve onlar bu elektrkle etkisiz hale gelecekler..ve ben konuşmamı bitireceğim gönül rahatlığıyla sanki evde aynaya bakarak konuşuyormuş gibi kimse yokmuş gibi..onları etkisiz hale hatta seni onaylar hale getirmen için onların elektriğini halt etmen lazımm hiç zor değil bu yeter ki kalk ayağa ya da cvp ver söylenene..sen kendini çok rahat anlatabiliyorsun bak karşılıklı konuşabiliyorum seninle..sen benim dilimden anlıyorsun bize teşekkür ediyorsun..bende senin dilinden anlıyorum..cümlelerin güzelliği vurguların kalıbı içtenliğin anlatışına öyle bir yansıyor ki ben inanamadım senin konuşamadığına kızarıp bozardığına..sen yapabilirsin çünkü sen kendini ifade edebiliyorsun...gör bunu.. | o elektiriği bi yayabilsem beni daha susturamazlar zaten yılların birikimiyle:)yazarken az çok anlatıyorum evet ama gel de bunu insanların karşısında yap:( bi de gerçi şunu farkettim artık bir iki kişiyle konuşurken de fena değil yürüyor gibi ama kalabalık karşısında konuşmak ölüm gibi.hatta kalabalığa girmek elim ayağıma dolaşıyo:( bugün mesela, malum staja gidiyorum, staj hocamla teneffüslerde konuşuyorum, ödev konusu filan söyledim mesela üniteleri inceleyip o da derse girer girmez benim söylediğim konuyu proje konusu gibi verdi,çok hoşuma gitti:), konulara baktığımda oyunlar geldi aklıma, bunlarla öğretilebilir diye düşündüm, hoca bu heyecanımı görünce 'istersen sen anlat bu dersi' dedi ama o kalabalığın önüne çıkınca dilim dolancak, konuşamıycam, söyleyeceklerimi unutucam diye (önceden yaşadım bunları biliyorum) hemen 'yok hocam şuan anlatamam siz devam edin.' dedim.içimden bi sürü şey geçiyo ama gayet güzel yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum:(
ama bundan sonra herşey değişcek inşallah sizlerin de sayesinde..:)
| |
17-03-2009, 10:52 PM
|
#96 (permalink)
| Teğmen
o elektiriği bi yayabilsem beni daha susturamazlar zaten yılların birikimiyle:)yazarken az çok anlatıyorum evet ama gel de bunu insanların karşısında yap:( bi de gerçi şunu farkettim artık bir iki kişiyle konuşurken de fena değil yürüyor gibi ama kalabalık karşısında konuşmak ölüm gibi.hatta kalabalığa girmek elim ayağıma dolaşıyo:( bugün mesela, malum staja gidiyorum, staj hocamla teneffüslerde konuşuyorum, ödev konusu filan söyledim mesela üniteleri inceleyip o da derse girer girmez benim söylediğim konuyu proje konusu gibi verdi,çok hoşuma gitti:), konulara baktığımda oyunlar geldi aklıma, bunlarla öğretilebilir diye düşündüm, hoca bu heyecanımı görünce 'istersen sen anlat bu dersi' dedi ama o kalabalığın önüne çıkınca dilim dolancak, konuşamıycam, söyleyeceklerimi unutucam diye (önceden yaşadım bunları biliyorum) hemen 'yok hocam şuan anlatamam siz devam edin.' dedim.içimden bi sürü şey geçiyo ama gayet güzel yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum:(
ama bundan sonra herşey değişcek inşallah sizlerin de sayesinde..:) | allahım allahım:)) ne tatl anlatıosun kız sen..bak ya çok güçlü inan ve olsun çıkmalıydın o toplumun karşısına..yenmen gerekioo..nasıl bi inanç biliomusun sana nasıl gelio benim şuanda bu gün içinde 5 kere istediğim şey ellerime geldi oluştu falan..afalladım bak inanamam artk olamaz dedirtti bana...anladım kii çok güçlü inanman ve istemen lazımm..inan burdaki herkesin öğreneceği çok şey var başta ben olmak üzere..ders çalışamıorm heyecandan ya içimm nasıl kıpır kıpır oynamak istiyorm saat geçti:DDD inan iste sana yollayayımm burdan pozitif enerji..senin uslubun çok güzel valla benden iyi cümle kuruyosun..sen ne konuşursun inan bana..ben çok inandım sana..eminim senden..inan bak zamana bile gerek duymayacağın bişey bu seninki sende var zatenn...sadece dışa vurmuyorsun..HEPSİ BUUU..görr ve çıkk!! aklına beni getirr..parçalıyorum kendimi burda:DD yanımda olsan kafana vura vura koyardım seni topluluğa sen de var o potansiyell görr yaaaa:(((
*MÜMİN SEKMAN* | Offline
| |
17-03-2009, 11:38 PM
|
#97 (permalink)
| Çevirmen
| Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili phantomm Senin değişim ve gelişim başlamış bile aslında. Farkındasın bir çok şeyin, neyin neden kaynaklandığını da çözmüşsün gördüğüm kadarıyla.super Burada hiç birimiz, tam ve özümüze ulaşmış değiliz. Kendini birçok yönden aşmış olan bir kaç arkadaşımız bile, hala ilerleme ve gelişim yolunda çabalamakta hatta seminerlere katılmaktalar. Hala biz de uğraşıyoruz, blokajlarımızı eritmeye çalışıyoruz, yazılanları okuyup kendimize de pay çıkartmaya gayret ediyoruz. Ben, hala ne yaşamışlar, nelerden geçmişler gibi soru işaretleriyle takip etmeye çalışıyorum günlükleri. Yazılarını okuyunca, ne kadar içten yazdığını hissettim. Bir çok kimlik yüklenmiş galiba sana ve bunu korumaya çalışıyor bilinçaltın, ama aynı zamanda doğruyu da arıyor bir taraftan. (Çünkü kendi oluşturduğun bir kimlik değil sanki. )İşte bu arayış çok önemli. Doğruyu aramaya başladığında, onu mutlaka bulacaksındır. Bu da işte, acılarla, can sıkıntılarıyla ya da çeşitli huzursuzluklarla uyarı halinde bize ulaşıyor. Tekrar tekrar geliyor, bir yerlerde yanlış var mesajı. Bize onu bulup düzeltmek düşüyor. Sorun ancak o zaman düzeliyor zaten. Tembelliğinin de ne olduğunu naçizane söyleyim mi sana. Çok düşündüğün için, çok yoruluyorsun, inançların da olumsuz olduğu için, korkuların oluşuyor, beyin de bunları düşiünmekten bitap düşüyor ve enerjisisz kalıyorsun. Sonuçta da, tembellikmiş gibi görünen, ama yorgunluk ve iştahsızlık hali oluyor. Bu bana da çok oluyor. Tek çaresi bazen iyice dinlenmek oluyor. İnşallah, istediğin gibi biri olabilmen için, istediğin enerji ve sevgi yanında olur ve kısa süre içinde başarırsın.super Sağlıcakla.. | merhaba bymehmet,
hepiniz ne kadar güzel analizler yapıyosunuz, çok teşekkür ederim size de..
özellikle şu tembellik konusunda..hiç düşünmemiştim..normalde düşünmek,harekete geçmek ve çözümlemek için kullanılan zamanın tümünü ben düşünerek geçiriyorum sanırım:) korkularım yüzünden olayı gerçekleştirmek yerine elli defa düşünüp çeşitli sonuçlara bağlıyorum ve sonunda elde edemediğim başarıların zaferi ve yine aynı şekildeki başarısızlıklar nefesimi kesiyo sanırım daha hayata bile geçmeden:) çok saolun bu tembelliğin nedenini görmemi sağladınız..artık belki de hindi gibi düşünüp herşeyi kafamda yaratıp gerçekte hiç bişi yapmamak yerine, atılımlar yapmalı, olayı yaşayıp yorulursam öyle yorulmalıyım ki bişeye değsin..ama bunun için önce başkalarının düşüncelerine çok fazla önem vermekten,mükemmeliyet saplantımdan vazgeçmem gerekiyor sanırım..ya da belki birşeyler yaşadıkça mı azalır bunlar ?
evet aynen dediğiniz gibi..tıpkı bi kukla gibi yaşadım sanırım ben..iplerim bırakıldığında o kadar alışmıştım ki iplerin belirli yönlere çekilmesine, farklı şeyler yapmaya gücüm de isteğim de yoktu sanırım..arada bir 'yasaklı şeylere' de bulaştığım oldu.amacım yeni dünyalar bulmaktı kendime,gerçek birşeylere tutunabilmek,o gerçekliklerde kendimi bulmak, mutlu olmaktı..raydan çıkmış gibiydim,savruldum o zamnlarda resmen..kurtuluşumu dışarda arama aptallığını gösterdim..ama kurtuluş zannettiğim şeyler hataydı ve sonuçta herkesten çok yargıladım kendimi, çünkü yargılanmaya alışmıştım, kimsenin bilmediği bu hatalarımın sorguya çekilmesi, benim sayısız günce cezaya çarptırılmam gerekiyodu ve onu da ben yaptım hala da yapıyorum..çünkü mükemmeliğime zarar vermiştim,zaten yolunda gitmeyen hayatımı iyice mahvetmiştim..suçluydum yani ,bu yüzden de suçluluklarımın geri kalan hayatımı yönetmesine izin verdim bu güne kadar...
herneyse..Allah'a çok şükür ki hatalarımı biliyorum, yanlışlarımı neleri düzeltmem gerektiğini..sadece emek vermem,sabretmem, çalışmam gerekiyor hepinizin dediği gibi.lütfen mütevazi de olmayın, burda birçok insan,siz de ,yazılarınızdan takip ettiğim kadarıyla, biçok şeyi aşmış, başarmış insanlarsınız..ne mutlu ki bizim gibi yolun çok başındakiler de sizin gibi değerli insanlara sahibiz, bize yol gösteriyor, rehberlik ediyorsunuz..saolun..görüşmek üzere..
| |
18-03-2009, 12:12 AM
|
#98 (permalink)
| Çevirmen
allahım allahım:)) ne tatl anlatıosun kız sen..bak ya çok güçlü inan ve olsun çıkmalıydın o toplumun karşısına..yenmen gerekioo..nasıl bi inanç biliomusun sana nasıl gelio benim şuanda bu gün içinde 5 kere istediğim şey ellerime geldi oluştu falan..afalladım bak inanamam artk olamaz dedirtti bana...anladım kii çok güçlü inanman ve istemen lazımm..inan burdaki herkesin öğreneceği çok şey var başta ben olmak üzere..ders çalışamıorm heyecandan ya içimm nasıl kıpır kıpır oynamak istiyorm saat geçti:DDD inan iste sana yollayayımm burdan pozitif enerji..senin uslubun çok güzel valla benden iyi cümle kuruyosun..sen ne konuşursun inan bana..ben çok inandım sana..eminim senden..inan bak zamana bile gerek duymayacağın bişey bu seninki sende var zatenn...sadece dışa vurmuyorsun..HEPSİ BUUU..görr ve çıkk!! aklına beni getirr..parçalıyorum kendimi burda:DD yanımda olsan kafana vura vura koyardım seni topluluğa sen de var o potansiyell görr yaaaa:((( | amaninn havalara gircem şimdi dur:)ah bu bilinçaltı yok mu iştee insanın elini bağlıyor resmenn:( beni görmelisin sınıfta,sokakta,birşeyler almaya girdiğim yerlerde,arkadaşlarımın yanında vs. vs. heryerde böyleyim ben işte.ağzıma gelenleri tartıyorum ölçüyorum yok hayır onu söyleme bunu söyleme onu yapma derken..hiç bişi konuşmadan, söyleyemeden çıkıyorum.elime geçen bi çok fırsatı bu yüzden kaçırdım:( ama bundan sonra kendime kendimi kanıtlıycam..
bunu nasıl yaptın çok merak ettim yaa:) bana da yolla walla o enerjinden ölese:) redflowerscığıma da burdan tekrar teşekkür ediyorum saolsun bana şifa enerjisi yollucak..zaten bi çok zor anımda siteye yazp herkesle paylaşamadığım zamanlarda da yardımcı oldu hep bana..saolsunn(enerjiler de geldi sanırım kendimi çok iyi hissediyorum şuan, gerçi sizlerle yazışmak, paylaşmakta enerji veriyor bana her zaman zaten..)
bundan sonra konuşmak isteyipte konuşamadığım zaman sen geliceksin aklıma zaten merak etme:) düzenli çalışmalar yapıp,kendime güvenimi de geliştirirsem,insanlarla hertürlü düşüncemi çekinmeden paylaşabilecek kadar değerli hissedersem kendimi zaten hiç bi sorun kalmayacak..ve bunu yapmaya zorluyorum kendimi.mesela staja gidenler sadece birkez ders anlatıyo ama ben staj hocama girdiğim herderste(her hafta gidiyoruz)sürekli aktif olmayı, okulda öğrendiklerimizin işe yarayıp yaramadığını görmek için hergün dersin bi kısmını anlatmak istediğimi,çeşitli materyaller hazırlayacağımı,farklı teknikler deneyeceğimi söyledim.o da izin verdi saolsun..yapacaklarımı ona anlatırken içimden bi ses ' bak yapma şimdi yapamazsın,kim hazırlıycak onca şeyi, herkes gibi oturup dinlemek varken niye kendini zora sokuyosun?' sesleri yükseldi ama dinlemedim..zor da olsa bunlar yapmak istediğim şeyler..o sınıf ortamı beni geliştirebilir, mesleğimi iyi yapmam, özellikle iyi bi başlangıç yapmam yönünde güzel bi deneyim olabilir.şuan biraz korku modundayım yine ama t.ö. konuşma telkinini dinliyorum habire.onların işledikleri kitap elime geçtiğinde hemen hazırlıklarımı yapıcam bidahaki pazartesi de çıkıp anlatıcam bakalım:) düşündükçe heyecanlanıyorum şimdiden:) ama yapabilirim evet yapabilirm:)
| |
18-03-2009, 12:25 AM
|
#99 (permalink)
| Teğmen
amaninn havalara gircem şimdi dur:)ah bu bilinçaltı yok mu iştee insanın elini bağlıyor resmenn:( beni görmelisin sınıfta,sokakta,birşeyler almaya girdiğim yerlerde,arkadaşlarımın yanında vs. vs. heryerde böyleyim ben işte.ağzıma gelenleri tartıyorum ölçüyorum yok hayır onu söyleme bunu söyleme onu yapma derken..hiç bişi konuşmadan, söyleyemeden çıkıyorum.elime geçen bi çok fırsatı bu yüzden kaçırdım:( ama bundan sonra kendime kendimi kanıtlıycam..
bunu nasıl yaptın çok merak ettim yaa:) bana da yolla walla o enerjinden ölese:) redflowerscığıma da burdan tekrar teşekkür ediyorum saolsun bana şifa enerjisi yollucak..zaten bi çok zor anımda siteye yazp herkesle paylaşamadığım zamanlarda da yardımcı oldu hep bana..saolsunn(enerjiler de geldi sanırım kendimi çok iyi hissediyorum şuan, gerçi sizlerle yazışmak, paylaşmakta enerji veriyor bana her zaman zaten..)
bundan sonra konuşmak isteyipte konuşamadığım zaman sen geliceksin aklıma zaten merak etme:) düzenli çalışmalar yapıp,kendime güvenimi de geliştirirsem,insanlarla hertürlü düşüncemi çekinmeden paylaşabilecek kadar değerli hissedersem kendimi zaten hiç bi sorun kalmayacak..ve bunu yapmaya zorluyorum kendimi.mesela staja gidenler sadece birkez ders anlatıyo ama ben staj hocama girdiğim herderste(her hafta gidiyoruz)sürekli aktif olmayı, okulda öğrendiklerimizin işe yarayıp yaramadığını görmek için hergün dersin bi kısmını anlatmak istediğimi,çeşitli materyaller hazırlayacağımı,farklı teknikler deneyeceğimi söyledim.o da izin verdi saolsun..yapacaklarımı ona anlatırken içimden bi ses ' bak yapma şimdi yapamazsın,kim hazırlıycak onca şeyi, herkes gibi oturup dinlemek varken niye kendini zora sokuyosun?' sesleri yükseldi ama dinlemedim..zor da olsa bunlar yapmak istediğim şeyler..o sınıf ortamı beni geliştirebilir, mesleğimi iyi yapmam, özellikle iyi bi başlangıç yapmam yönünde güzel bi deneyim olabilir.şuan biraz korku modundayım yine ama t.ö. konuşma telkinini dinliyorum habire.onların işledikleri kitap elime geçtiğinde hemen hazırlıklarımı yapıcam bidahaki pazartesi de çıkıp anlatıcam bakalım:) düşündükçe heyecanlanıyorum şimdiden:) ama yapabilirim evet yapabilirm:) |
:)) aklına beni getir:)) ve konuşmaya hiç düşünmeden başla!! bi anda çıkart ağzından kelimeleri!! arkası gelecek! kendini koyvermeden karamsarlığa düşmeden patır patır dökül bakem:) sınıf ortamı dediğin gibi seni genişletebilir sakın kaçma üstüne git!!..vallahi sende o potansiyel var yaa vallahi var..korkma!! kendine güven senin ne farkın var konuşabilenlerden!! fazlan var valla..haberlerini alıym sonra:)) evvvet yapabilirsinn evvett! yiğitler meydana çıkar!! göster yiğitliğini bakem:)) yap hazırlığını çık meydana..
*MÜMİN SEKMAN* | Offline
| |
18-03-2009, 11:55 AM
|
#100 (permalink)
| Çevirmen
| peki bakalımm:) inşallah başarabilicem bu kezz..herşeyden haberdar ederim:)
| | | |