Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı
o elektiriği bi yayabilsem beni daha susturamazlar zaten yılların birikimiyle:)yazarken az çok anlatıyorum evet ama gel de bunu insanların karşısında yap:( bi de gerçi şunu farkettim artık bir iki kişiyle konuşurken de fena değil yürüyor gibi ama kalabalık karşısında konuşmak ölüm gibi.hatta kalabalığa girmek elim ayağıma dolaşıyo:( bugün mesela, malum staja gidiyorum, staj hocamla teneffüslerde konuşuyorum, ödev konusu filan söyledim mesela üniteleri inceleyip o da derse girer girmez benim söylediğim konuyu proje konusu gibi verdi,çok hoşuma gitti:), konulara baktığımda oyunlar geldi aklıma, bunlarla öğretilebilir diye düşündüm, hoca bu heyecanımı görünce 'istersen sen anlat bu dersi' dedi ama o kalabalığın önüne çıkınca dilim dolancak, konuşamıycam, söyleyeceklerimi unutucam diye (önceden yaşadım bunları biliyorum) hemen 'yok hocam şuan anlatamam siz devam edin.' dedim.içimden bi sürü şey geçiyo ama gayet güzel yapabileceğim şeyleri bile yapamıyorum:(
ama bundan sonra herşey değişcek inşallah sizlerin de sayesinde..:) |
allahım allahım:)) ne tatl anlatıosun kız sen..bak ya çok güçlü inan ve olsun çıkmalıydın o toplumun karşısına..yenmen gerekioo..nasıl bi inanç biliomusun sana nasıl gelio benim şuanda bu gün içinde 5 kere istediğim şey ellerime geldi oluştu falan..afalladım bak inanamam artk olamaz dedirtti bana...anladım kii çok güçlü inanman ve istemen lazımm..inan burdaki herkesin öğreneceği çok şey var başta ben olmak üzere..ders çalışamıorm heyecandan ya içimm nasıl kıpır kıpır oynamak istiyorm saat geçti:DDD inan iste sana yollayayımm burdan pozitif enerji..senin uslubun çok güzel valla benden iyi cümle kuruyosun..sen ne konuşursun inan bana..ben çok inandım sana..eminim senden..inan bak zamana bile gerek duymayacağın bişey bu seninki sende var zatenn...sadece dışa vurmuyorsun..HEPSİ BUUU..görr ve çıkk!! aklına beni getirr..parçalıyorum kendimi burda:DD yanımda olsan kafana vura vura koyardım seni topluluğa sen de var o potansiyell görr yaaaa:(((