22-03-2009, 02:51 PM
|
#37 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| RAHAT BİR UYKU OLUMLAMASI Derin ve huzurlu bir uyku için hazırım. Sabah sakin, neşeli ve canlı bir şekilde kalktığımda tamamen dinlenmiş olduğumu bilirim. Bu işlem her akşam ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçektir. Şimdi dikkatimi şuna odaklıyorum. Her şey, her zaman benim sonsuz hayrım için olmaktadır. Tüm dünya ve ben bir bütünün parçalarıyız ve her saniye hayatıma beni geliştiren, yükselten armağanlar girer. Tanrı’yla birlikteyim. O da, benimle birlikte. Nereye gidersem benimle gelir. Her zaman güven içinde uyur ve uyanırım. Bütün bedenim gevşiyor. Uykunun dinlendirici kucağına kendimi bıraktığımda, içsel bilgeliğimin de kapılarını açmış olurum. Zihnimde seyreden düşünceleri sadece izliyorum. Geleceği ya da geçmişi düşünmek zorunda değilim. Sevdiklerimin ihtiyaçlarını ve sorunlarını düşünmek zorunda değilim. Hepsi Tanrı’nın sonsuz koruması altında, Ruhumun derinliklerinde var olan bilgeliğin tümüne ulaşabilirim. İhtiyacım olan her şey bana oradan gelir. Şimdi hazırım görmeye, anlamaya ve yapmaya. Rahat ve keyifli bir uykuya kendimi bırakmaya. GEVŞEME EGZERSİZİ Yatağınıza uzanın. Kendinizi uykunun huzuruna ve rüyaların bilgeliğine bırakmaya hazırlanın. Dikkatinizi tamamen iki kaşınızın arasına odaklayın. Burnunuzdan nefes alırken, dudaklarınızı tebessüm eder gibi hafifçe aralık tutun. Önce karın bölgeniz sonra göğüs bölgeniz havayla doluncaya kadar nefes almaya devam edin. İçinizden dörde kadar sayarak bu işlemi sürdürün. Karın ve göğüs sönmüş bir balon gibi ininceye kadar soluk vermeye başlayın. Soluk verme işlemini yaklaşık sekiz saniyede tamamlayın. Güzel.. Şimdi, altı saniye bekledikten sonra yeniden soluk almaya başlayabilirsiniz. Her soluk alış verişinizde bedeniniz gevşiyor. Ayak parmaklarınız tamamen gevşedi. Bacak kaslarınız tamamen gevşedi. Bir yandan aynı şekilde soluk alıp vermeye devam ediyorsunuz. Her soluk Tanrı’nın sıcak nefesini bütün hücrelerinize taşıyarak sizi güçlendiren, arındıran bir etki yapıyor. Şimdi karın kaslarınız tamamen gevşedi. Kollarınız gevşiyor. Çeneniz, göz kaslarınız boynunuz ve omuzlarınız tümüyle gevşiyor. Şimdi keyifli ve güzel bir uykuya başlayabilirsiniz. ‘RAHAT VE KEYİFLE UYUYORUM..’
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |