Rüyalarımıza UyanıyoruzAlternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalarımıza Uyanıyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben rüyalarıma inanan biriyim ve rüyalarım sayesinde bir çok şeyi öğrendim.
paylaşımların için çok teşekkürler korktuğum rüyalarıma başka türlü bakmamı sağladı.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
18-03-2009, 11:42 PM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 605
159 Mesajinıza toplam 831 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ben rüyalarıma inanan biriyim ve rüyalarım sayesinde bir çok şeyi öğrendim.
paylaşımların için çok teşekkürler korktuğum rüyalarıma başka türlü bakmamı sağladı. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Gerçek insanı özgür kılar! | Offline
| |
19-03-2009, 01:02 AM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| bi de ben uyansam şu rüyalarıma :)
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. | Offline
| |
19-03-2009, 01:39 AM
|
#33 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
bi de ben uyansam şu rüyalarıma :) | Nerde benim şu kızılcık sopam, nerde nerde?
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
20-03-2009, 04:13 PM
|
#34 (permalink)
| Redflowers
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| RÜYALARDA YORUM ‘Rüya havada uçan bir kuş gibidir, Tabir edildiğinde konar.’ Rüyalar bize gönderilen özel mesajlardır. Bu mesajların hayata geçirilebilmesi için doğru yorumlaması gerekmektedir. Yorumda önemli olan unsurlardan biri de rüya içindeki sembollerdir. Sembollerin değişmez anlamı olduğunu düşünmek, yorumu bu anlamlar üzerinden yapmak bizi sınırlayabilir. Kişisel olarak kendimize özel yaşadığımız pek çok deneyim var. Rüyalarımız sadece bize özel olan, geçmişten, gelecekten ve şimdiden mesajlar taşıyorlar. Dolayısıyla rüyaları, belirli bir kitapta yazan anlamıyla, ya da semboller evrensel, herkes için aynı anlamı taşıyor diyerek yorumlamak derin düzeydeki anlamı görmemize engel olur. Rüyamızın anlamını tam olarak bilecek olan ve kendi özel sembollerimizi çıkaracak olan sadece biziz. Hepimiz kendimiz için biricik, özel varlıklarız ve çok özel yeteneklerle donatıldık. Hepimiz yüzyıllardır farklı deneyimler yaşıyoruz. Hepimiz farklı duygusal süreçlerden geçiyoruz. Hepimiz kendimize ve evrenin hayrına olan bir hedefe doğru yürüyoruz. Nasıl dünyada bir eşimiz yoksa rüyalarımızda sadece bize özel ve eşsiz. SEMBOLLERİ YORUMLUYORUM Hayatın akışı hızlı bir şekilde değişiyor. Yüzyıllar önce hayatımızda bu kadar sembol yoktu. Olan semboller dönemine göre bir anlam ifade ediyordu. Şimdi artık semboller arttı, var olan sembollerin bizim ya da yaşadığımız toplumun deneyimlerine göre anlamları da değişti. Seçimlerimizle yaşamımızı değiştiriyoruz. Sorularımızla, beklentilerimizle, yargılarımızla, deneyimlerimizle ruhumuzun geleceğini belirliyoruz. Her an değişim halindeyiz. Bu değişim rüyalarımızda gördüğümüz sembollerin de anlamlarını değiştiriyor. Elma bizim için keyif ve mutluluk veren bir sembol olabilir. Elma şekeri içimizdeki çocuğun neşesini ifade edebilir. Bir gün sonra bir niyetimiz, rüyamızda elmalı şekeri pembe renge dönüştürüp hayatında keyif için önce sevgi seç diyebilir. Öyleyse sembolleri yorumlarken onların bizim için anlamlarının önemine bakmalıyız. Sembolleri yorumlarken uyanık yaşamdaki bizi çok iyi tanımlamalıyız. Kendi bütünlüğümüzü görmeyi seçmeliyiz. Yarattığımız düşler ve semboller, gelecekte, şimdide ve geçmişte neyi ifade ediyor? Daha önce martı benim için özgürlüğü ifade ederken, şimdiki niyetlerim ve yaşadıklarımla artık yükselişi başarıyı temsil ediyor olabilir. Tüm rüya sembollerinizin size özel olduğunu unutmayın. Her şeyin değiştiğini ve sembollerin de anlamlarının değişebileceğini, gelişebileceğini. Siz geliştikçe onlarda kendilerini farklı ifade etmeye başlayacaklardır. Siz bir şeylerin farkına vardıkça sizin için daha önce korkutucu olan bir sembol sonraki rüyalarınızda yaşamınızda geçtiğiniz eşikleri gösteriyor olacak. İçinizdeki bilgeliğe güvenin. Her sembol bizim bir duygumuzun,düşüncemizin, inancımızın rüyamıza yansımasıdır. Ve parçalarımızı tamamlamamız için bir renge, bir kişiye, bir nesneye dönüşür. Bir sembolü yorumlarken zorluk çekerseniz, aynaya bakın. Baktığınızda aynada o sembolü gördüğünüzü imgeleyin. O kime benziyor, ya da size kendinizi nasıl hissettiriyor? Cevaba hiç ummadığınız kadar çabuk ulaşacaksınız.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
20-03-2009, 05:02 PM
|
#35 (permalink)
| Redflowers
| YORUMUN DOĞRULUĞUNDAN NASIL EMİN OLABİLİRİZ Yapılan yorumların doğruluğundan nasıl emin olacağız? - Kişisel gelişiminize katkı sağlıyorsa,
- Farkındalığınızı artırıyorsa,
- Evrensel zekâ ile uyum içinde olduğunuzu hissediyorsanız,
- Hayatınızda daha çok neşe ve mutluluk oluşuyorsa,
- Yeteneklerinizi geliştiriyor, daha üretken oluyorsanız, sakin, pozitif, yapıcı, kendine güvenen ve sorumluluklarını bilen bir kişilik sergiliyorsanız,
- Herkese karşı sevgi ve paylaşım içindeyseniz,
- Evrensel ilkelere uygun yaşıyorsanız,
- Yorumunuz, ilerleyen günlerde hayatınıza artı bir değer katıyorsa,
- Rüya sonrası yorumunuz şimdi yaşadığınız döneme ışık tutuyorsa,
- Yorumu yaptığınızda heyecan hissediyorsanız,
- Yaptığınız yorum sizin duygularınızda, düşüncelerinizde bir arınma ve farkındalık; beden zihin ve ruhunuzda bir dinçlik yaratıyorsa bu, yorumunuzun doğruluğunu gösterir.
İYİ BİR RÜYA YORUMU İÇİN ADIMLAR * Rüyanın hangi katmandan, kaynaktan geldiğini bilmek, * Rüyanın hangi ihtiyacımızdan kaynaklandığını tespit etmek. * Rüyalar arası kıyaslama yapmak. * Düzenli olarak tüm rüyaları yazmak. * Kendine ait sembolleri, rüya dilini oluşturmak, bunun için de rüya günlüğü çizelgesini uygulamak. * Rüya içindeki duygu ve düşünceleri yazmak. * Rüya sonrası duygu, düşünce ve fikirleri çıkarmak. * Rüyayı gördüğünüz zamanki ruhsal durumunuzu bilmek. * Rüyanın size özel olduğunu bilmek. * Rüyanızı paylaşmamak. Çünkü yanlış bir yorum sizin rüyanın anlamını görmenize engel olacağı gibi uyanık yaşamda size olumsuzluk verebilir. * Zaman zaman rüya günlüğünü incelemek, resmin bütünlüğünü görmek. * Rüyayı zihinde canlandırmak. * Rüya sonrası gelişmelere, öncü işaretlere dikkat etmek.
| |
22-03-2009, 02:35 PM
|
#36 (permalink)
| Redflowers
| RÜYA ADIMLARI Uykuya yatmadan önce isteklerimiz ve dileklerimizle ilgili sorular sormak, bağışlama konusunda çalışmalar yapmak, hayat amacımızla ilgili bilgiler almak kısacası uyku sürecinden dilediğimiz gibi faydalanmak mümkün. Bunun için uyku öncesi rüya adımlarını uygulamak, arkasından hangi konuda çalışma yapacaksak onunla ilgili olumlamayı birkaç kez okumak yeterli olacaktır. Bazen teknikleri uygulayan ama sonuç alamayanlar oluyor. Onlara bu çalışmaya devam etmelerini söylüyorum. Hemen o gece olmasa bile ilerleyen günlerde cevabın geleceğini, yanık yaşamın mucizelerini hatırlatıyorum. Belki de cevap gün içinde gelecek. Tetikte olun. Birde gözlerinin içine bakıp soruyorum; İnanıyor musunuz? Bu çalışmalardan önce aşağıdaki rüya adımlarını uyguluyoruz. Her şeyden önce niyetiniz tamamen sizinle alakalı, net, spesifik olmalı. Böyle bir çalışmadan önce, ilaç ya da alkol almamak, amaç belirlemek, rüya günlüğünü başucuna koymak, olumlamalar yapmak, vücudu gevşetmek, üçüncü göze odaklanmak. Uykuya dalana kadar, niyeti ifade eden cümleyi zihinden tekrarlamak. Beden, zihin ve ruhun dinlenmiş olmasına özen göstermek. Yatmadan önce kafa karışıklığına sebep olacak film izlememek, müzik dinlememek. En önemlisi inanmak! RÜYALARDAN NASIL FAYDALANABİLİRİZ - Uyku sürecinin değerini bilin.
- Bu anın keyfini çıkarın.
- Yatak odanızı sade, temiz ve düzenli tutun.
- Uyku sürecine güvenin ve onun bir armağan olduğunu bilin.
- Ilık bir duş alın.
- Meditasyon yapın.
- Yaşadığınız her an için teşekkür edin.
- Kendinizi sevdiğinizi ve onayladığınızı söyleyin.
- O gün içinde sizi mutlu eden en az üç şey düşünün ve bunları defterinize yazın.
- Kızgın olduğunuz insanlar varsa mutlaka bağışlayın. Derin düzeyde birbirinize yardımcı olduğunuzu bilin ve deneyim için ona da kendinize de teşekkür edin.
- Sabah bedeniniz, ruhunuz, zihniniz dinlenmiş olarak huzurla uyanacağınızı bilin.
- Güne neşeyle başlayın.
- Evden çıkarken sizi bekleyen güzellikleri ve armağanları düşünün ve kendinize sorun:
‘Bugün hangi rüyama uyanıyorum?’
| |
22-03-2009, 02:51 PM
|
#37 (permalink)
| Redflowers
| RAHAT BİR UYKU OLUMLAMASI Derin ve huzurlu bir uyku için hazırım. Sabah sakin, neşeli ve canlı bir şekilde kalktığımda tamamen dinlenmiş olduğumu bilirim. Bu işlem her akşam ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçektir. Şimdi dikkatimi şuna odaklıyorum. Her şey, her zaman benim sonsuz hayrım için olmaktadır. Tüm dünya ve ben bir bütünün parçalarıyız ve her saniye hayatıma beni geliştiren, yükselten armağanlar girer. Tanrı’yla birlikteyim. O da, benimle birlikte. Nereye gidersem benimle gelir. Her zaman güven içinde uyur ve uyanırım. Bütün bedenim gevşiyor. Uykunun dinlendirici kucağına kendimi bıraktığımda, içsel bilgeliğimin de kapılarını açmış olurum. Zihnimde seyreden düşünceleri sadece izliyorum. Geleceği ya da geçmişi düşünmek zorunda değilim. Sevdiklerimin ihtiyaçlarını ve sorunlarını düşünmek zorunda değilim. Hepsi Tanrı’nın sonsuz koruması altında, Ruhumun derinliklerinde var olan bilgeliğin tümüne ulaşabilirim. İhtiyacım olan her şey bana oradan gelir. Şimdi hazırım görmeye, anlamaya ve yapmaya. Rahat ve keyifli bir uykuya kendimi bırakmaya. GEVŞEME EGZERSİZİ Yatağınıza uzanın. Kendinizi uykunun huzuruna ve rüyaların bilgeliğine bırakmaya hazırlanın. Dikkatinizi tamamen iki kaşınızın arasına odaklayın. Burnunuzdan nefes alırken, dudaklarınızı tebessüm eder gibi hafifçe aralık tutun. Önce karın bölgeniz sonra göğüs bölgeniz havayla doluncaya kadar nefes almaya devam edin. İçinizden dörde kadar sayarak bu işlemi sürdürün. Karın ve göğüs sönmüş bir balon gibi ininceye kadar soluk vermeye başlayın. Soluk verme işlemini yaklaşık sekiz saniyede tamamlayın. Güzel.. Şimdi, altı saniye bekledikten sonra yeniden soluk almaya başlayabilirsiniz. Her soluk alış verişinizde bedeniniz gevşiyor. Ayak parmaklarınız tamamen gevşedi. Bacak kaslarınız tamamen gevşedi. Bir yandan aynı şekilde soluk alıp vermeye devam ediyorsunuz. Her soluk Tanrı’nın sıcak nefesini bütün hücrelerinize taşıyarak sizi güçlendiren, arındıran bir etki yapıyor. Şimdi karın kaslarınız tamamen gevşedi. Kollarınız gevşiyor. Çeneniz, göz kaslarınız boynunuz ve omuzlarınız tümüyle gevşiyor. Şimdi keyifli ve güzel bir uykuya başlayabilirsiniz. ‘RAHAT VE KEYİFLE UYUYORUM..’
| |
26-03-2009, 12:18 PM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Bağışlama- Yüksek Benlik Buluşması olumlamasını okuyabiliriz. Belginim bana bu olumlamayı yazabilirmisin canım?
__________________ İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez. | Offline
| |
26-03-2009, 01:09 PM
|
#39 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Isık Elci bir programında söylemıstı.Hepımız rüya görüyoruz ama hatırlamamayı seciyoruz diye.Rüyaları hatırlamayı seciyorum sözünü günde defalarca söleyin demisti ve uykuaya dalmadan önce.Belik bu yardım edebilir sana yasal06 | Offline
| |
26-03-2009, 01:47 PM
|
#40 (permalink)
| Redflowers
| Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Alıntı: tiriniti Nickli Üyeden Alıntı
Bağışlama- Yüksek Benlik Buluşması olumlamasını okuyabiliriz. Belginim bana bu olumlamayı yazabilirmisin canım? | Canım sırayla geliyorum, az kalmış olumlamaya.
| | | |