Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2009, 10:49 PM   #4 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

önce bedenden başlamalı farkındalıga sonra düsüncelere geçilmeli tabi burda işler birazcık zorlaşıyor önce bir yere uzanın ve öylece durun sonra bişey farkedeceksiniz kafanızın içinden bir sürü şey geçiyor dün olan bir olay yada az önce aaa olmadı yıllar önce olmuş birsey o kadar çoklarki şaşırıp kalıyosunuz izlemeye başladıgım ilk zamanlar kendime çok şaşırmıştım aman tanrım neler düsünüyorum birbiri ucuna eklenmiş karman çorman ortaya karısık düsünce çorbası hatta o zamanlar beynimin içine bir projeksiyon aleti takılsa Quettin Taranttino yanımda halt etmiş kill bil'in en vahşini ben çekerdim ne ara dolmustu bu kadar şiddet hiçbir fikrim yoktu ya işte ordaydıydılar.önceleri refleks itiyordum hatta utanıyor tiksiniyordum nasıl bunları düsünürüm diye sonra kendime sevkat göstermeyi denedim hayatında ilk kez televizyon seyreden birinde bile bu kadar şiddet birikir diye düsündüm bunlar benim özüm degil üstündeki tozlardı.ama itiraf etmeliyim ki oldukça toz vardı ve ben hala toz üflüyorum.üflemeye de devam edicem
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla