30-03-2009, 05:45 PM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: karşılıksız sevmek Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık canım.
Ben kelimelere takılır duruma geldim bugünlerde. Fazla mı sorguluyorum bilemedim ama. Yazan kişi çok doğru yazmış, koşulsuz sevgi hepimizin yaşamaya çalıştığı en azından farkında olduğu sevgi.
Ama son söz beni bitirdi, ilginç bir telkin verilmiş bu güzel yazının sonunda. Bunun zor olduğunu biliyorum ama, mutluluğu kim kolay yakalamış ki? Bilinçsiz olarak, öylesine okumuş olmak için okuyup geçseydim ben bu yazıyı, bilinçaltıma bir kalıp eklemiş olarak teşekkür butonuna basmış ve yeni mesajları okumak için çıkmış olacaktım. Ne olacaktı bu kalıp: 'Mutluluk zor elde edilen bir şeydir, mutlu olabilmek için önce zorluk yaşamak gerekir' Zaten bilinçaltımızda bunun gibi binlerce zorla yerleştirilmiş kalıplarımız yok mu? Maalesef var Ve her an bir yenisinin eklenmesi işten bile değil.
Bu kadar güzel bir şekilde koşulsuz sevgiden bahseden bir yazarın (alıntı yapılan kişiden bahsediyorum, lütfen kişiselleştirme canım benim ) mutluluğun bu kadar meşakatli elde edilen bir şey olduğunu söylemesi gözümü korkuttu. bu zor birşey değil, aynaya bakmak yeterli. Mutluluk biziz, aldığımız her nefes, yediğimiz her lokma, attığımız her adım, gördüğümüz her insan, düşünebildiğimiz her düşünce ve farkettiğimiz her şey. Ben şu an bu güzel yazının altında verilen bu indirek telkini görebildiğim, seçebildiğim için çok mutluyum mesela, birazdan kahvemi alırım elime çok çok daha mutlu olurum.
Mutlu olmak için başımı yukarıya kaldırmam, tebessüm etmem ve gözlerimi güne veya geceye açmam yeterlidir. Mutlu olmam için nefes alıyor olmam kâfidir.
Bol mutluluk dolu bir hayat hepimizin olsun, zaten sahibiz uzanıp onu hayatımıza kabul etmek yaşamımıza dahil olması için yeterlidir. | Canım teşekkür ederim gerçekten güzel bir yazı seninde dediğin gibi okudum ve paylaştım... ben kayıtsız şartsız sevgi taşıyorum içimde (özel biri) ben o nesneyi değilde hissettiğim aşk'a aşığım sanki... kelimelere sığmıyor hislerim.Biz kalbimle iyi iki arkadaş olduk herşeye rağmen beni üzmüyor arada duygusallaşıyoruz ama yormadan ve çok mutlu da ediyor beni onu düşündüğümde yani hissettiğim duyguyla,yaşama daha bir bağlanıyorum gece olunca gözlerimi onla kapatmak ve sabaha onla uyanmak çok güzel...ama şu varki beni hırpalamıyor isyan ettirmiyor evt içimde solmaz bir umut var yarınları umutla karşılıyorum ve evet çünkü içimde tarifsiz bir sevgi var...ve seni içimde yeşerten benim diyorum ve evrimini tamamlayınca ayrılacağız diyorum şimdi şurda içimde kalmak istediğin kadar yaşa diyorum çiçeğim...
__________________ sizi seviyorum |
| |