Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2009, 11:43 PM   #4 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bu siteden emekli olan var mı

Alıntı:
yesıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu sitede 6 ayı geckin veya bir senedir burdayı hayatm 90 derece dondü burdan alacagım bisey kalmadı diyen varmı

Olsa da söyler mi sence 2008 Mart tan beri buradayım, ömrüm olduğu sürece de burada olmayı düşünüyorum. 180 derece hayatım değişti ve değişmeye devam ediyor.

Hayatta öğrenmenin yaşı ve yeri yok, bir yerden neyi ne kadar alacağınızı siz belirlersiniz. Derler ya ben ne kadar anlatırsam anlatayım, sen ne kadarını alabiliyorsun o önemli. Yoksa ben anlatırım yani sabaha kadar hiç gocunmam

Canımdan yakın canlarım var burada, yolumuz hep doğrulukta birleşiyor. İnsan doğruluktan emekli olunca neye tayin olur bilemem, çokda ilgilenmiyorum :)

2100 yılındaki toplantımıza katılmak isteyenlere kapımız açık

Emekliye ayrılmış olanların hayatlarında başarılar efenim
(bende keh keh gülen bir smile istiyorum, duyurulur )
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla