Ynt: Defduru'nun Güncesi
Icimizdeki Tanri'dan
Dunu arkanda birak ve gunu bozabilecek hatalar ve yanilgilarla ugrasarak artik zaman kaybetme; bunlarin isi tamamlandi ve bitti.
Yeni bir gun icin sukran duy; hicbirseyle bozulmamis bir gun icin...O simdi saf ve muhtesem ve onu bu sekilde korumak sana
kalmis. Gunun icine dogru duzenli bir sekilde, onun harika bir gun olacagina dair mutlak bir guven ve inancla ilerlemek senin secimine
bagli. Hersey mukemmel bir sekilde yerine oturacak; hersey sakin ve yumusak bir sekilde akacak. Karsilastigin herkesle konusmak buyuk
bir keyif ve mutluluk verecek ve tek bir olumsuz ve tatsiz dusunce ya da teori senin bilincine girmeyecek. Gunun yeniligi icinde hersey
gercekten harikadir. Hersey mukemmeldir ve sen de Benim devamli yardimim ve rehberligimle, Benim ve Benim ilahi varligimin bilincli
bir sekilde farkinda olarak, Bana sakin ve sessiz bir sekilde, guvenle dua ederek, bunu boyle koruyacaksin.
Ben birkaç gündür diğer arkadaşların günlüklerini okuyorum. Ve kendi hayatıma şükür ediyorum. Benim en büyük handikabım geçmişe takılı kalmak. Bir türlü geçmişte bana yapılanları bir kenara koyup yoluma devam edemiyorum. Tamam bitti diyorum. Bİr kıvılcım patlıyor içimde hoop yine geçmişle konuşuyorum.
Bunu yaparken birde çevremdeki insanlarla yüzleşmem gerektiğini düşünüyorum. Niye bana böyle davrandınız diye hesap sormak istiyorum. Geçmişle ilgili birisine hesap soran bir mail attıktan sonra yukarıdaki metin geldi mail kutuma. Direk bana yazılmış bir seslenişti. Burada o dostumdan özür diliyorum. Ne yapacağımı ve nasıl davranıp kalbini kazanacağımı bilemiyorum. Mesajımı aldıktan sonra henüz konuşmadık. Tek dileğim inşallah olgunlukla karşılar ve beni anlar................
Sevgiyle paylaştım...
__________________ İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır. |