Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 09:43 AM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: VÜCUDUN iÇTEN TEMiZLENMESi

ben bu kokteyli bu sitede ilk gördüğüm zamandan beri yapıyorum..yaniiii..dünya güzellik kraliçasine dönüşmedim ama kendimi iyi hissediyorum. hiç bir zaman kilolu olmadım..bu yüzden kilolar üzerindeki etkisini yaşamadım..amaaaa..ya arkadaşlar ben sabah içtiğim ilk fincanın haricinde neskafe içemiyorum..günde 4-5 oluyordu..eğer mecbur kalırsam ikinci fincanı tiksine tiksine içiyorum..eğer elma sirkesinin etkisiyse dedim bu gün kendime birde şu sigarayı tiksinç yapsaya...kahvenin miadınını dolduran bir metabolizma gelişti ama neyin etkisi bilmiyorum..yaaa laf salatası yaptım..benim eseas sormak istediğim başka şey..şimdiiii efendim...ben bir yerde okudum..elma sirkesinin makbul olanı dibinde tortu olan ve çok berrak olmayan sirkelermiş..bir şeyi duydummu dur bakiiim doğrumudiye mutlaka araştırırım... derken bunu öğrendim..işinde mokunu illa çıkarırım ya, ben evde elma sirkesi yaptım..nette iki tarif buldum biri şekerli yapılıyor diğeri tuzlu ..ve içine hardal ve tere tohumuda koyuluyor..dururmuyum ikisinide yaptım..4 şubatta evde başlattığım elma katliamı sonucunda iki büyük kavanoz elma sirkem var..öğrendiğime göre sirkelerin üzerinde ana dedikleri kalın bir tabaka oluşuyormuş...tuzlu olanın üzerinde küf oluştu..iiiii tiksinç dedim aldım attım küflü tabakayı.. sonradan hatırladım anayı..çünkü o küflü olayın altı kalınlaşmaya başlamıştı..neyse sirke hayalayazın sirkesi daha ne analar yapar diyerek ve bunu şiddetle umut ederek bekliyorum başlarını sirke kavanozlarının..şekerli olan kavanozda tık yok..içinizde namuslu sirke tarifi verecek arkadaşlar varsa lütfen lütfen lütfen acilen yazsınlar..birde, sirkelerin üzeri küflenirmi? küflenmezse benimki olmadı demektir ben atayım bu şeyi ya..bana vereceğiniz detaylı sirke tariflerini hasretle bekliyorum..şimdi pirinç sirkesinin tarifini arıyorum..elmayı hallettikte pirincimiz kusur kaldı ..gülmeyiiiiin belkide ev yapımı sirke satarım..