Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2007, 02:43 PM   #2 (permalink)
ameerhun

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
ameerhun is an unknown quantity at this point
Standart Herkese Selam küçük bir test yapmak istiyorum yardım edebilir misiniz?

Bu kadar hızlı cevap verdiğiniz için teşekkur ederim.

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
-talebeler patir kutur hepsi A ya da neyse en iyi not ala ala gecer dr olur da sonra hastalarina n'olur?du gibi bir ciddi kaygimdan.. bence ezberle degil tib talebeleri kadavralardan kavrayarak ogrenmeli. ha beynimiz canliyken kadavra yapilmak istenirse, buna da mani olmali.
Herhangi bir organın 100 lerce değişik hastalığı var. Yada şöyle soyleyebilirim bir kaç değişik semptomla hastaneye başvuran kişinin ( kusma , ateş gibi) ayırıcı tanısına ulaşabilmek için hastalığa ait spesifik özellikleri bilmek gerekiyor. Çünkü ateş ve kusma bir çok hastalığın semptomlarından biri olabilir. Dolayısıyla 1000 lerce hastalığın özelliklerini EZBERLEMEK gerekiyor. (laboratuar bulguları, Fizik muayne vb)

Kadavra ile ilgili konuya gelirsek 6 yıllık eğitim boyunca sadece 1 sene kadavra ile işimiz oluyor. Ölü bir kişinin kadavra olabilmesi için 1 yıl boyunca sahipleri tarafından morgdan alınmaması gerekiyor dolayısıyla 1 yıl bekleyen bedenin ne hale geleceğini siz de tahmin edebilirsiniz.

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
kimbilir nasil tedirginlikler yaratacagi da suphesiz. acaba ben ne dinliyorum? fakat dikkat ederseniz beyin TEK basina sizsiz hicbir sey yapamaz size. demek ki beyninizin sizin onunla birlikte uyum icinde calismasina ihtiyaci var. bu durumda ilk baslatan (yani ne arior ne istiyor ne arzuluyor niye ne icin gibi komutlar beyne ilk sizden yola cikiyor) madem sizsiniz hem hedef hem de okun kendisi o zaman ok ile hedef arasindaki her ne varsa (beyin, teknoloji,diger insanlar, etkiler,telkinler) dikkat...
Bende aslında bunun cevabını merak ediyorum.
Ve bu sistemin gerçekten işe yarayıp yaramadığını gormek istiyorum. Acaba bir placebo etkisi mi var diye düşünmeden edemiyorum.
ameerhun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla